Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 139
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μέχρι τη Δευτέρα όμως να έχεις στο μυαλό σου ότι δε κάνει να τους δίνεις το γνωστό αγελαδινό γάλα, καθώς δε μεταβολίζουν τη λακτόζη. Θα έχουν διάρροιες. Κατσικίσιο ή «κίτρινο» αγελαδινό, από αυτά που είναι για άτομα με δυσανεξία στη λακτόζη.

Δημοσ.

με την σύριγκα δε κάνει ,γιατί μπορεί να τρύπήσεις τα πνευμόνια τους

H βελονα ειναι στα σκουπιδια... B)

Το στομιο χρησιμοποιώ...

Αλλα τι σου λεω και γω.με τρολλάρεις στεγνα αλλα ειμαι απασχολημενος με τα γατακια :-D

Μέχρι τη Δευτέρα όμως να έχεις στο μυαλό σου ότι δε κάνει να τους δίνεις το γνωστό αγελαδινό γάλα, καθώς δε μεταβολίζουν τη λακτόζη. Θα έχουν διάρροιες. Κατσικίσιο ή «κίτρινο» αγελαδινό, από αυτά που είναι για άτομα με δυσανεξία στη λακτόζη.

Καλώς και γω δυσανεξια στη λακτοζη εχω γι αυτο πινω advance!

Δημοσ.

Να τους τριβεις την κοιλιτσα για να ενεργηθουν.Αυτο κανει η μαμα τους με το γλιψιμο.Ομως απαλα απαλα για να μη σκασουν.Ομοιως και με τη συργγα απαλα απαλα γιατι θα πνιγουν

Δημοσ.

Tα ταϊσα παλι πριν λιγο.Υπερδραστηρια ειναι.Καναν την βολτίτσα τους στο σαλόνι(οσο μπορουσαν να σταθούν) και τωρα πάλι νανι!Απο δευτερα μπιμπερο και γαλα ειδικό.

Δημοσ.

Επίσης καλό θα ήταν να ψάξεις από τώρα να τους βρεις σπιτάκι, διότι δεν είναι γρήγορη και εύκολη διαδικασία (αν φυσικά σε νοιάζει τι θα γίνουν μετά από 'σένα). Όσο είναι μικρά τα ελέγχεις εύκολα. Αλλά δε θέλεις να μάθεις τι θα γίνει μέσα στο σπίτι σου με 4 γατιά δύο μηνών (όταν με το καλό φτάσουν).

Δημοσ.

ε, εντάξει δεν είναι και το τέλος του κόσμου άμα τα γουστάρεις.

κι εγώ έχω 4 (όχι μωρά βέβαια- μεγάλωσαν, δυστυχώς)!

Το τελευταίο απόκτημα είναι 10 μηνών τώρα.

Την έβγαλε η τρελή η γυναίκα μου από μοτέρ αυτοκινήτου άγνωστου ανθρώπου που κινούνταν στην Πειραιώς και άκουσε το νιάου νιάου μέσα στο αμάξι του και σταμάτησε.

Και σήκωσαν το αμάξι με κλαρκ από μια διπλανή εταιρία !!!!! , και χώθηκε η δικιά μου μέσα στον κινητήρα για να την βγάλει. Την κατάφαγε περιττό να το πω , κουρέλι η μπλούζα και τα χέρια.

Αμερικάνικο σήριαλ μιλάμε στου Ρέντη !!!

Αλλά το πουτανί είναι όλα τα λεφτά.. Και φυσικά τρελή καψούρα με μένα, μέχρι fetch παίζουμε λες και είναι σκύλος με τα ποντίκια της,

και τη γυναίκα μου τη γράφει στα τέτοια της, και ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΤΑΙ ..:-D

Δημοσ.

Tα ταϊσα παλι πριν λιγο.Υπερδραστηρια ειναι.Καναν την βολτίτσα τους στο σαλόνι(οσο μπορουσαν να σταθούν) και τωρα πάλι νανι!Απο δευτερα μπιμπερο και γαλα ειδικό.

Αφου ειναι δραστηρια εισαι μια χαρα, παει να πει οτι χαιρουν ακρας υγειας.

Μολις με το καλο μεγαλωσουν λιγο ακομα θα αρχισουν και τα παιχνιδια, εκει να δεις πλακα με τα μικρα ξαδερφακια της τιγρης:P Παντως ξεκινα να εξαφανιζεις/προστατευεις οτιδηποτε κρεμεται, με πρωτο και κυριο τις κουρτινες.

Δημοσ.

ari μπραβο γι'αυτό που έκανες!

Εγώ δεν είχα ποτέ τόσο μικρό γατί οπότε δεν είμαι σίγουρη να σου πω κάτι.Για πρώτες συμβουλές μπες σε γατοφόρουμ, εκεί έχουν εμπειρία μεγάλη και θα σου πουν και απο Δευτέρα σε κτηνίατρο.Μακάρι να πάνε όλα καλά.. θα ζήσεις απίστευτες σκηνές τρυφεράδας και γέλιου. :wub:

Δημοσ.

Nταξει ρε συ ανοιγμενα ειναι τα ματια τους αποτι βλεπω. Και καλομεγαλωμενα, δε θα σε ταλαιπωρησουν στο ταισμα κλπ.

Με τι καρδια τα παρατησαν να ψοφησουν...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...