Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό που λες σηκώνει πολύ κουβέντα (έχω χρόνο,btw,άνοιξε η comicdom σήμερα και όλη μέρα για τρεις μέρες θα βαράω μύγες...).

Λογική;Υπάρχει λογική σήμερα;

Δεν θα πάω να του κρατάω τσίλιες στη μπούκα που έχει προγραμματίσει,ούτε θα πάω μαζί του να πλακώσουμε τον ερωτικό του αντίζηλο στις μάπες.

Άμα τόνε σντριμώξουνε όμως σε καμια γωνία εφ΄όσον έχει στραβομουριάσει (άθελα ή ιξιπίτιδις...),θα βρουν δυό απέναντί τους και ίσως δεκαδυό,ξέρω κόσμο...Μετά θα λογαριαστώ μαζί του,αφού παύσουν τα αντίθετα πυρά.

Πιστεύω ότι το ξεχαρβάλωμα του κοινωνικού ιστού ευνοεί τς παρφουμαρισμένες ατάκες "αντικειμενικότητα","λογική" και μάλιστα η καινούργια τάξη των πραγμάτων συνηγορεί στη διαμόρφωση παρόμοιας λογικής.

Λογική είναι να βάλουν με το ζόρι τα αποθεματικά των ταμείων των ΑΕΙ (π.χ. ...) σε καθεστώς ομολόγων (το ίδιο το κράτος τα χορηγεί,το ίδιο το κράτος τα βαφτίζει ομόλογα και τα ...κουρεύει!) και να τροφοδοτήσουν με αυτά τις ιδιωτικές επισφάλειες...

Δημοσ.

Ναι αλλα αν καποιος φιλος σου κανει κατι που παει εναντια στην λογικη σου, θα του πεις οτι εκανε καλα και θα παρεις το μερος του?

ωπα

εδω αλλαζει το θεμα γιατι η λογικη καποιου δεν σημαινει οτι ειναι αυτοματως σωστη...

επισης ενα χρυσος κανονας στις "ανθρωπινες" συναναστροφες ειναι:

δεν ειναι μονο τι λες αλλα και πως το λες :shifty:

Δημοσ.

Αστεριξ εγω προσπαθω να ειμαι αντικειμενικος οσο δεν παει. [...] Δεν θα μειωσω τον φιλο μου μπροστα στο 3ο ατομο αλλα αυτο θα γινει μεταξυ μας.

Αυτό ακριβώς.

Δημοσ.

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ μεχρι εσχάτων!

αυτο ηταν και ενας λογος που ειχα χωρισει με μια γκομενα.... ενω ειχε αδικο και γω προσπαθουσα να τις δωσω να καταλαβει γιατι εχει αδικο σε ενα τσακωμο με μια φιλη της, με εστειλε....

γιατι σονυ και καλα πρεπει να υποστηριζουμε τους δικους μας?????

Μα τι λες τωρα ? θα χασει καποιος ενα τρελο κολαρακι για να υποστηριξει το δικαιο και ηθικο ? Ρε συ , μηπως την ειχες βαρεθει και βρηκες αφορμη ? Μηπως γουσταρες πιο πολυ την φιλη της ? :D

Δημοσ.

ΔΕΝ υπάρχει αντικειμενικότητα.

Όλα τα βλέπουμε υποκειμενικά, άλλος περισσότερο, άλλος λιγότερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...