micos000 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Μπορεί να φταίει το router αλλά μπορεί να φταίει και η καλωδίωση στο σπίτι σου ή η απόσταση από το dslam. Φέρε έναν τεχνικό σπίτι να σου μετρήσει τις γραμμές και αν χρειάζεται να καθαρίσει από παράσιτα την γραμμή από το σπίτι μέχρι εκεί το κεντρικό.
isay Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 G1@nniS βρες κάποιο φίλο ή συγγενή σου που να ξέρει απο αυτά και ζήτα του να σε βοηθήσει να αλλάξεις εταιρεία. Αν δεν εχεις συμβόλαιο φρόντισε να φύγεις το συντομότερο δυνατό. Για το πρόβλημα σου. Μπες στο router και εκει που διαβασες το Down 2048 kbps γράψε μας και τα υπολοιπα στοιχεία της γραμμής (noise, att, κλπ) EDIT: Συνέχισε τη συζήτηση στο άλλο θέμα που είχες ξεκινήσει στη διεύθυνση http://www.insomnia.gr/topic/440643-pleassss-πρόγραμμα-να-μου-λέει-την-ταχύτητα/
isay Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Εχω την εντύπωση οτι οι χρήστες AionMuster1988, Gi@nnis88 και G1@nniS ειναι το ίδιο άτομο αν κρίνω απο τις απαντήσεις σε αυτό το νήμα αλλά και ΕΔΩ. τα ίδια σκατά αφού έκλεισα και άνοιξα το router .. παίζει να φταίει το router ??????.. γιατί εχω αυτό του conex από όταν είχα σαν φοιτητής αλλα και τοτε είχα προβλήματα με την ταχύτητα πλήρωνα 8άρα αλα 4άρα είχα μονο στο router λέει Down 2048 kbps Up 511 kbps και απο το άλλο καλησπέρα καλησπέρα. Έχω το έξεις πρόβλημα έχω 2άρα tatuthta από την cosmoline στο router λέει Down 2048 kbps Up 511 kbps αλλα p@p@ri@ ούτε με 80kbps δεν κατεβάζω και στα online παιχνίδια που παίζω κλαψτα χαράλαμπε .. τι μπορώ να κάνω ??? δεν ξέρω πολλά για αυτο πείτε μου τι να κάνω το router ειναι SAGEM F@ST™ 2404 από εκεί που έχουμε τηλ στο σπίτι περνώ και internet αν εννοείς αυτό cosmoline λέγεται η εταιρία .. το router είναι από την cone-x σύνδεση που είχα σαν φοιτητής .. και τότε είχα πρόβλημα πλήρωνα 8άρα αλλα ούτε 4άρα δεν είχα και κολλούσε πάλι στα on-line αλλα λίγο και δεν με πειραζε τότε τώρα που είναι μικρή η ταχύτητα δεν με παίρνει να χάνω ταχύτητα G1@nniS αφού φροντίσεις να εξαφανίσεις τον "τριχασμό" προσωπικότητας, κάνε αυτά που σου προτείνανε τα παιδιά νωρίτερα και αν η γραμμή σου ΔΕΝ είναι σε κακή κατάσταση, φρόντισε να αλλάξεις εταιρεία το συντομότερο δυνατό. G1@nniS μηπως όταν έκανες τα tests είχες παράλληλα κάποιο torrents ανοιχτό;
G1@nniS Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Εχω την εντύπωση οτι οι χρήστες AionMuster1988, Gi@nnis88 και G1@nniS ειναι το ίδιο άτομο αν κρίνω απο τις απαντήσεις σε αυτό το νήμα αλλά και ΕΔΩ. και απο το άλλο G1@nniS αφού φροντίσεις να εξαφανίσεις τον "τριχασμό" προσωπικότητας, κάνε αυτά που σου προτείνανε τα παιδιά νωρίτερα και αν η γραμμή σου ΔΕΝ είναι σε κακή κατάσταση, φρόντισε να αλλάξεις εταιρεία το συντομότερο δυνατό. G1@nniS μηπως όταν έκανες τα tests είχες παράλληλα κάποιο torrents ανοιχτό; LOL 1.όχι δεν είμαστε το ίδιο άτομο 2. είμαστε από το ίδιο χωριο και έχουμε την ίδια γραμμή internet από τον ίδιο πάροχο 3.εγώ ο G1@nniS ευχαριστώ όσο βοηθήσατε θα τους πω και τους άλλους δυο ότι κάναμε πατάτα thanxx anyway
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα