Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει κανει κανείς επέμβαση σε χαλάζιο απο την εξωτερική πλευρά του βλεφάρου; Συνήθως η επέμβαση γίνεται στην εσωτερική πλευρά του βλεφάρου αλλα ο γιατρός μου πρότεινε να το χειρουργήσει εξωτερικα

Δημοσ.

ειναι η μητερα μου χειρουργος οφθαλμιατρος και την ρωτησα.να κανεις αυτο που σου προτινε ο ιατρος σου καθως καθε περιπτωση ειναι ιδιαιτερη και μονο αυτος που σε εξεταζει την γνωριζει καλυτερα απολους.

Δημοσ.

ειναι η μητερα μου χειρουργος οφθαλμιατρος και την ρωτησα.να κανεις αυτο που σου προτινε ο ιατρος σου καθως καθε περιπτωση ειναι ιδιαιτερη και μονο αυτος που σε εξεταζει την γνωριζει καλυτερα απολους.

Σε ευχαριστώ πολύ. Απλα το πρόβλημα είναι ότι έχω γλαύκωμα εκ γενετής και στο μάτι που έχω τα χαλάζια εχω βαλβιδα Molteno και φοβάμαι πολύ την επέμβαση γιατί η επιφάνεια του ματιού μου δεν είναι όπως των άλλων ματιών. Εχω πάρει αντιβίωση απο το στόμα και αλοιφή με κορτιζόνη αλλα δεν λύθηκε το πρόβλημα. 2 γιατροί μου πρότειναν να το αφαιρέσω κανοντας επέμβαση εσωτερικά των βλεφάρων και ο 3ος γιατρός που με είδε πρότεινε να κάνω την επέμβαση εξωτερικά των βλεφάρων

Σε ευχαριστώ πολύ. Απλα το πρόβλημα είναι ότι έχω γλαύκωμα εκ γενετής και στο μάτι που έχω τα χαλάζια εχω βαλβιδα Molteno και φοβάμαι πολύ την επέμβαση γιατί η επιφάνεια του ματιού μου δεν είναι όπως των άλλων ματιών. Εχω πάρει αντιβίωση απο το στόμα και αλοιφή με κορτιζόνη αλλα δεν λύθηκε το πρόβλημα. 2 γιατροί μου πρότειναν να το αφαιρέσω κανοντας επέμβαση εσωτερικά των βλεφάρων και ο 3ος γιατρός που με είδε πρότεινε να κάνω την επέμβαση εξωτερικά των βλεφάρων

Δεν ηέρω πιο είναι λιγότερο επικίνδυνο

Δημοσ.

Αδελφέ, εγώ εχω κάνει προ 10ετίας αυτή την επέμβαση, εσωτερικά όμως.

Εκτοτε έμεινε μόνο ένα μικρό μπλε σημαδάκι.

Η επέμβαση ήταν πολύ απλή. 15 λεπτά?Δε θυμάμαι παραπάνω.

Και να φανταστείς την είχα κάνει σε χειρουργείο του ΙΚΑ :confused: :confused:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...