Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά έχω κάποιες απορίες για την cyta στην περιοχή της Καλλιθέας.Πρώτον έχει κανείς από εσάς cyta στην στην συγκεκριμένη περιοχή;Δεύτερον αν ναι τι εντυπώσεις έχετε από τις υπηρεσίες που προσφέρει;Πράγματι δίνει τις ταχύτητες που αναφέρει στις στις διαφημίσεις τις (50/10-35/5); Τα pings στα online games είναι σε normal επίπεδα ή δεν μπορείς να κουνηθείς από το lag;Και τέλος μπορεί κάποιος να βρει το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών ή είναι όπως των περισσότερων εταιρειών που κάνεις 30 με 40 λεπτά για να μιλήσεις με έναν τεχνικό :whistle: :whistle: :whistle:

Δημοσ.

Το 50/10 - 35/5 που δίνει η cyta ειναι το vdsl το οποίο σε σχέση με τα 24 της adsl ειναι πολύ μεγαλύτερο και το download και το upload, το θέμα ειναι οτι δίνει μονο σε ορισμένες περιοχές επειδη ειναι πολύ αρχή ακομα οποτε πρέπει να δεις αν υπάρχει διαθεσιμότητα στην περιοχή σου.

Τώρα τα ping εξαρτάται απο πολούς παράγοντες οποτε αν ειναι γενικά καλύ η γραμμή σου, αν ειναι μακριά απο το dlslam κτλπ. Καλύτερα για το πως τα παει η cyta σε αυτον τον τομέα να σου πει κάποιον που έχει, γιατι εγω εχω forthnet.

Δημοσ.

εγω ειμαι καλλιθεα και εχω και cyta

με την hol συνδεομουν στα 10 ενω τωρα 13

στο alter cod mw2 που παιζω

hol min ping: 90

cyta: 70

οι πωλητες λενε ενα σωρο μαμακιες αλλα αυτο το κανουν ολες οι εταιριες πια

για τα 50-35 δεν ξερω αλλα οπου ακους πολλα κερασια κρατα μικρο καλαθι :)

για το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών δεν εχω ακομα εμπειρια αλλα ουτε θελω να αποκτησω :P

Δημοσ.

Φίλε μου gio@ και εγώ HOL έχω και παρόλο που είμαι μόνο 1 μήνα συνδρομητής τους τα έχω παίξει !! Στα games δεν προλαβαίνω να παίξω ένα λεπτό αρχίζουν τα πανηγύρια !! Έχω τόσο πολύ lag που ούτε βήμα δεν μπορώ να κάνω.Όσο για την fothnet δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μέχρι τις 24/12/11 είχα internet αστραπή μετά η ταχύτητα μου από 1.7-1.8 MB/s έπεσε στα 200 kb/s και σιγά-σιγά μειωνόταν όλο και ποιο πολύ,αφού να φανταστείτε έφτασα στο σημείο να αλλάξω τις ρυθμίσεις του Router Από ADSL2+ σε ADSL2 για να κατεβάζω με ένα 800αρι το πολύ !!Η φάση είναι πως το Router με ADSL2+ μου κλείδωνε στα 13500 και εγώ από αυτά έπερνα μόνο τα 80 το πολύ 100 kb/s.Μέχρι που αγανάκτησα και έφυγα !!

Δημοσ.

το ελληνικο adsl φτανει το οριο του

εγω πριν λιγα χρονια ειχα hol και συνδεομουν στα 19 και ημουν Noobas τοτε και ειχα ενα μηνα προβλημα δεν θυμαμαι και αλλαξα ξαναεβαλα hol mμετα απο ενα χρονο και ημουν στα 10

εχουν μπει πια τοσοι πολλοι που το μοιραζουν για να περνουμε και ετσι φτανουμε στα 10.. και οσο παει..

κορεσμος...

απτη hol μπορω να πω ειδα βελτιωση στη cyta αλλα οχι και πολυ

στα Ping ναι αρκετα γιατι στη hol δεν ξερω τι κανουν και τα γ-_-νε

αμα βαλεις cyta ρωτα τι Modem και μην παρεις Pirelli

εγω πηρα ενα thompson με voip αλλα εβαλα το dgn2200 που ειχα και παρολο που δεν εχω τηλ (δεν με νοιαζει το σταθερο) ειμαι μια χαρουλα

που ακριβως μενεις αν θες πες για να δουμε αποσταση απο οτε για τα 50-35

Δημοσ.

α.το vdsl cyta ειναι max 1 Km.

β.η cyta δινει voip οποτε αν θες τηλεφωνο παντρευεσαι το ρουτερ που δινει.

γ.δεν ειναι οτι συγχρονιζει ο φιλος μας στα 10 επειδη ειναι και αλλοι πανω.το ποσο συγχρονιζεις εχει να κανει με αποσταση και ποιοτητα χαλκου.επηρεαζεται και απο crosstalk βεβαια επειδη πανω στο καλωδιο εχουν και αλλοι adsl αλλα δεν το επηρεαζει τοσο πολυ.

αν συγχρονιζεις 20 και κατεβαζεις με 10 εκει ειναι θεμα οτι δεν φτανει το bandwidth.απλα μην μπερδευουμε ταχυτητα συγχρονισμου με ταχυτητα download.

επισης δεν μπορει να σου πει καποιος πως θα παιζει η Cyta Καλλιθεα.θα παιζει οπως παιζει και αλλου.απλα εξαρτατε ποιοτητα χαλκου και αποσταση που και σε αλλη εταιρεια να πας θα ειναι το ιδιο .επισης αν παιζεις παιχνιδια βρες ενα παροχο που να δινει και fast path.και η αποσταση απο google maps ktl ειναι σχετικη.καλο ειναι να βλεπουμε attenuation αν εχει ηδη γραμμη γιατι κανεις δεν ξερει πως παει το καλωδιο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...