Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σημερα μετα απο ενα μεγαλο συγύρισμα/ξεσκαρτάρισμα ξεθαψα το κουμπαρα του εθνικου ταμιευτηριου που μου ειχαν δωσει οταν ημουν πιτσιρικα.

οριστε και μια εικονα(οχι δικια μου) για να ξυπνήσουν οι μνημες

001.jpg

θυμαμαι τοτε ειχα ξοδεψει αρκετες ωρες προσπαθώντας να το ανοιξω χωρις επιτυχία.γνωριζω οτι για να το ανοιξω χρειαζεται κλειδί που εχει το ταμιευτήριο αλλα θα ηθελα να ξερω αν ποτε καταφερε κανενας να το ανοιξει χωρις το κλειδι.δοκιμασα και τωρα τι κλειδια,φουρκετες,πιρούνια,μαχαίρια με τιποτα δεν ανοιγει το κονσερβοκούτι!εχεις κανεις καμια εικονα απο το κλειδι για να δουμε με τι εχουμε να κανουμε ή καμια ιδεα για να το ανοιξω?

Δημοσ.

σημερα μετα απο ενα μεγαλο συγύρισμα/ξεσκαρτάρισμα ξεθαψα το κουμπαρα του εθνικου ταμιευτηριου που μου ειχαν δωσει οταν ημουν πιτσιρικα.

οριστε και μια εικονα(οχι δικια μου) για να ξυπνήσουν οι μνημες

001.jpg

θυμαμαι τοτε ειχα ξοδεψει αρκετες ωρες προσπαθώντας να το ανοιξω χωρις επιτυχία.γνωριζω οτι για να το ανοιξω χρειαζεται κλειδί που εχει το ταμιευτήριο αλλα θα ηθελα να ξερω αν ποτε καταφερε κανενας να το ανοιξει χωρις το κλειδι.δοκιμασα και τωρα τι κλειδια,φουρκετες,πιρούνια,μαχαίρια με τιποτα δεν ανοιγει το κονσερβοκούτι!εχεις κανεις καμια εικονα απο το κλειδι για να δουμε με τι εχουμε να κανουμε ή καμια ιδεα για να το ανοιξω?

το ανοιγα με λεπτο ψαλίδι (απο αυτα τα παιδικά που δεν εχουν γωνίες)...

Η δε αδερφή μου επειδη δεν ήταν της δεξιοτεχνίας τον ανεβαζε πάνω στη βιβλιοθήκη και τον εσπρωχνε προς το πάτωμα... ^_^

Παιχνιδάκι...

Δημοσ.

τιποτα...πρωτα το ανοιγω και μετα βαζω μεσα λεφτα.το αστειο ηταν οτι οταν μας τα έδιναν οι κυριες λεγανε βαλτε μεσα το χαρτζιλικι σας και θα το παρετε πισω οταν σας το ανοιξουν στο ταμιευτήριο.χα!σιγα μη το εβαζα σε ενα κονσερβοκουτι που δεν ειχα το κλειδι.γαμωτο δεν ανοιγει!

Δημοσ.

εγώ μικρός το 'χα βγάλει στο μπαλκόνι και το κοπάναγα με ότι έβρισκα..

παίρνω σε μια φάση ένα τηγάνι απτή κουζίνα και άρχισα το κοπάνημα.

άνοιξε μια χαραμάδρα, και τα έβγαζα ένα ένα τα κέρματα!

btw το τηγάνι στράβωσε και ακόμα θυμάμαι την φάτσα της μάνας μου όταν το είδε!

Δημοσ.

Πόσα χρόνια με γύρισες πίσω...

Κλασικό μπλε-θαλασσί ή κάνω λάθος;

ΥΓ.Δεν προσπάθησα ποτέ να τον ανοίξω... B)

Δημοσ.

Για να πας να τον ανοιξεις σε ΤΤ θελει καποιο αποδικτικο στοιχειο οτι σου ανηκει ο κουμπαρς ?

Δημοσ.

Εγω εχω ακομα το πρασσινο και εχει μεσα τυχαια νομισματα... Ανοιγει για πλακα...Εγω το ανοιγα με κατσαβιδι απο εκει που ανοιγει και πιεζα τη κλειδαρια καπως

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

παιδιά είναι πολύ εύκολο να ανοίξει, το μονο που θα χρειαστείται είναι ενα κόφτι, γυρίστε τον κουμπαρά απο την κάτω μεριά και θα δείτε έναν πίρο και απο την μια μεριά του κουμπαρά ειναι το "κεφάλι" του πίρου, κόψτετο με τον κόφτη και τραβίξτετο έξω.... Ο κουμπαράς σας έχει ανοίξει... :-D

Δημοσ.

Αν δεν πετύχει ούτε το C4, μπορείτε να καλέσετε τον Αχμαντινετζάντ και να του ζητήσετε να εκτοξεύσει μια πυρινική κεφαλή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...