makisg133 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Καλημερα σας, Μια απορια για το Outlook 2007 που χρησιμοποιω κ ηθελα να τη ρωτησω ειναι οτι αν μπορω με καποιο τροπο απο αλλους υποογιστες(δουλεια,Internetcafe,κλπ) μεσω του Intερνετ να μπορω να μπαινω στα μαιλ μου αλλα κ τις επαφες κ τις προγραμματισμενες ενεργειες που εχω αποθηκευσει στο Outlook που εχω στον υπολογιστη του σπιτιου μου,κ με τη σειρα μου να κανω καποιες μεταβολες σε αυτα κ να αποθηκευονται ετσι ωστε να τις βρισκω μολις παω σπιτι! Ευχαριστω!
vkak Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Καλημερα σας' date=' Μια απορια για το Outlook 2007 που χρησιμοποιω κ ηθελα να τη ρωτησω ειναι οτι αν μπορω με καποιο τροπο απο αλλους υποογιστες(δουλεια,Internetcafe,κλπ) μεσω του Intερνετ να μπορω να μπαινω στα μαιλ μου αλλα κ τις επαφες κ τις προγραμματισμενες ενεργειες που εχω αποθηκευσει στο Outlook που εχω στον υπολογιστη του σπιτιου μου,κ με τη σειρα μου να κανω καποιες μεταβολες σε αυτα κ να αποθηκευονται ετσι ωστε να τις βρισκω μολις παω σπιτι! Ευχαριστω![/quote'] Για τα mail μόνο αρκεί ένα imap account, για να συγχρονίζονται και τα tasks χρειάζεσαι exchange server. Sent from my iPad using Insomnia
makisg133 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Μηπως υπαρχει καποιος οδηγος στο νετ πως γινεται το exchange server?? Επισης μια αλλη απορια που εχω πανω στο Outlook ειναι πως μπορω να περασω τις επαφες που εχω πριν απο το φορματ που εκανα στο υπαρχων Outlook,προφανως επικολληση πρεπει να τις κανω σε καποιον φακελο...απλα δεν ξερω σε ποιον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα