CROM271 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Ηρθε μια ειδοποιηση να παραλαβω κατι απο ΕΛΤΑ. Εστειλα τον πατερα μου και του ειπαν πως δεν το βρισκουν. Υποψιαζομαι το εξης. Ειχα παραγγειλει δυο αντικειμενα απο amazon που μου τα εστειλαν χωριστα. Ειχαν ωστοσο την ιδια ημερομηνια για delivery estimate. Μου ηρθε ενα ειδοποιητηριο και οταν πηγα ταχυδρομειο μου εδωσαν και τα 2 δεματα. Την επομενη μερα (ή την μεθεπομενη) ηρθε το αλλο ειδοποιητηριο. Λογικα αυτο θα εγινε. Μου εδωσαν και τα 2 αντικειμενα με το ενα μονο ειδοποιητηριο. Αλλα επειδη δεν ειμαι σιγουρος και μπορει καποιος να μου εχει στειλει κατι αλλο τι μπορω να κανω? Αν τους ρωτησω ποιος ειναι ο αποστολεας θα μπορεσουν να τον βρουνε απο το χαρτι?
SpirtouLisS Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 καμια φορα η ειδοποιηση ερχεται πριν φτασει το δεμα στο τοπικο υποκαταστημα που αναφερεται. μου εχει τυχει. αλλα συνηθως το χαρτι γραφει και την επομενη σαν μερα παραλαβης... ξαναπηγαινε και αυριο και μπορει να εχει ερθει το δεμα στο οποιο αναφερεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα