Material boy Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Καλημέρα παιδιά, ήθελα να ρωτήσω. Απ' ό,τι όλα δείχνουν, οι εκλογές μάλλον θα γίνουν στις 6 Μάη την Κυριακή, όμως την ίδια ακριβώς μέρα θα γίνει και το proficiency του Michigan. Προβλέπεται να πάρουν αναβολή οι εξετάσεις και να γίνουν αργότερα;; Εσείς τι λέτε; Το σκέφτομαι πολύ τελευταία, γιατί θέλω να ψηφίσω και γι'αυτό το λόγο πρέπει να πάω στο χωριό μου, κάπου 4 ώρες, απ' την Αθήνα. Gamoto....!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Ε η λογικη λεει οτι θα παρουν αναβολη οι εξετασεις, μην αγχωνεσαι. Aυτο που παθαινεις εσυ το παθαινουν κι αλλοι, ακομα και πολλοι εξεταστες, αρα...
Bspus Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Απ'οσο ξερω οι εκλογες πρεπει να προκηρυχθουν 40 μερες πριν την ανακοινωθεισα ημερομηνια, οποτε για 6 Μαιου δεν προλαβαινουν. Εκτος αν εχει αλλαξει κατι
Arctic Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Μην κάνουν καμιά μαλακία με τις πανελλήνιες μόνο.
Chrisxxx Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Οσο για τις 40 μερες δεν ειμαι σιγουρος, για 1 μηνα θυμαμαι αν και παιζει να ειναι και λιγότερο.
g_alkis Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Απ'οσο ξερω οι εκλογες πρεπει να προκηρυχθουν 40 μερες πριν την ανακοινωθεισα ημερομηνια, οποτε για 6 Μαιου δεν προλαβαινουν. Εκτος αν εχει αλλαξει κατι 30 είναι οι ημέρες. 40 είναι η προθεσμία δημοσίευσης προκήρυξης διορισμού στο δημόσιο.
GiannisT13 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Φίλε μην αγχωνεσαι και έγω δίνω τοτε το prof και απο οτι ξερω 8α μεταφερθει μια εβδομαδα αργοτερα οποτε οκ
andreapaog328 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 όποιος μάθει τιποτα ας ενημερώσει, ενδιαφέρομαι και γω...
yannis27gr Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Το ίδιο ΣΚ (5-6/5) είναι και οι εξετάσεις για το ΚΠΓ. Δεν ξέρω αν είναι εφικτό να πάρουν αναβολή γιατί τα άλλα ΣΚ είναι οι εξετάσεις άλλων φορέων (Cambridge, City&Guilds, κτλ) και αρκετοί μαθητές επιλέγουν να δώσουν 2 πτυχία οπότε θα πρέπει να είναι ταυτόχρονα σε 2 μέρη! Ελπίζω να μην υπάρξει αναβολή.
yannis27gr Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Τσάμπα ήλπιζα. 26-27/5 οι εξετάσεις ECCE και ECPE. Αναμένουμε νέα για το ΚΠΓ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα