REDODIN7 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 εγώ μόνο για τον Πογαρίδη έχω ακούσει ότι έχει ψυχολογικά Γιατι το λες αυτο Ευτηχως εγω δεν το πετυχα στην ηλεκτρολογια ειχε παει ΒΠ Εχω ακουσεις παντος {και το πιστευω} οτι αν σε επιανε να αντιγραφεις δε σου ελεγε τιποτα και στο τελος κοβοσουν με 4.99
masteripper Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 'Οπως όλα τα ΤΕΙ δυστυχώς τρώς τα χρόνια του και στο τέλος είτε ΤΕΙ τελείωσες είτε ΙΕΚ το ίδιο και αυτό είναι.Χάλια Λεφτά,χάλια αντιμετώπιση και απλώς ποτέ δεν θα είσαι στο συναφι του Πολυτεχνείου. Δεν μπορώ να συμβουλέψω επαρκώς την κατάσταση γιατί είμαι "καμμένος" απο αυτή την κατάσταση. Τώρα όσον αφορά την εν λόγω σχολή το θέμα αν εσύ θέλεις να ασχοληθείς με Η/Υ ειδάλλως ξέχνα το. Ειδάλλως ξερεις πόσος κόσμος έχει master Πληροφορικής και δεν ξέρουν να κλείσουν τον Υπολογιστή. Λυπάμαι αν σε απογοητεύω αλλά αν περιμένεις να αποκτήσεις χαρτί με "κύρος" ξέχνα το....ισχύει για όλα τα ΤΕΙ.... Αν έχεις κότσια/χρόνο για πανελλήνιες δώσε , ειδάλλως ξεκίνα την σχολή αλλά ασχολήσου μόνος σου για να βγάλεις κανα φράγκο στο μελλον
anpetsalis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 εγώ μόνο για τον Πογαρίδη έχω ακούσει ότι έχει ψυχολογικά Και να ηταν μονο ο Πογαριδης καλα θα ηταν! το 60% της σχολης ειναι ολοι τρελοι!!!
Kyriakos131211 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Μπορω να σας δωσω οτι πληροφοριες θελετε!!! πριν 1 μηνα πηρα πτυχιο απο εκει.. λοιπον γενικα ειναι πολυ δυσκολη σχολη! εγω μπηκα το 2002 και τελειωσα τωρα.. βεβαια δεν ημουν και ο καλυτεροσ φοιτητης μιας και στα πρωτα χρονια με πηρε η μπαλα και χρωσταγα πολλα . με πρακτικες στρατος και 2 χρονια απραγιας τελειωσα στα 2 χρονια!! τωρα οσο αφορα την σχολη.. Καλη μεν - δυσκολη δε.. εχει πολλα μαθηματα που και πιανει ολα τα φασματα.. προγραμματισμος πολυ!δικτυα .. βασεις.. οικονομικα μαθηματα και γενικα οτι τραβαει η ψυχη σας.. θα μαθετε πολλα! αλλα ειναι πολυ δυσκολα τα μαθηματα! οι περισσοτεροι καθηγητες ειναι πολυ κολλημενα ατομα! νομιζουν οτι ειναι στο Harvard|! Θα πλακωθητε πολλες φορες.. ειναι μαθηματα οπου δινουν 2000 ατομα και περνανε 5-6.. μιλαμε για τρομερες αναλογιες.. και αππλα δεν τους κουναει κανεις.. αλλα με πολυ ορεξη και πολυ τρεξιμο θα μαθεις πολλα! πολλα αχρηστα μεν αλλα νομιζω ολλα τα τει ετσι ειναι!! εχει ΠΟΛΥ προγραμματισμο.. εγω εκει κολλησα πολλα χρονια! και οι καθηγητες δεν χαριζοντε καθολου! τωρα για το μελλον της σχολης??? οπως ολα τα τει ετσι και η βιομηχανικη πλήροοφρικη ειναι στην κριση και στην ανεργια! αλλα πιστευω οποιος ειναι καλος και εχει ορεξη για δουλεια κανεις δεν χανετε.. Ακομα η Καβαλα ειναι ωραια πολυ αλλα!!!! ΑΚΡΙΒΗ και ΞΕΝΕΡΩΤΗ πολη! χαλια φοιτητικα χρονια θα περασετε.. ισως τον πρωτο χρονο θα ειναι καλα αλλα μετα πρεπει να εισαι πολυ σπιτογατος και σινεφιλμ για να επιβιωσεις!! μονο τα DVD και τα σουβλατζιδικα επιβιωνουν εκει!! θα παρετε ανετα 15-20 κιλα!!! οποια πληροφορια θελετε μην διστασετε!!! 8 χρονια ημουν εκει και τα ξερω ολα!!! Καλά μιλάμε λιώνω ... χα χα χα χα χα χα χα χα χα
iliadelo Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 καλησπέρα παιδιά. φέτος δίνω πανελλαδικές, από μικρό παιδί υπήρχε μια εμφανής κλίση προς τους Υ/Π και ετσι επέλεξα το επάγγελμα μου να βασίζεται πάνω σε αυτό. σκέφτομαι πόλυ σοβαρά αυτό το ΤΕΙ γιατί ειναι κοντά στο σπίτι μου κυρίως κ ετσι δεν θα επιβαρύνω οικονομικα την οικογένεια(αν το τελειώσω μετά θα ήθελα να κάνω ενα μεταπτυχιακό πάνω σε hardware τομέα. Πιστεύεται ότι αξίζει?
anpetsalis Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 καλησπέρα παιδιά. φέτος δίνω πανελλαδικές, από μικρό παιδί υπήρχε μια εμφανής κλίση προς τους Υ/Π και ετσι επέλεξα το επάγγελμα μου να βασίζεται πάνω σε αυτό. σκέφτομαι πόλυ σοβαρά αυτό το ΤΕΙ γιατί ειναι κοντά στο σπίτι μου κυρίως κ ετσι δεν θα επιβαρύνω οικονομικα την οικογένεια(αν το τελειώσω μετά θα ήθελα να κάνω ενα μεταπτυχιακό πάνω σε hardware τομέα. Πιστεύεται ότι αξίζει? εαν εχεις ορεξη για διαβασμα και ασχολησε με το αντικειμενο , και οταν λεω ασχολησε δεν εννοω σερφαρισμα στο internet - games - και οτι αλλη μ@λ@κια μπορεις να φανταστεις τοτε να πας ... θα αντιμετωπισεις πολλα μαθηματα με προγραμματισμους (c++ , java,....) δικτυα , βασεις , και οτι αλλο σου περναει απο το μυαλο!! μαθηματα που θεωρεις ασχετα.. αλλα μερικα ειναι πολυ ενδιαφερον.. προς το τελος οταν θα γνωρισεις τον κ.Νικολαροπουλο θα καταλαβεις.. ΑΛΛΑ θελει ΠΟΛΥ διαβασμα .. οι καθηγητες ειναι και λιγο phsyco!!!πρεπει να εχεισ υπομονη.. ΚΑΙ πλεον απο φετος το τει καβαλας κανει και μεταπτυχιακα σε πολυ καλες τιμες.. ρωτα το και ψαξε.. γιατι δεν ξερω πολλες λεπτομεριες γι αυτο!! οτι αλλο χρειαστεις πες μου...
iliadelo Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δεν με ενδιαφέρει να ασχοληθώ μετέπειτα με τον προγραμματισμο αλλά αν και 18 ακόμη ξέρω αρκετά πράγματα πάνω σε java (επίσης έχω δουλέψει με joomla και ξέρω αρκετά) τώρα όσο για το διάβασμα να σου πω ειμαι αρκετά τεμπέλης :-P αλλά εσύ μάλλον εννοείς γενικό διάβασμα κ όχι να μαθαίνεις ατελείωτες σελίδες αποστήθιση πράγμα αδύνατο για μενα
arxangelos Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Έχω έναν γνωστό που σπούδαζε εκεί, από ότι μου λέει αν έχει κάποιος πολλή όρεξη για διάβασμα αλλά κ ΥΠΟΜΟΝΗ(μιλάμε για ψυχο καθηγητές) αξίζει. Καλή τύψη σε ότι κ αν κάνεις πάντως
Veinkein Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Φέτος τελείωσα.Ατσάλινα νεύρα, πολλή προσπάθεια και ποτε να μην φύγεις απο κει (μέσο όρο πτυχίου 7 χρόνια).Ζητάνε java δεν την διδάσκουν.Είναι ένα δύσκολο τει πληροφορικής(το βιομηχανική είναι για μόστρα PLC διδάσκονται σε ένα μάθημα).Έχει επαγγελματικά δικαιώματα απο το 2008 ψάξτε το ΦΕΚ.Αδικαιολόγητη η βάση του για αυτά που ζητάνε οπότε άτομο που θα βγάλει 6 (δεν θυμάμαι πόσο έχει η βάση)ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να ανταπεξέλθει.Αν είστε γλυφτες εκ φύσεως θα τα καταφέρετε.Οι καθηγητες δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο εχουν μια παρέα μεταξύ τους και εκει αποφασίζουν τι μέλει γενέσθαι!Εν ολίγοις μην το κάνετε είναι λάθος βρείτε τρόπους να βγείτε γρήγορα στην αγορά, πηγαίνετε έξω είναι καλά, βρείτε τρόπο να πιστοποιηθείτε στην πληροφορική αν σας αρέσει, αυτοι θα παραμείνουν ένα κακό σπυρί στην εκπαίδευση.Όσον αφορά τον κύριο κυριο κυριο Πογαρίδη αυτό πρέπει να το δει κάποιος, που μάλλον δεν το θέλετε είναι ψυχοπαθές, σαν αυτόν!
agrajarg Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Ακομα ενας παλιος εδω. Το μονο που εχω να πω ειναι: Χριστε μου. Ακομα λειτουργει αυτο το μπουρδελο; Μπηκα στο τμημα το 2004 και το ειδα σε ολο του το "μεγαλειο" μεχρι και το 2007 με τις καταληψεις οταν τελειωνα και τωρα που ειδα αυτο το topic θυμηθηκα το μεγαλυτερο λαθος που εκανα ποτε στη ζωη μου. Η καλυτερη συμοβουλη που μπορει να δωσει ενας ακομα παλιος ειναι να μη πλησασετε σε αυτο το τμημα. Ειδικα με τις συνθηκες που επικρατουν τον τελευταιο καιρο ( ειτε τις πει κανεις Ελληνικη οικονομια είτε μια ακομα εκπαιδευτικη αναδιοργανωση ) η φημη που εκοβε βολτες τοσα χρονια για το κλεισιμο του τμηματος δεν αποκλειεται αυτη τη φορα να γινει πραγματικοτητα. Και μια συμβουλη για τελος: Μερικοι-μερικοι καθηγητες δεν αποκλειω να παρακολουθουν Μαλακες σαν κοτσιδα που εκανε το εργστηριο των δικτυων για παραδειγμα ( Κυριακο μ' ακους; ) και να αρχισουν να κλαιγονται σε οποιο βρουν ευκαιρο Σε προσωπικο επιπεδο και αφου ορκιστηκα ( οι τυβενοι σας μαρανανε αχρηστοι !!! ), το μονο που εκανα μετα απο 1 και πλεον χρονο ανεργιας αφοτου ορκιστηκα ηταν να φυγω αγγλια για να παρω ενα ακομα χαρτι μπας και μαθω κατι σωστα αυτη τη φορα. Και δεν το μετανιωσα. ΚΑΘΟΛΟΥ. Οι περισσοτερες φημες που ειπαν οι προηγουμενοι εδω μεσα ισχυουν και δεν ειναι παρα η κορυφη του παγοβουνου. Ο Πογαριδης δεν ειναι η μοναδικη περιπτωση αλλα ειναι η χαρακτηριστικοτερη γιατι ηταν μακραν η χειροτερη. Και αυτο γιατι επεζησε και επιζει παρα τις προσπαθειες φοιτητων και καθηγητων να ΨΟΦΗΣΕΙ. Γιατι δεν παυει να εχει κανει εχθρους παντου. Περιπτωσεις σαν και αυτον υπηρχαν στο παρελθον αλλα με τον καιρο καπως φυγανε στην πορεια ( ποιοι απο τους παλιοτερους θυμουνται τον Σουφλερη, τον Μπαξεβανη η τον Κιοσε ; Αληθεια, ξερει κανενας αν αυτα τα τομαρια ζουνε; ). Τα εργαστηρια (απο τα λιγα που δεν ειναι κοινα με την ηλεκτρολογια ) ηταν, ειναι και δεν νομιζω να παψουν να ειναι τριτιοκοσμικα. Ακομα και αυτα που εχουν φτιαξει τα τελευταια 2-2,5 χρονια ( τα windows 2 κυριως, τα 1 ειναι ενα τεραστιο νεκροταφειο. Παλιοτερα υπηρχε εργαστηριο Mac. Που ειναι η μπαλα τωρα; Εργαστηριο unix κανεις ? ). Εξοπλισμος ειναι ομως, λεφτα και υπομονη να υπαρχει και διορθωνται. Ο κοσμος ειναι το προβλημα. Δεν σας εχει παραξενεψει ομως το γεγονος οτι ο Πογαριδης διδασκει assembly για τον motorola 68000, εναν επεξεργαστη που εχει πεθανει εδω και σχεδον 15 και πλεον χρονια ? ΝΕΚΡΟΦΙΛΕ, Ε ΝΕΚΡΟΦΙΛΕ. Το γεγονος οτι τη 2η εκδοση του βιβλιου των ψηφιακων που κανει τωρα ο Πογαριδης το εχει γραψει φοιτητρια σαν πτυχιακη της, ενω αναλογη φημη κυκλοφορουσε απο την πρωτη εκδοση του βιβλιου για τους μικρο ( απο το διαστημα ακομα που ηταν σε μορφη σημειωσεων αν θυμαμαι καλα απο τους παλιοτερους μου ) δεν σας εχει παραξενεψει ?Απο το 2007 εκοβε βολτες και μαλιστα θυμαμαι οτι πρεπει να ειχα δει το εξοφυλο στο φωτοτυπαδικο που υπηρχε ακριβως εξω απο το ΤΕΙ για ενα διαστημα. Τον καυγα Πογαριδη - Μηχαιλ ποιος τον θυμαται απο τους παλιους; Για χαζομαρες ( ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ !!!! ) αυτοι οι 2 τσακωθηκανε και ο 2ος δεν εβγαζε βαθμολογιες Ποιοτικο Ελεγχο ( μαθημα που νομιζω συγχωνευτικε με την τωρινη αναλυση δεδομενων νομιζω ) για σχεδον 1,5 χρονο. Τον Μπαξεβανη ποιος τον θυμαται ? Ακομα μια περιπτωσαρα αυτος ο ανθρωπος. Ο συγκεκριμενος κυριος ανοιξε στο κεντρο vodafone οσο διδασκε. Δυσκολοι καιροι ειναι, μονιμη δουλεια οσο την ειχε δεν ηταν, αμα δεν αφηνεις και μια πορτα ανοιχτη αμα σε πεταξουν αμα δεν εχεις αρκετα δικαιολογητικα για την θεση του καθηγητη τι θα κανεις μου λες ; Τεσπα. Για μενα ειναι ενα ακομα μπουρδελο απο τα πολλα. Δεν θα μου λειψει αν και οταν κλεισει. 2
anpetsalis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Συμφωνω απολυτα με τον agrajarg ... Αν και εγω ειμαι ακομα πιο παλιος , απο το 2002 , ολα οσα αναφερει ειναι αληθεια και τα εχω ζησει απο κοντα! Δυστοιχως η σχολη ειναι μια φολα! μακρια .. και αν κλεισει δεν θα κλαψει και κανενας! Βεβαια θα διαφωνησω λιγο οσο αφορα καποιες γνωσεις τις οποιες μπορεις να μαθεις σε καποια μαθηματα οπου ειναι πολυ δυσκολα! Αν γουσταρεις προγραμματισμο - θα μαθεις! ακομα και ο Αλεβιζος οταν εκανε το επιπεδο ηταν τρομερα ανεβασμενο!Τωρα για τον πογαριδη ειναι ενα σκυλι μαυρο που παω στοιχημα ολο το ΤΕΙ θελει να τον δει με μια φολα στο στομα! Μια μεγαλη κουραδα που νομιζει οτι ειναι καθηγητης! Η μοναδικη μου απορια ειναι πως επιβιωνει ακομα στο ΤΕΙ ... Πασοκος ειναι ο τσογλανος και μια χαρα τα καταφερνει!Μπαξεβανης πηρε πουλο και παιζει με την vodafon - κιοσες εφυγε απο την ΒΠ και ειναι στην λογιστικη και στην διαχειρηση! Γενικα ολοι οι αναπληρωτες ειναι μεγαλα γλυφτηρια και μια καθηγητρια που αξηζει ειναι η κ.Μητσα! ΘΕΑ!!! Τα εργαστηρια τραγικα , αν και τα 2 τα εχω στησει εγω παναθεμα με... στην πρακτικη μου σε ενα καλοκαιρι τα εκανα! Τα mac υπαρχουν ακομα σαν υπολογιστες αλλα οχι σαν εργαστηριο.. πεταμενοι ειναι σε μια αποθηκη..Τα unix ομως εχουν πεθανει εδω και χρονια! μου θυμηζουν ολα οταν ημουνα σε μια ηλικια 13 χρονων που πηρα τον πρωτο μου υπολογιστη! ΑΠΟΛΙΘΩΜΑΤΑ!Τελος παντων να ειναι καλα ο φιλος απο πανω που μου τα θυμησε.. πανε πολλα χρονια .. αλλα ΜΑΚΡΙΑ απο την σχολη! Δεν αξιζει! τσαμπα χρημα θα χαλασετε...
REDODIN7 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Χαχαχα πολυ κραξιμο και οχι αδικα τα ιδια ισχυει και στην ηλεκτρολογια ειδικα κατι τυποι σαν τον Στογιανοπουλο που ευτηχως που βγηκε στην συνταξη και πηραμε πτυχιο!!! Καλα για το μιχαηλ οτι και να πεις λιγα ειδικα στους μικρο που ειχε την τριπλετα μιχαηλ-μουλιστανος-χατζηαποστολιδης θεε και παναγια τρεχαμε assembly σε windows 95 και στην τελικη εξεταση τραβαγαμε κληρο!!! Οσο για τον Πογαριδη ευτηχως ειχα μονο το βιβλιο του αλλα ειχαν γυνει πολλα σκηνικα καθε εξεταστικη απεξω απο το γραφειο του ενα τσουρμο φοιτητες ο μικροτερος 25+ να ρυχνουν μπινελικια. Επισης ειχα ακουσει οτι ηταν και λιγο μπηκτης...
Downloadpercent Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 πες στον φίλο σου να μπει Καλαμάτα αν έχει κάτι παρόμοιο, δεν θα έχει τον φόβο της Αθηνάς 2,3...ν
anepeninto Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Καταρχας:Οι ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ των προγραμματισμων 1, 2 και 3 ηταν παλιοτερα ΒΙΒΛΙΟ για PASCAL ( επι υλεκτρολογων και μηχανολογων ) και αργοτερα, αν εχεις υπομονη να ψαξεις στην βιβλιοθηκη του ΤΕΙ ηταν ΒΙΒΛΙΟ πριν γινει αυτο το πραγμα που μοιραζουν τωρα. Για αυτο το λογο ο Αλε ευχαριστει τη κορη του για τη μακετα του εξοφυλου. Ορεξη να εχεις για ψαξιμο στη βιβλιοθηκη και θα το βρεις. Ειναι ΟΜΟΡΦΟ. Και το αντικαταστησανε για το κουραδι που ειχανε για σημειωσεις ( οι δικες μου ητανε σε μπλε του βιαγκρα παρακαλω ) και μετα σε pdf και φυλλαδια. Οταν αρχισανε να ξεμενουνε απο λεφτα.Κατα δευτερον:Οι προδιαγραφες των μηχανηματων του εργαστηριου των μικρο που ειχαν οι υλεκτρολογοι ειναι:Pentium 1 (εχω μια υποψια ουτε καν MMX) στα 16616 MB RAMWindows 95.Και ολα αυτα το 2009 που κοιταξα τα properties των μηχανηματων επειδη δεν αντεχα να ακουω τους τυπαδες που κανανε το μαθημα εκεινη την ωρα.Αν θυμαμαι καλα ειχανε μεχρι και motherboards απο 486 στους τοιχους του εργαστηριου.Ειπαμε να βγαλουμε απο τη μυγα ξυγκι αλλα πιστευω πως αυτο κατανταει γελοιο.Αυτα και απο μενα.ΥΓ Α, ρε Καλαματα με το μαυρο σου ( τα μασημενα λογια που το συνοδευουν ) και το "φοβο της Αθηνάς 2,3...ν" LOOOOOOOL
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα