Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό βγάζει: Realtek PCIe GBE Family Controller

αυτη ειναι η gigabit ethernet του υπολογιστη.δηλαδη η καρτα δικτυου που παιζει με καλωδιο.συνηθως τα desktop με εξαρειση ελαχιστα Mobo δεν εχουν απο default πανω ασυρματη καρτα δικτυου.

αν ειχε θα σου λεγε να ψαξει για δικτυα.

Ό,τι είπε ο Dexterpap. Δυστυχώς δεν έχω κάποιον usb wifi adapter να σου προτείνω...

Επειδή δεν ξέρω αν αυτά τα stick εμφανίζονται στο network όταν δεν είναι ενεργά, υποθέτω ότι δεν βλέπεις τίποτα τέτοιο να ναι συνδεδεμένο σε κάποια usb θύρα του pc ε;

επειδη στο μεγαλο pc δεν μπορεις να το κλεισεις με διακοπτη οπως στα laptop ο adapter παντα φαινεται και ας μην εχει συνδεθει με καποιο δικτυο.

Με το καλώδιο δυστυχώς δεν γίνεται διότι είναι αρκετά μακρυά το modem...ο ασύρματος αντάπτορας απλά θα εντοπίζει δύκτια έτσι απλά?

οχι τπτ

ναι αγοραζεις usb wi fi stick το κουμπωνεις περνας drivers βρισκεις το δικτυο και οκ

Όχι το internet του modem μου θέλω να πιάσω...Αυτό το στικάκι είναι καλό?

μπορώ να εγκαταστήσω wifi μέσα στο pc?

μπορεις να παρεις και πιο γνωστες μαρκες σε δικτυακα προιοντα παρα asus.μπορεις να παρεις netgear,level one,dlink κτλ.οχι οτι η asus ειναι χαλια απλα η asus Πιο πολυ ειναι expert σε προιοντα οπως Mobo Καρτες γραφικων παρα δικτυακα.

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:Έγινε ρε παίδες ευχαριστώ πολύ :)

απλα θα πρεπει να ξερεις και τον κωδικο του ασυρματου δικτυου για να συνδεθεις.γιατι λογικα θα ειναι κλειδωμενο.αν δεν ειναι τοτε κλειδωσε το απο τον ρουτερ μεσα για να μην μπορει να συνδεθει κανεις και να σου κλεβει ιντερνετ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...