Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ότι δεν έχεις κατεβάσει από το Play Store δεν μπορείς να το αναβαθμίσεις από εκεί.

Και εγώ έχω εφαρμογές από το Humble Bundle και δεν γίνονται.

Δημοσ.

Ναι, το καταλαβαίνω. Το application του Play Store δεν το καταλαβαίνει.

Δεν θέλω να τις αναβαθμίσω από κει, θέλω να τις αφαιρέσω απ το Play Store.

Δημοσ.

Ναι, το καταλαβαίνω. Το application του Play Store δεν το καταλαβαίνει.

Δεν θέλω να τις αναβαθμίσω από κει, θέλω να τις αφαιρέσω απ το Play Store.

Προσωπικά, πηγαίνω στο Play Store, "Οι εφαρμογές μου" και μου δίνει την επιλογή "Απεγκατάσταση" όταν μπαίνω μέσα στη σελίδα της εφαρμογής. Εσένα τι σου δείχνει;

Εναλλακτικά μπορείς να πας "Ρυθμίσεις > Εφαρμογές > Όλα" και να απεγκαταστήσεις από εκεί όποια θέλεις.

Δημοσ.

Δεν θέλω ν απεγκαταστήσω τίποτα. Έχω αγοράσει από κάποιο indy bundle κάποια παιχνίδια. Αυτά δεν είναι δυνατόν να γίνουν update μέσω του Play Store, οπότε θέλω να μην εμφανίζονται στην λίστα των εφαρμογών που μπορούν να γίνουν update απ το Play Store. Αυτό συνέβαινε μέχρι πρόσφατα αλλά για κάποιον λόγο, πριν μια βδομάδα άρχισαν να βγαίνουν σ αυτή τη λίστα.

Δημοσ.

Χωρίς να έχω διαβάσει τα προηγούμενα post για να ξέρω τι έχει ειπωθεί, με το Titanium Backup δοκίμασες να κάνεις "Destroy all Market links"! Όσες εφαρμογές δεν είναι free θα σου τις δείχνει ως "Purchased" αλλά όχι εγκατεστημένες....

Δημοσ.

Δε μπορώ να βρω αυτήν την επιλογή (αλλά έχω και παλιό version του titanium backup). Επίσης δε θέλω να επηρεαστούν οι υπόλοιπες αγορασμένες ή free εφαρμογές. Πάντως στα συγκεκριμένα apps, το titanium backup μου βγάζει επιλογή "attach to market" που σημαίνει ότι θεωρεί πως δεν υπάρχει link, αν καταλαβαίνω σωστά.

Δημοσ.

Δε μπορώ να βρω αυτήν την επιλογή (αλλά έχω και παλιό version του titanium backup). Επίσης δε θέλω να επηρεαστούν οι υπόλοιπες αγορασμένες ή free εφαρμογές. Πάντως στα συγκεκριμένα apps, το titanium backup μου βγάζει επιλογή "attach to market" που σημαίνει ότι θεωρεί πως δεν υπάρχει link, αν καταλαβαίνω σωστά.

Κατέβασε την τελευταία έκδοση του Titanium, μπες στο "market tools", κάνε destroy όλα τα λινκς, στη συνέχεια με το market doctor σύνδεσε με το market, μόνο τις εφαρμογές που θέλεις...

Δημοσ.

Τι να σου πω ρε φίλε, δεν ξέρω... Εγώ πάντως αυτό κάνω με τις εφαρμογές που δεν έχουν έρθει με νόμιμο τρόπο στα χέρια μου και δεν έχω κανένα πρόβλημα, δεν μου τις εμφανίζει καθόλου στα updates...

• Moderators
Δημοσ.

Όντως παράξενο. Τέλος πάντων, δεν πειράζει. Ευχαριστώ για τη βοήθεια πάντως :)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4050696#post4050696

Σκαλωσα πολυ με το θεμα.

Κατα τα φαινομενα το προβλημα ειναι της Google που αφαιρεσε την ιδιοτητα αποκοπης εφαρμογων απο το play. Αρα δεν υπαρχει λυση ακομα. Παντως απορω πως δεν εχουν σκεφτει να βαλουν ενα exclude κουμπακι για να επιλεγουμε ποιες εφαρμογες να μην αναβαθμιζονται ή εναν τροπο να κανουμε mass selection των εφαρμογων που θελουμε να αναβαθμιστουν καθε φορα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...