dortias Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Παιδιά καλησπέρα. Είμαι καινούριο μέλος και θα ήθελα τα φώτα σας. Προσπαθώ να συνδέσω ένα DV-R H.264 σε modem thomson 585 v8. Έκανα portforward με βάση τα όσα βρήκα εδώ: http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Thomson-Alcatel/SpeedTouch585/CnM_Secure_4_Channel_H.264_DVR.htm Ως θύρα όρισα την 90. Τώρα συμβαίνει το εξής. Βρίσκω την ip μου μέσα από το myip.is και όσοι υπολογιστές βρίσκονται εντός του δικτύου μπορούν να συνδεθούν στον DV-R δίνοντας τη διεύθυνση ipadress:90. Όταν όμως προσπαθώ να εισέλθω στο μηχάνημα από κάποιο ξένο δίκτυο δε με συνδέει με τίποτα. Μέχρι και το firewall του router απενεργοποίησα αλλά τίποτα. Δώστε ρε παιδιά καμιά βοήθεια γιατί κοντεύω να σαλτάρω. Σας ευχαριστώ
corrupted Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Μηπως εχεις otenet? Αν ναι, πρεπει να πας στο http://my.otenet.gr/, να επιλεξεις αλλαγη ονοματος και κωδικου προσβασης, μετα να βαλεις τα στοιχεια, μετα να πας στο "επιλογη", μετα "αλλαγη", και μετα εκει που λεει "Πατήστε εδώ για να αλλάξετε τον βαθμό προστασίας σας", πατας παλι "αλλαγη" και το κανεις "ΟΧΙ"... Ειναι προεπιλεγμενη αυτη η λειτουργια στην otenet και μπλοκαρει τα ports...
dortias Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Φίλε μου το έκανα και αυτό που λες και πάλι άκρη δεν έβγαλα. Θα ήθελα επίσης να σας πω πως χρησιμοποιώ το PF Portchecker και βλέπει όλες τις πόρτες κλειδωμένες. Και την 90 που με ενδιαφέρει. Είναι αξιόπιστα αυτά τα προγράμματα; Ευχαριστώ πάντως για την άμεση απάντηση.
corrupted Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Υπαρχει και το http://www.canyouseeme.org/ , αν θες να δεις τι γινεται με το port 90 που σε ενδιαφερει... Παντως υπαρχουν καποιοι που αναφερουν οτι παρολο που εχουν απενεργοποιησει την αυξημενη προστασια της otenet, δεν ανοιγουν τα ports. Ελπιζω να μην εισαι σε αυτη τη κατηγορια...
dortias Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Φίλε μου και με το link που μου έδωσες κλειστά τα βλέπει τα ports. Αν ισχύει αυτό που λες, δηλαδή τα ports εξακολουθούν κλειστά ενώ έχω απενεργοποιήσει την αυξημένη προστασία, γνωρίζεις αν υπάρχει κάποια λύση;
corrupted Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Τηλεφωνο στο 13888 και να τους ρωτησεις γιατι δεν ανοιγουν τα ports. Ισως μπορουν να κανουν κατι απο εκει...
dortias Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Eντάξει φίλε. Ευχαριστώ. Eντάξει φίλε. Ευχαριστώ.
poulinos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 a.port forward την 90 σε ποια Ip την εκανες?και ποια ειναι η Ip του καταγραφικου? β.το καταγραφικο θελει μονο την 90? γ.εκλεισες την αυξημενη ασφαλεια αλλα εκανες disconnect connect το ρουτερ για να παρει την αλλαγη? δ.απεξω ποια Ip χτυπας?εχεις static?εχεις dynamic?εχεις dyndns? αν δεν παιξει βαλε την θυρα 90 στο mtorrent ανοιξε το mtorrent και αφου το κανεις αυτο τοτε δοκιμασε να τρεξεις το www.canyouseeme.org με το mtorrent ανοιχτο.
dortias Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Γεια σου poulinos. Oι ΙPs που έχω είναι οι ακόλουθες. i) ΙP router: 192.168.1.1 ii) IP καταγραφικού: 192.168.1.50 iii) Subnet: 255.255.255.0 iv) Gateway: 192.168.1.1 v) Port: 90 Το port δεν είναι απαραίτητο να είναι το 90. Ως default είχε το 80, αλλά και με αυτό συνέβαινε το ίδιο συνέβαινε. Στο καταγραφικό έχω ρυθμίσει την IP στο static. Για να συνδέομαι όμως στο internet δεν έχω πάρει στατική IP. Στo menu του router γράφει PPPoE. Έτσι, κάθε φορά που προσπαθώ να μπω απ' έξω, λέω σε κάποιον και βρίσκει την IP του router μέσα από το myip.is και στη συνέχεια χτυπάω την IP που μου έδωσε. Όταν είμαι συνδεδεμένος στο router μέσω wi-fi, μπορώ να μπω στο καταγραφικό είτε πατώντας 192.168.1.50:90, είτε δίνοντας την IP που βρίσκω στο myip.is συνοδευόμενη από το 90. Όταν όμως προσπαθώ να μπω από άλλο δίκτυο χρησιμοποιώντας τη συγκεκριμένη IP δεν τα καταφέρνω. Το router δεν το έκανα disconnect και connect. Όταν λες να κάνω disconnect εννοείς να το κλείσω και να το ξαναανοίξω ή να το κάνω reset; Δε ξέρω αν σε βοήθησα με αυτά που σου είπα. Ίσως να κάνω και εγώ κάποιο λάθος. Σ' ευχαριστώ για τη βοήθεια σου.
weather1967 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Φίλε μου και εγώ παιδεύτηκα λιγο για να ανοιξω μιά πόρτα που ήθελα sto 585 v8 και τα καταφερα στο ψαξιμο. Προσπαθησε να κανεις τα εξης : Toolbox --> game and aplication-->greate a new game or aplication-Δινεις ενα ονομα στην πορτα π.χ portfoward που θες να ανοιξεις και τσεκαρεις Manual Entry of Port Maps και πατας next ,μετα βαζεις port range 90 στο αριστερο πανω-κατω κουτακι και πατας add.Αν αφησεις το any θα ειναι και TCP-UDP,αν θες επιλεγεις σκετο TCP η σκετο UDP Mετά πας παλι game and aplication-->πατας configure,πας κατω που εχει ενα πεδίο κενό λευκό και πατας και επιλεγεις το ονομα της πορτας portfoward π.χ,δεξια αφηνεις το user ως εχει ,τσεκαρεις το log on και πατας add. Κανε και μια επανεκινηση του ρουτερ Aν ολα ειναι οκ μπορεις να ανοιξεις το site που προαναφερθηκε http://www.canyouseeme.org/ Kαι βαζοντας 90 στο κουτακι και πατωντας check θα περιμενεις μερικα δευτερολεπτα και θα σου γραψει αν ειναι ανοιχτη η πορτα 90 . Πιστευω να τα καταφέρεις.
poulinos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 α.μετα απο την αλλαγη του να κλεισεις την αυξημενη ασφαλεια κλεισε το ρουτερ και ξανανοιξε το μετα απο 5 λεπτα. β.δοκιμασε αυτο με το mtorrent.απλα θα κανεις port forward την 90 στην ip του Pc οχι της καμερας για δοκιμη. γ.αν κανεις Port forward στην ip της καμερας οπως σωστα εκανες δεν μπορεις να τρεξεις το canyouseeme.org στο pc γιατι θα ψαξει να βρει ανοιχτη την πορτα στο pc οχι στο καταγραφικο.δηλαδη δνε μπορεις να το τσεκαρεις. απεξω θα γραφουν πχ 194.219.227.44:90 για να μπουν εκτος αν η καμερα εχει δικο της προγραμμα οποτε θα πρεπει να βαλεις το προγραμμα.το λεω γιατι σε ατομο που ξερω παιζει με το προγραμμα μονο δεν παιζει ετσι χυμα.πρεπει δηλαδη ο αλλος που θα μπει να εχει το προγραμμα της καμερας.αυτο για καμερες που ειναι καταγραφικα.κοινως για καταγραφικα. Φίλε μου και εγώ παιδεύτηκα λιγο για να ανοιξω μιά πόρτα που ήθελα sto 585 v8 και τα καταφερα στο ψαξιμο. Προσπαθησε να κανεις τα εξης : Toolbox --> game and aplication-->greate a new game or aplication-Δινεις ενα ονομα στην πορτα π.χ portfoward που θες να ανοιξεις και τσεκαρεις Manual Entry of Port Maps και πατας next ,μετα βαζεις port range 90 στο αριστερο πανω-κατω κουτακι και πατας add.Αν αφησεις το any θα ειναι και TCP-UDP,αν θες επιλεγεις σκετο TCP η σκετο UDP Mετά πας παλι game and aplication-->πατας configure,πας κατω που εχει ενα πεδίο κενό λευκό και πατας και επιλεγεις το ονομα της πορτας portfoward π.χ,δεξια αφηνεις το user ως εχει ,τσεκαρεις το log on και πατας add. Κανε και μια επανεκινηση του ρουτερ Aν ολα ειναι οκ μπορεις να ανοιξεις το site που προαναφερθηκε http://www.canyouseeme.org/ Kαι βαζοντας 90 στο κουτακι και πατωντας check θα περιμενεις μερικα δευτερολεπτα και θα σου γραψει αν ειναι ανοιχτη η πορτα 90 . Πιστευω να τα καταφέρεις. α.το Log on δεν χρειαζεται.β.εφοσον το Port forward θα γινει στην ip του καταγραφικου δεν μπορει να την τσεκαρει οτι ειναι ανοιχτη απο το Pc.θα πρεπει προσωρινα να την κανει Port forward στο pc και εφοσον παιζει μετα να βαλει την ip του καταγραφικου. και στο καταγραφικο κτλ να ορισει και default gateway dns και τετοια καλου κακου
dortias Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις. Στο καταγραφικό μπορείς να μπεις είτε μέσω ειδικού προγράμματος είτε δίνοντας απλά την IP. Απλά το πρόγραμμα σου δίνει παραπάνω δυνατότητες για remote control. Θα δοκιμάσω αύριο να κάνω επανεκκίνηση, όπως και την τεχνική με το mtorrent και θα σας πω αποτελέσματα. Ευχαριστώ και πάλι.
weather1967 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 α.το Log on δεν χρειαζεται.β.εφοσον το Port forward θα γινει στην ip του καταγραφικου δεν μπορει να την τσεκαρει οτι ειναι ανοιχτη απο το Pc.θα πρεπει προσωρινα να την κανει Port forward στο pc και εφοσον παιζει μετα να βαλει την ip του καταγραφικου. και στο καταγραφικο κτλ να ορισει και default gateway dns και τετοια καλου κακου Εχει δίκιο ο φιλος poulinos. Αψογο ρούτερ τελικά το Τhomson 585 είχες απόλυτο δίκιο που μου το σύστησες γιά τήν σταθερότητα του. Για τον φίλο dortias Για επανεκίνηση απο το webinterface μπορείς νά πατήσεις Thomson Gateway και επιλεγεις την ενδειξη κάτω restart.
poulinos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις. Στο καταγραφικό μπορείς να μπεις είτε μέσω ειδικού προγράμματος είτε δίνοντας απλά την IP. Απλά το πρόγραμμα σου δίνει παραπάνω δυνατότητες για remote control. Θα δοκιμάσω αύριο να κάνω επανεκκίνηση, όπως και την τεχνική με το mtorrent και θα σας πω αποτελέσματα. Ευχαριστώ και πάλι. αν παιζει κα με Ip απο μακρια οκ.επισης δοκιμασε και την θυρα 80 για να δεις αν θα παιξει εκει η μετα δοκιμασε με τεσσερα νουμερο πχ 4444.κανε μια επανεκιννηση το ρουτερ γιατι η οτενετ το γραφει οτι αμα αλλαξετε τις ρυθμισεις για την αυξημενεη ασφαλεια θελει reboot Το ρουτερ.η καντο απο το μενου η κλειστο για 2-3 λεπτα και ξαναξεκινησε το η κανε disconnect connect απο το Interface.και αν δεν παιξει παλι τοτε κανε αυτο με το mtorrent .κανεις Port forward στο pc και ανοιγεις το mtorrent πριν τρεξεις το cayouseme.org .Μην ξεχασεις να ανοιγεις και σε Tcp και σε udp αν και νομιζω το Thomson ανοιγει και τα 2 μαζι. Εχει δίκιο ο φιλος poulinos. Αψογο ρούτερ τελικά το Τhomson 585 είχες απόλυτο δίκιο που μου το σύστησες γιά τήν σταθερότητα του. Για τον φίλο dortias Για επανεκίνηση απο το webinterface μπορείς νά πατήσεις Thomson Gateway και επιλεγεις την ενδειξη κάτω restart. ειναι πολυ σταθερο.αν το ειχαν προσεξει απο την Thomson να φτιαξουν λιγο το interface πιο ευκολο να διορθωσουν το θεμα με κατι ακυρα Reboot θα ηταν πιο ωραιο.αλλα δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα.βεβαια κατα καιρους βγαινουν firmware και διορθωνουν διαφορα απλα λιγο δυσκολο να τα βρεις αφου η thomson δεν τα βγαζει στο ευρυ κοινο .συνηθως δινει custom firmware σε Providers .υπαρχουν και Generic βεβαια.και εσυ μπορεις στο δικο σου να περασεις πιο νεο firmware.
dortias Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Έκανα disconncet-connect και τελικά δούλεψε ρολόι. Είστε άρχοντες. Παρεπιμπτόντως να ρωτήσω και κάτι ακόμα. Βρήκα στο portforward.com ένα δωρεάν προγραμματάκι που λέει ότι σου επιτρέπει να εγκαταστήσεις δωρεάν σταθερή ip. Μπορώ με αυτό το πρόγραμμα να έχω σταθερή ip και στο router μου; Να συνδέομαι δηλαδή πάντα μέσω της ίδιας ip χωρίς να πληρώνω στον πάροχό μου παραπάνω χρήματα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα