yannis27gr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Για πείτε μου και σεις τη γνώμη σας, άμα έχετε καμιά αντίστοιχη εμπειρία. Έχω ΚΞΓ και τον ενιαίο χώρο που νοικιάζω τον έχω χωρίσει με γυψοσανίδες σε αίθουσες. Λοιπόν, 6 χρόνια τώρα κανένα πρόβλημα, και ξαφνικά φέτος, κάπου στα μέσα Γενάρη η μια αίθουσα άρχισε να μυρίζει απαίσια :eek: . Έκλεισα την πόρτα και η μυρωδιά έμεινε εκεί. Ο χειμώνας βαρύς φέτος με πολλές βροχές και πολλά κρύα, φαντάζομαι ότι από κάπου πήρε νερό κι έβγαλε αυτή τη μυρωδιά. Εντωμεταξύ, δε μυρίζει καθόλου στις διπλανές αίθουσες παρόλο που τις χωρίζει μόνο γυψοανίδα (ένα φύλο-πετροβάμβακας για ηχομόνωση- 2ο φύλλο) ενώ υπάρχει και ψευδοροφή (οπότε ίσως θα μπορούσε να περάσει κι από κει η μυρωδιά). Με το που μπήκε ο Μάρτιος κι επιτέλους ζέστανε λίγο και σταμάτησε να βρέχει, έφυγε σταδιακά η μυρωδιά κι επέστρεψε χτες που έβρεξε πάλι -άρα είμαι σχεδόν βέβαιος ότι φταίει το νερό. Όμως δεν έχει κανένα σημάδι υγρασίας -ούτε ξεφτισμένοι τοίχοι, ούτε μούχλα, ούτε τίποτα. Τι διάολο;
PARASwrite Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 σιγουρα καπου εχει συσσωρευτει το νερο και δεν εχει εξατμιστη. εμενα σε κανονικο τοιχο, λογο οτι ηταν κουφιους και ουτε φαινονταν μαζευε νερο ως που βαρινε το νερο και εσπασε ο τοιχος...
Porg Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Έχεις ψάξει όλο το τοίχο, πχ πίσω απο κάποια βιβλιοθήκη κτλ; Πάνω απτη ψευδοροφή έχεις πρόσβαση να δεις αν υπάρχει εκεί πρόβλημα;
yannis27gr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Ναι, κοίταξα παντού, φαινομενικά όλα είναι μια χαρά. Αλλά κάπου κάθεται το νερό και μουχλιάζει τον τοίχο. Η ειρωνεία είναι ότι έχει μούχλα ο εξωτερικός τοίχος της διπλανής αίθουσας. Είναι δυνατόν να είναι η ζημιά εκεί και να βρωμάει αλλού;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα