Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά, ήθελα να ρωτήσω. Απ' ό,τι όλα δείχνουν, οι εκλογές μάλλον θα γίνουν στις 6 Μάη την Κυριακή, όμως την ίδια ακριβώς μέρα θα γίνει και το proficiency του Michigan. Προβλέπεται να πάρουν αναβολή οι εξετάσεις και να γίνουν αργότερα;; Εσείς τι λέτε; Το σκέφτομαι πολύ τελευταία, γιατί θέλω να ψηφίσω και γι'αυτό το λόγο πρέπει να πάω στο χωριό μου, κάπου 4 ώρες, απ' την Αθήνα. Gamoto....! :-(

Δημοσ.

Ε η λογικη λεει οτι θα παρουν αναβολη οι εξετασεις, μην αγχωνεσαι. Aυτο που παθαινεις εσυ το παθαινουν κι αλλοι, ακομα και πολλοι εξεταστες, αρα...

Δημοσ.

Απ'οσο ξερω οι εκλογες πρεπει να προκηρυχθουν 40 μερες πριν την ανακοινωθεισα ημερομηνια, οποτε για 6 Μαιου δεν προλαβαινουν. Εκτος αν εχει αλλαξει κατι

Δημοσ.

Απ'οσο ξερω οι εκλογες πρεπει να προκηρυχθουν 40 μερες πριν την ανακοινωθεισα ημερομηνια, οποτε για 6 Μαιου δεν προλαβαινουν. Εκτος αν εχει αλλαξει κατι

30 είναι οι ημέρες. 40 είναι η προθεσμία δημοσίευσης προκήρυξης διορισμού στο δημόσιο.

Δημοσ.

Το ίδιο ΣΚ (5-6/5) είναι και οι εξετάσεις για το ΚΠΓ. Δεν ξέρω αν είναι εφικτό να πάρουν αναβολή γιατί τα άλλα ΣΚ είναι οι εξετάσεις άλλων φορέων (Cambridge, City&Guilds, κτλ) και αρκετοί μαθητές επιλέγουν να δώσουν 2 πτυχία οπότε θα πρέπει να είναι ταυτόχρονα σε 2 μέρη! :confused:

Ελπίζω να μην υπάρξει αναβολή.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...