Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας ,

πριν απο λίγες μέρες έπεσα κανονικά θύμα απάτης γνωστού ηλεκτρονικού κατάστήματος (αλυσίδα) και παρήγγειλα μια σκούπα -robot που ήταν σε "προσφορά"

Στα λιγοστά στοιχεία που αναγραφόντουσαν υπήρχαν τα εξής:

"απαραίτητη σε κάθε νοικοκυριό ή γραφείο, αναλαμβάνει τον καθαρισμό όσο εσείς ασχολείστε με άλλες εργασίες ή ξεκουράζεστε."

"Καθαρίζει βρωμιά και σκόνη από μόνη της, κάθε δωμάτιο ξεχωριστά "

" Κατάλληλο για λεία δάπεδα και χαλιά"

Ήξερα ότι οι ρομποτικές σκούπες είναι πανάκριβες αλλά φαντάστηκα ότι δεν θα παρω την ίδια ποιότητα καθαρισμού.

Ε λοιπόν είναι οτι πιο άχρηστο υπάρχει σε όλο τον κόσμο.....καμμία σχέση με τα αναγραφόμενα

Ουτε ρομποτ ούτε σκούπα.....θα σας πω εγω πως είναι για να μην έχετε αυταπάτες, φανταστείτε ότι πατε σε ένα παιχνιδαδικο και αγοράζετε το φτηνό αυτοκινητάκι με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες (κάποιου μεγέθους) αγοράζετε και 1 σκουπάκι επαναφορτιζόμενο της πλάκας τα πιάνετε με tie wraps για να μην φυγουν και αυτό είναι.Στον προφυλακτήρα κοτσάρετε και 1 ελατήριο και είναι ετοιμη η σκουπα ρομποτ.

Αυτό το άχρηστο παλιόπραγμα δεν κάνει ΤΙΠΟΤΑ παραπάνω...πατάς τον διακόπτη και απλώς ξεκινάει.Μόλις βρει εμπόδιο απλώς κάνει τυχαία αριστερά ή δεξια κατά 30 μοιρες και αυτό είναι....

Ούτε μηχανισμό έχει για ανίχνευση σκουπιδιών ούτε κάποιο Pattern ώστε να πείς το βάζω σε 1 δωμάτιο και ακολουθώντας την σειρά του θα το καθαρίσει.Απλώς κοπανιέται όλη την ώρα και αυτό είναι.ΑΑααα και για να μην το ξεχάσω για χαλιά με ύψος πανω απο 0.5εκ κολλάει και δεν προχωράει.

Αν είχε τηλεχειρισμό το ρημάδι τουλάχιστον θα μπορούσα να το κατευθύνω καν κάνει κάτι ουσιαστικό....

Φυσικά αφού το είδα ότι είναι ΑΧΡΗΣΤΟ το γύρισα πίσω και τους είπα στην αιτιολογία ότι "εγώ παρήγγειλα 1 εργαλείο και αυτό είναι παιχνίδι".Αρνηθηκαν να μου το πιστώσουν και μου το γύρισαν πίσω με την δικαολογία ότι είχε βρωμίσει το πανάκι που έχει απο κάτω (σαν Swifer).....τι να κάνω αν δεν το έβαζα σε λειτουργία πως θα ήξερα πως δουλεύει...10 λεπτά δεν δουλεψε το πολύ ίσα - ίσα να δω το "μεγαλείο" του....περίμενα τουλάχιστον να ανεβαίνει τα χαλιά....(ούτε αυτό)

Δεν υπήρχε καμμία ενδιάμεση επικοινωνία και απλώς αποφάσισαν το πανάκι (σαν Swifer της πλάκας είναι...μιλάμε για αξία λεπτά μονοψηφίου μεγέθους και φυσικά αλλάζει....να τους πληρώσω καμμια 10αρια να έχουν και για δύσκολους καιρούς ) ότι είναι το κρίσιμο σημείο που καθορίζει την συναλλαγή μας.

Οπότε φτάνω στο καίριο ερώτημα...μπορώ να κάνω κάτι...να παραπονεθώ...τα λεφτά που το πλήρωσα είναι ένα σεβαστό ποσό για το βαλάντιο μου και εξαπατήθηκα πλήρως απο τα παραπλανητικά στοιχεία τους....μπορώ να απευθυνθώ κάπου....?

• Moderators
Δημοσ.

TS, έλλειψη συνομολογηθείσας ιδιότητας είναι αυτό που περιγράφεις.

Ζητάς άμεση επιστροφή των χρημάτων σου. Αλλιώς τα γνωστά, ΙΝΚΑ, ΓΓΚ, εξώδικο κ.ο.κ.

Ποιό κατάστημα ήταν; Έχει μόνο ηλεκτρονικό κατάστημα ή είναι και physical;

Δημοσ.

Για το μαγαζι μιλάμε για το πλέον γνωστό....με τα πολλά σημεία στην Ελλάδα.

Ζητάς άμεση επιστροφή των χρημάτων σου. Αλλιώς τα γνωστά, ΙΝΚΑ, ΓΓΚ, εξώδικο κ.ο.κ.

Όσον αφορά την έλλειψη συνομολογηθείσας ιδιότητας είναι κάτι που μπορώ να τα χρησιμοποιήσω...ας πουμε σαν συμβουλή απο δικηγόρο...

Είσαι σίγουρος οτι ειναι τόσο άχρηστη η σκουπα που πήρες.

Για ριξε μια ματιά εδω..

Link

Αυτή φίλε μου αν δεν κάνω λάθος έχει 4πλασια τιμή....και λογικό είναι να κάνει δουλειά....είπα μπας και βρω το φτωχό "ξαδερφάκι" αλλά καμμία σχέση ούτε στο εκατομμύριο

Δημοσ.

Το μαγαζί είναι εύκολο να το βρείτε αν κάνετε αναζήτηση τη περιγραφή του προϊόντος απο το "απαραίτητη...ξεκουράζεστε".

Δημοσ.

Απορω πως υπαρχουν ανθρωποι που ψωνιζουν εν ετει 2012 απο το συγκεκριμενο καταστημα.

Τοσα χρονια εχουν γινει καθημερινοτητα οι καταγγελιες και τα παραπονα κι ομως εκει, υπαρχουν αυτοι που συνεχιζουν να ψωνιζουν και στη συνεχεια που την παθαινουν τους κανει εντυπωση. Δε λεω οτι ειναι κακο να δημοσιευεται η καταγγελια, αλλα ρε παιδια, δε γινεται να μην εχετε ακουσει κατι τοσα χρονια...

Δημοσ.

Η απορια μου πανω στο eshop και συγνωμη που θα βγω λιγακι offtopic. Γιατι ενω ξεκινησε πολυ καλα στην πορεια καταντησε μπουρδ...? Γιατι δεν αλλαζουν διοικιση?

Δημοσ.

γιατί μαζί τα φάγανε :P

πρόσφατα την πάτησα κι εγώ με αγορά από το inthebox.gr που σα χαζός πήγα χωρις να ψάξω αν είναι σοβαρό μαγαζί, αλλά ευτυχώς η αγορά έγινε μέσω goldendeals και μου επεστράφησαν τα χρήματα.

Δημοσ.

Το θέμα είναι ποια ιδιότητα είναι αυτή. Δεν καθαρίζει καθόλου ξέρω γω;

Εντάξει εμείς καταλαβαίνουμε τι εννοούμε αλλά αν προχωρήσει το θέμα θα πρέπει να υπάρχει κάτι πιο συγκεκριμένο, που να πατάει πάνω στις διαφημιζόμενες προδιαγραφές.

Καλά κι εσύ masteripper, 10 χρόνια μέλος... κι απ το eshop.gr; :/

Δημοσ.

Καλά κι εσύ masteripper, 10 χρόνια μέλος... κι απ το eshop.gr; :/

Στην επαρχία δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές

Δημοσ.

Το eshop.gr δεν είναι καν επιλογή για μένα εδώ και αρκετά χρόνια, απλά το αγνοώ. Τέλος πάντων, ελπίζω με λίγες φωνές και τρέξιμο να καταφέρεις να βγάλεις άκρη.

• Super Moderators
Δημοσ.

Στην επαρχία δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές

υπάρχουν, υπομονή δεν υπάρχει μάλλον :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...