Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ερωτηση.

Εισαι ηδη στο τμημα η σκεφτεσαι να μπεις?

Αν εισαι ηδη, η απαντηση ειναι ψαξου και κυνηγατο μονος σου να μαθεις απο Η/Υ, servers κλπ. Λιωσε οσο ειναι καιρος γιατι μολις βγεις στην αγορα εργασιας με αυτο το οπλο θα παιξεις μπαλα, δηλαδη τη προσωπικη σου εξωακαδημαικη μελετη.

Αν σκοπευεις να μπεις, ναι ειναι πολυ καλο τμημα δινει καλο πτυχιο ανεργου (ψαξε για καμια αλλη σχολη).

Σαν τμημα Πληροφορικης δε ξερω τι ρολο βαραει παντως. Φανταζομαι οτι σε ΤΕΙ υπαρχουν πιο καλα και πιο ειδικευμενα πανω στο αντικειμενο της πληροφορικης.

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.Θα συμφωνησω απολυτα με τον MiDi_MiLiZ που δεν ξερω αν ειναι συμφοιτητης μου και γνωριζομαστε.Η σχολη ειναι αρκετα καλη αλλα για να πεις οτι ειναι αξιολογη θα πρεπει να κουνησεις και συ τα χερακια σου κανονικα.Προσπαθεια και δημιουργια.

Φοιτω ακομα και γω και τωρα προσπαθω σιγα σιγα να τελειωνω...

Δημοσ.

Φίλος μου τελείωσε το τμημα αυτό και οι εντυπώσεις γενικά ήταν για ένα δύσκολο τμήμα (αντίστοιχης δυσκολιας με το τμήμα πληροφορικής Σερρών που τελείωσα), με απαιτητικά μαθήματα. Το ΤΕΙ βρίσκεται έξω από την πόλη. Οπως και αυτά που είπε ο Midi, καλό θα είναι να ασχοληθεί από μόνος του με το αντικείμενο των Η/Υ, γιατί υπάρχει η ψευδαίσθηση ότι τα μαθαίνεις ολα στα θρανία των πανεπιστημίων.

Δημοσ.

Μπορω να σας δωσω οτι πληροφοριες θελετε!!!

πριν 1 μηνα πηρα πτυχιο απο εκει.. λοιπον γενικα ειναι πολυ δυσκολη σχολη! εγω μπηκα το 2002 και τελειωσα τωρα.. βεβαια δεν ημουν και ο καλυτεροσ φοιτητης μιας και στα πρωτα χρονια με πηρε η μπαλα και χρωσταγα πολλα . με πρακτικες στρατος και 2 χρονια απραγιας τελειωσα στα 2 χρονια!!

τωρα οσο αφορα την σχολη.. Καλη μεν - δυσκολη δε.. εχει πολλα μαθηματα που και πιανει ολα τα φασματα.. προγραμματισμος πολυ!δικτυα .. βασεις.. οικονομικα μαθηματα και γενικα οτι τραβαει η ψυχη σας.. θα μαθετε πολλα! αλλα ειναι πολυ δυσκολα τα μαθηματα! οι περισσοτεροι καθηγητες ειναι πολυ κολλημενα ατομα! νομιζουν οτι ειναι στο Harvard|! Θα πλακωθητε πολλες φορες.. ειναι μαθηματα οπου δινουν 2000 ατομα και περνανε 5-6.. μιλαμε για τρομερες αναλογιες.. και αππλα δεν τους κουναει κανεις..

αλλα με πολυ ορεξη και πολυ τρεξιμο θα μαθεις πολλα! πολλα αχρηστα μεν αλλα νομιζω ολλα τα τει ετσι ειναι!!

εχει ΠΟΛΥ προγραμματισμο.. εγω εκει κολλησα πολλα χρονια! και οι καθηγητες δεν χαριζοντε καθολου!

τωρα για το μελλον της σχολης??? οπως ολα τα τει ετσι και η βιομηχανικη πλήροοφρικη ειναι στην κριση και στην ανεργια! αλλα πιστευω οποιος ειναι καλος και εχει ορεξη για δουλεια κανεις δεν χανετε..

Ακομα η Καβαλα ειναι ωραια πολυ αλλα!!!! ΑΚΡΙΒΗ και ΞΕΝΕΡΩΤΗ πολη! χαλια φοιτητικα χρονια θα περασετε.. ισως τον πρωτο χρονο θα ειναι καλα αλλα μετα πρεπει να εισαι πολυ σπιτογατος και σινεφιλμ για να επιβιωσεις!! μονο τα DVD και τα σουβλατζιδικα επιβιωνουν εκει!!

θα παρετε ανετα 15-20 κιλα!!!

οποια πληροφορια θελετε μην διστασετε!!! 8 χρονια ημουν εκει και τα ξερω ολα!!!

• Like 1
Δημοσ.

Σκάνδαλο βόμβα με το "κούρεμα" καταγγέλει ο πρόεδρος του ΤΕΙ Αθήνας

Το Συμβούλιο του ΤΕΙ Αθήνας στη συνεδρίασή του στις 28-03-2012 και σε συνέχεια της από 22-03-2012 σχετικής απόφασης της Συνέλευσης του Ιδρύματος, αποφασίζει ομόφωνα την αναστολή λειτουργίας του ΤΕΙ Αθήνας από κάθε δραστηριότητα (διοικητική και εκπαιδευτική) την Πέμπτη 29 και την Παρασκευή 30-03-2012, διότι:

1. Μειώθηκε ο τακτικός προϋπολογισμός του κατά 50% περίπου σε σχέση με τον αντίστοιχο του 2009.

2. Παράνομα και καταχρηστικά και χωρίς τη συγκατάθεσή του, στις 09-03-2012, η Τράπεζα της Ελλάδος, με τα αποθεματικά του Ιδρύματος, αγόρασε ομόλογα του ελληνικού δημοσίου, τα οποία στις 12-03-2012 υπέστησαν «κούρεμα» κατά 68%, με συνέπεια, σήμερα, η ονομαστική τους αξία να ανέρχεται σε 1,9 εκατ. ευρώ.

http://www.tromaktiko.net/2012/03/28/%CE%A3%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B4%CE%B1%CE%BB%CE%BF-%CE%B2%CF%8C%CE%BC%CE%B2%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%B5%CE%BC%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B3/

Πες τον φίλο σου να το ξανασκεφτεί για να πάει σε ΤΕΙ. Τα περισσότερα ΤΕΙ σε όλη την Ελλάδα θα αναστείλουν την λειτουργία τους αύριο και μεθαύριο. Τα πράγματα φαίνονται πολύ δυσοίωνα. Εγώ σπουδάζω στις Σέρρες πληροφορική αλλά μετά από αυτό δεν ξέρω για πόσο ακόμα...

Δημοσ.

σκέφτεται να μπει ένας φίλος μου .σαν τμήμα πληροφορικής περισσότερο

Εγω εχω τελειωσει ηλεκτολογος πριν ενα χρονο αλλα με τα παιδια στη ΒΠ εχουμε πολλα κοινα εργαστηρια.

Το τμημα ειναι αρκετα καλο και εχει φτιαξει γενικα η κατασταση το τελευταιο καιρο και στο ΤΕΙ και στη πολη.

Το μονο μειωνεκτημα ειναι οτι αυτη η σχολη μαζι με τη ηλεκτρολογια που τελειωσα εγω ειναι μεγαλο τσιμπ :X.

Οποτε αν ο φιλος σου δεν εχει καλες μαθηματικες γνωσεις και καλη σχεση με πραγραμματισμο κλπ και διαθεση να παρακολουθησει πολλα πολλα εργαστηρια να μην παει γιατι αν παει θα κανει το λιγοτερο 6+ χρονια.

Το λεω αυτο απο πειρα επειδη ειχα αρκετους γνωστους στη ΒΠ, μαλιστα πριν ενα χρονο που τελειωσα ειχε Μ.Ο σπουδων 7 χρονια.

Δημοσ.

Το μονο μειωνεκτημα ειναι οτι αυτη η σχολη μαζι με τη ηλεκτρολογια που τελειωσα εγω ειναι μεγαλο τσιμπ :X.

Οποτε αν ο φιλος σου δεν εχει καλες μαθηματικες γνωσεις και καλη σχεση με πραγραμματισμο κλπ και διαθεση να παρακολουθησει πολλα πολλα εργαστηρια να μην παει γιατι αν παει θα κανει το λιγοτερο 6+ χρονια.

Το λεω αυτο απο πειρα επειδη ειχα αρκετους γνωστους στη ΒΠ, μαλιστα πριν ενα χρονο που τελειωσα ειχε Μ.Ο σπουδων 7 χρονια.

+10000 ακριβως οπως τα λεει ο φιλος! εγω εκανα 8 χρονια να την τελειωσω..

αλλα μεγαλο τσιμουκ@@ οπως αναφερει!

Δημοσ.

θα πρότεινα να μην ακούσει-ακούει ΠΟΤΕ την γνώμη ενός παλιού στη σχολή,και για ιχθυοκαλιέργειες να ρωτήσεις να ξες πως θα είναι το πιο δύσκολο ΤΕΙ,με μαλάκες καθηγητές και θέματα επιπέδου Χάρβαρντ,αλλά το έχουν φάει τα κυκλώματα

Δημοσ.

Ετσι ειναι οπως τα λενε.

Εγω τελειωσα μηχανολογος μηχανικός στο ΤΕΙ Καβαλας και κατι μαθηματα προγραμματισμου,matlab και κατι αλλα γινοντουσαν απο Καθηγητες ΒΠ.Ηταν ετσι οπως τα λενε ψωνια και πολυ δυσκολοι ανθρωποι. Περναγαν 30 δευτερολεπτα αμα αργουσες στο εργαστηριο επρεπε να τους παρακαλέσεις λες και αργησες σε καμια αναφορα στο στρατό.Μονο καμπανες και φυλακές δεν ριχναν :P

Aκουγα ολο γκρινιες απο φιλους που σπουδαζαν ΒΠ και με το δικιο τους βεβαια.

Αν ο φιλος σου τους νιώθει τους υπολογιστές,προγραματισμο δικτυα κτλπ και ειναι ετοιμος να διαβαζει και να τρεχει πανω κατω στο ΤΕΙ καλως, αλλιώς πες του να ξαναδώσει πανελληνιες!

Δημοσ.

θα πρότεινα να μην ακούσει-ακούει ΠΟΤΕ την γνώμη ενός παλιού στη σχολή,και για ιχθυοκαλιέργειες να ρωτήσεις να ξες πως θα είναι το πιο δύσκολο ΤΕΙ,με μαλάκες καθηγητές και θέματα επιπέδου Χάρβαρντ,αλλά το έχουν φάει τα κυκλώματα

Και ομως φιλε μου δεν το βρισκω κακο καποιος που εχει προσωπικη εμπειρια να την μοιραστει με καποιον αλλο! εγω προσωπικα δεν εχω να κερδισω κατι απο το να αποτρεψω καποιον να παει στην σχολη,,

αλλα ημουνα πολλα χρονια εκει και καποια πραγματα πρεπει να λεγοντε!

και εγω τοτε οταν ειχα περασει θα ηθελα καποιος να μου ειχε ανοιξει τα ματια!

τουλαχιστον να ηξερα τι θα βρω μπροστα μου!

Δημοσ.

Ετσι ειναι οπως τα λενε.

Εγω τελειωσα μηχανολογος μηχανικός στο ΤΕΙ Καβαλας και κατι μαθηματα προγραμματισμου,matlab και κατι αλλα γινοντουσαν απο Καθηγητες ΒΠ.Ηταν ετσι οπως τα λενε ψωνια και πολυ δυσκολοι ανθρωποι. Περναγαν 30 δευτερολεπτα αμα αργουσες στο εργαστηριο επρεπε να τους παρακαλέσεις λες και αργησες σε καμια αναφορα στο στρατό.Μονο καμπανες και φυλακές δεν ριχναν :P

Aκουγα ολο γκρινιες απο φιλους που σπουδαζαν ΒΠ και με το δικιο τους βεβαια.

Αν ο φιλος σου τους νιώθει τους υπολογιστές,προγραματισμο δικτυα κτλπ και ειναι ετοιμος να διαβαζει και να τρεχει πανω κατω στο ΤΕΙ καλως, αλλιώς πες του να ξαναδώσει πανελληνιες!

Μα ολα τα καθικ :X της ηλεκτρολογιας πηγαν στην Β.Π γιατι δεν μπορουσαν να τους διωξουν λογο μονιμοτητας :mad:

Λογικα θα εκανες μικρο με το μηχαη :X ο τυπος ηταν μεγαλο αρχι.. με δεν μου εδυνε τελικη εργασια αν δεν πηγαινα στη γυναικα του που ειχε φροντηστιριο αγγλικων να γραφτο.

Και το αλλο καθι :X στους μικρο ο χατζηαποστ... μολις περναγε ενα λεπτο κλειδωνε τη πορτα ακου εκει να κλειδωνεις τη πορτα σε εργαστηριο για να μην μπουν οι φοιτητες!!!!!.

Σε αυτο που λες εχεις ενα δικιο στη σχολη μου υπηρχε αυτος ο μυθος και ειχαν εν μερη δικιο αλλα δεν ηταν το μαθημα παλουκι αλλα ο καθηγητης με τη συμπεριφορα του που δεν εκανε σωστη παραδοση και εκοβε αβερτα στην εξεταστικη γιατι την ειχε δει θεος :mrgreen:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...