Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H Ανατολικη Ρωμαικη Αυτοκρατορια(απο 330-1453μ.Χ) ηταν ενα συνοθυλευμα λαων. Το να προσπαθουμε να τη κανουμε ελληνικη ειναι ατοπο αλλα και αδικο για την χωρα μας.

Γιατι μετά απο 7 αιώνες σε περιοχές που ζούσαν Ελληνες τι άλλο θα μπορούσαν να ειναι?

Αλβανοί?

Κατάγονται από Αλβανική φυλή, έχουν φύγει απ τα εδάφη τους έχοντας ασπαστεί τα Ελληνικά ήθη και έθιμα εδώ και 700 χρόνια και μιλάμε για κάτι άλλο??

Ειναι σα να λέει ο Κύπριο (επειδη την έχω ακούσει και αυτη τη κουταμάρα) "δεν ειμαι Ελληνας, είμαι Κύπριος".

Είσαι Ελληνας της Κύπρου παλίκαρε.

Έχεις Ελληνική Εθνικότητα φίλε ο κόσμος να χαλάσει. Εκτός και αν έχεις πάψει να μιλάς την Ελληνική γλώσσα (έστω και αν τη μιλάς με τη Κυπριακή διάλεκτο), αν έχει απορρίψει τα Ελληνικά ήθη και έθιμα και ότι άλλο ορίζει η έννοια Εθνικότητα.

Για τον ιδιο λόγο οποιοσδήποτε που δηλώνει Αρβανίτης, δε μπορεί να είναι κάτι άλλο εκτός από Ελληνας..

Δε μπορεις να υποχρεωσεις τον αλλον να ασπαστει την εθνικοτητα της αρεσκειας σου...

Οι κυπριοι ειναι ελληνες εκτος απο τους τουρκοκυπριους.

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Το να προσπαθουμε να τη κανουμε ελληνικη ειναι ατοπο αλλα και αδικο για την χωρα μας.

παντως ελληνικα μιλαγανε.

ΟΥΠΣ!

Δημοσ.

παντως ελληνικα μιλαγανε.

ΟΥΠΣ!

Ε ναι αυτό ειναι το ζητημα.

Δεν υποχρεώνω εγώ κάποιον να έχει Ελληνική Εθνικότητα. Μόνος του διαλέγει να την έχει :-)

Aν χρησιμοποιεί τη γλωσσα και ακολουθει τα ήθη και τα έθιμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...