Προς το περιεχόμενο

stock in athens

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω, οτι το εκπτωτικό χωριό είναι τέτοιο στύλ.

Edit: Μόλις είδα οτι το έχουν αναφέρει ήδη.

Και ενημερωτικά επειδη παραπάνω δεν το εγραψα, δεν εχει και τίποτα τρελές τιμές αλλα σε γενικές γραμμές δεν πουλάει και στοκ, απλα ειναι φθηνότερο απο τα αντίστοιχα και εχει κυρίως ακριβές μάρκες...

Δημοσ.

Όλη η σαβούρα στο εκπτωτικό χωριό καταλήγει,μεγάλη απογοήτευση....just saying.

Μέσα στο μήνα θα γίνει το bazaar της Tomy, θα ρίξω μια ειδοποίηση στο ανάλογο θέμα όταν μάθω details για όποιον ενδιαφέρετε :)

Δημοσ.

Μέσα στο μήνα θα γίνει το bazaar της Tomy, θα ρίξω μια ειδοποίηση στο ανάλογο θέμα όταν μάθω details για όποιον ενδιαφέρετε :)

αμα ειναι να εχεις παει μια μερα πριν και εχεις παρει τα καλυτερα κομματια

αστο δεν θελουμε την απογοητευση

:mrgreen:

Δημοσ.

θα με ενδιέφερε να το ξέρω κανα 2 μέρες νωρίτερα... :rolleyes:

Πάντως στα tommy στο εκπτωτικό ειχε πολύ πραγμα και σίγουρα όχι σαβούρα όταν ειχα πάει...

Δημοσ.

αμα ειναι να εχεις παει μια μερα πριν και εχεις παρει τα καλυτερα κομματια

αστο δεν θελουμε την απογοητευση

:mrgreen:

Έλα παράπονα.....θα ειδοποιήσω εγκαίρως, γιατί είμαι καλός άνθρωπος (και δεν χρειάζομαι ιδιαίτερα πολλά καλοκαιρινά :-D)

θα με ενδιέφερε να το ξέρω κανα 2 μέρες νωρίτερα... :rolleyes:

Πάντως στα tommy στο εκπτωτικό ειχε πολύ πραγμα και σίγουρα όχι σαβούρα όταν ειχα πάει...

X-mas είχα πάει για να χρησιμοποιήσω το εκπτωτικό που είχα από το bazaar και δεν μου έκανε κλικ τίποτα. Βέβαια αυτό οφείλεται και στο bazaar που είχε τρελή ποικιλία και τιμές χώμα......Γενικά πάντως το macarthur δεν μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, δύσκολα θα ξαναπάω.

Δημοσ.

δυστυχως τα στοκ του γαβαλα κλεινουνε τελη απριλιου και ειχε πολυ ωραια ρουχα προλαβα και εχω παρει πολυ καλα κομματια σε τιμη κοστους:)

Δημοσ.

Εντάξη αυτά είναι γούστα. Εγω έκανα γρήγορες, αρκετές και φθηνές αγορές στο εκπτωτικό χωριό. Τα ρούχα τα έλιωσε ένα καλοκαιρι και δεν έχω κανένα παράπονο. Γενικά εγω δεν πέρνω μάρκες γιατι το θεωρώ χαζό να δίνεις 120€ (με 120€ πήρα 3 βερμουδοσορτάκια και 5 μπλούζες και όλα πολυ καλές μάρκες και δεν μιλάω για απλά φανελο-μπλουζάκια, κανονικές κοντομάνικες μπλούζες για βράδυ) για ένα τζίν και στον εκπτωτικό είχα πάει απο περιέργια αλλα τελικά έκατσε μια χαρά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...