Runner25 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 προ 7 ετων ειχα αγορασει απο logitech το dinovo media desktop τις προαλλες ομως μου επεσε καφες επανω στο πληκτρολογιο την αλλη μερα πηρα τηλεφωνο στη logitech hellas και ο ανθρωπος μου ειπε πως δε φτιαχνετε ομως, αν ηταν εντος εγγυησης θα επαιρνα κατι αλλο χωρις χρηματα εγω φυσικα μετα απο 7 χρονια δεν ημουν ετσι λοιπον ο ανθρωπος μου εδωσε πιστωτικο 50τις100 εκπτωση!!!!!!! τι να πω δεν εχω λογια αψογη εξυπηρετηση απο μια αψογη εταιρια στα ολα της τελικα. το μονο προβλημα ηταν οτι μονο μεσω ιντερνετ μπορουσα να εκμεταλευτω το εκπτωτικο κουπονι και αναγκαστηκα να τρεχω στην τραπεζα να εκδωσω προπληρωμενη καρτα αλλα τελος καλο ολα καλα εκανα τη παραγγελια και δευτερα το logitech dinovo edge θα ειναι στο γραφειο μου
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 κλασική Logitech, διάβασε ένα post τις προάλες που απλά ένας από insomnia ζήτησε εκπτωτικό κουπόνι και του έστειλαν ένα 35%, έτσι απλά εύκολα συναρπαστικά...
Giorgos09 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Ωραια τα κουπονια αλλα και οι τιμες τους δεν ειναι καθολου ρεαλιστικες.
Voodooman Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Έχουν και ποντίκια με €5-10 και ηχεία με €10. Αλλά τα καλά τους προϊόντα είναι αξεπέραστα. Μπορεί να είχα δώσει €90 για το MX revolution το 2006, αλλά το έχω ακόμη και μετά από έξι χρόνια δεν έχει βγει ακόμη κάποιο καλύτερο. Θα ήθελα να το είχα αγοράσει με €5, αλλά αυτά δεν γίνονται...
derorist Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Έχουν και ποντίκια με €5-10 και ηχεία με €10. Αλλά τα καλά τους προϊόντα είναι αξεπέραστα. Μπορεί να είχα δώσει €90 για το MX revolution το 2006, αλλά το έχω ακόμη και μετά από έξι χρόνια δεν έχει βγει ακόμη κάποιο καλύτερο. Θα ήθελα να το είχα αγοράσει με €5, αλλά αυτά δεν γίνονται... ..το σωστο να λεγεται!.
N3M3SiS Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Το τμημα aftersales της Logitech ειναι μακραν παραδειγμα προς μιμηση για ολες τις εταιριες. Εχω απειρα παραδειγματα για την Logitech να αναφερω που οι ανθρωποι πραγματικα με αφησαν αφωνο με την εξυπηρετηση τους. Με το πιο τρανταχτο απο ολα να ειναι οτι για ενα καμμενο led στο πανελ απο τα Ζ5500, μου εστειλαν καινουριο σετ ηχειων απευθειας απο το εξωτερικο σε μια βδομαδα. Φυσικα εννοειτε πως πριν απευθυνθω απευθειας στην Logitech ειχα απευθυνθει στο eshop που τα ειχα αγορασει οπου και μου αρχισαν τα ξερετε... εμεις δεν... μα μου... και η μαμα εταιρια σε 2 μερες ειχε λυσει το προβλημα μου. Περιττο να πω πως δεν μου ζητησαν καν πισω το παλιο σετ ηχειων και κατεληξα με δυο Ζ5500... μιας και το δικο μου ειχε απλα .. ενα καμμενο Led. Τεσπα, οπως και να χει, μπραβο στην πολιτικη της εταιριας.
logitech Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 και για μενα ενα μεγαλο μπραβο στην logitech εξου και το nick name παιδια οι ανθρωποι δεν παιζονται και τις δυο φορες που τους χρειαστηκα εκει,παλι logitech και lg θα αγοραζα αυτο το καλο aftersale που εχουν τους γυρναει παλι σε αυτους π.χ ζωντανη διαφημιση ενα forum μιλαει για αυτους η lg αλλαξε ολοκληρη 50αρα για ενα μικροπροβλημα χωρις πολλα πολλα,δεν περνουμε παραδειγμα κατι αλλες εταιριες που κανεις το σταυρο σου μην χαλασουν
jackalxt660x Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Το τμημα aftersales της Logitech ειναι μακραν παραδειγμα προς μιμηση για ολες τις εταιριες. Εχω απειρα παραδειγματα για την Logitech να αναφερω που οι ανθρωποι πραγματικα με αφησαν αφωνο με την εξυπηρετηση τους. Με το πιο τρανταχτο απο ολα να ειναι οτι για ενα καμμενο led στο πανελ απο τα Ζ5500, μου εστειλαν καινουριο σετ ηχειων απευθειας απο το εξωτερικο σε μια βδομαδα. Φυσικα εννοειτε πως πριν απευθυνθω απευθειας στην Logitech ειχα απευθυνθει στο eshop που τα ειχα αγορασει οπου και μου αρχισαν τα ξερετε... εμεις δεν... μα μου... και η μαμα εταιρια σε 2 μερες ειχε λυσει το προβλημα μου. Περιττο να πω πως δεν μου ζητησαν καν πισω το παλιο σετ ηχειων και κατεληξα με δυο Ζ5500... μιας και το δικο μου ειχε απλα .. ενα καμμενο Led. Τεσπα, οπως και να χει, μπραβο στην πολιτικη της εταιριας. Φίλε, μήπως μπορείς να μου πείς πού μπορώ να απευθυνθώ, γιατί έχω τα ίδια ηχεία κι εδώ και μια εβδομάδα δεν δουλεύουν... Σώσε με... τα έχω 5 χρόνια και τα είχα πάρει 390 Euro.......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα