Προς το περιεχόμενο

philips pfl5507h 32'' 3d 358€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξερουμε να διαβαζουμε ολοι ΓΥΦΤΙΚΑ.Τουλαχιστων πεσμας την περιληψη στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

Γύφτικα την γλώσσα της Γηραιάς Αλβιώνας; Ντροπή :mrgreen:

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

57 άτομα, λοιπόν , θα έχουν κάτι να ασχολούνται το επόμενο διάστημα... Η Μαίρη φαίνεται ότι συνεχίζει να μας διαβάζει, αφού στην περιγραφή της TV η καταλυτική -και φιλική προς το περιβάλλον, έτσι; :rolleyes: - ημερομηνία 30/6 διορθώθηκε αρχικά σε καταληκτική 10/5 και τελικά αφαιρέθηκε τελείως... ας είναι καλά η google cache για διασταυρώσεις...

Γιατί 57, αφού στις 55 τηλεοράσεις έκλεισε η προσφορά.

Δημοσ.

Γιατί 57, αφού στις 55 τηλεοράσεις έκλεισε η προσφορά.

Εμένα 57 δείχνει ο firefox, αλλά δεν είναι εκεί το θέμα. Το θέμα είναι ότι υπάρχουν καταναλωτές (ανάμεσά τους κι εγώ μέχρι πρόσφατα) που θεωρούν απόλυτα αξιόπιστα τα deal sites και τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις. Χρειάζεται δυστυχώς προσοχή και οπωσδήποτε ρύθμιση των όρων λειτουργίας τέτοιων sites από το ίδιο το κράτος. Ο μοναδικός κανόνας είναι η δυνατότητα για τον πελάτη υπαναχώρησης εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς του κουπονιού. Μετά το διάστημα αυτό, τα deal sites, αν όχι όλα, τα περισσότερα, βάσει των όρων λειτουργίας τους που αποδέχεσαι βέβαια με την εγγραφή σου, δεν αναλαμβάνουν καμιά ευθύνη για την επιστροφή των χρημάτων σου - σου λένε βρες τα με την επιχείρηση. Αν τώρα το Golden και το Crazy επέστρεψαν τα χρήματα, αυτό έγινε γιατί η περίπτωση έλαβε μεγάλη έκταση και η αρνητική δημοσιότητα θα τα έβλαπτε μακροπρόθεσμα. Αναφέρω, επίσης, ότι σε άλλη μου αγορά από το Golden στην οποία η επιχείρηση βάρεσε κανόνι, δεν μου επεστράφησαν τα χρήματα, αλλά το ισοδύναμό τους σε coins για μελλοντική αγορά.

Για να συνοψίσουμε, από το Deals365 έχω αγοράσει κουπόνια, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Επίσης όσο παρατηρούσα τις προσφορές του, έβλεπα αρκετές γνωστές επιχειρήσεις. Τελευταία, όμως, βλέπω και επιχειρήσεις που πουλάνε fake usb sticks, με έδρα τις USA... H σύνδεση της συγκεκριμένης προσφοράς με τη "Μαίρη μας" είναι αναπόφευκτη.. και το θέμα είναι: το deal site γνωρίζει την περίπτωση ή όχι; οφείλει να γνωρίζει, κατά τη γνώμη μου.

Δημοσ.

Τελικά, με αφορμή την απάντησή σου, άνοιξα την προσφορά και γράφει 58 αγορές !!!

Συμφωνώ με την τοποθέτησή σου και επειδή το κείμενό σου ταιριάζει με το θέμα "Όροι και διαδικασίες πώλησης ...", το μετέφερα και εκεί, ώστε όλη η σχετική πληροφορία να είναι συγκεντρωμένη.

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...