lolerios Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Καλησπέρα παιδιά, Θα ήθελα να ρωτήσω κατι.όταν ο μαθητης αποβάλλεται απο το σχολείο,η αποβολή δεν ισχύει την μέρα που δίνετε? π.χ: αν ενας μαθητης αποβληθηκε την παρασκευη με 2 μερες,η αποβολη μπορεί να ισχύσει για τρίτη και τεταρτή? ή την χρεώνεται όποτε ο διευθυντής θέλει.
capten- Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Κανονικά την επομενη ξεκινα. Όταν πάντως ηρεμήσει η φάση μπορείτε να το συζητήσετε με τον λυκειάρχη σας και να σας χαριστεί.Βεβαια παίζει ρολο και η παράβαση. Για αυτόν που κατάφερε να αποβληθεί από το σχολειό λαμπρό το μέλλον στην κοινωνία.Εγγύηση!
aris1986 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Για αυτόν που κατάφερε να αποβληθεί από το σχολειό λαμπρό το μέλλον στην κοινωνία.Εγγύηση! Στο στρατό θα είναι και χειρότερα ακόμα. ΣΕΞ, κρατήσεις ,καμπάνες,αναφερόμενος κτλπ
lolerios Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 οταν λες την επόμενη? ο φίλος μου την "έφαγε" παρασκευή και του είπε να έρθει κανονικά σήμερα,αλλά θα του της χρεώσει τρίτη τετάρτη
capten- Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 οταν λες την επόμενη? ο φίλος μου την "έφαγε" παρασκευή και του είπε να έρθει κανονικά σήμερα,αλλά θα του της χρεώσει τρίτη τετάρτη Κανονικά από σήμερα έπρεπε να ισχύει η αποβολή.Αν έβαλε από Τρίτη κανονικά θα έπρεπε να σας αιτιολογήσει την απόφαση του. Κοίτα είμαι αρχαίος εγώ.Έτσι?Όταν πήρα η αφεντιά μου μέσα δεκαετίας του 90 αποβολή επειδή έδειρα πολύ άσχημα έναν που με έβριζε πολύ χυδαία αν δεν με απατά η μνήμη μου η αποβολή μου τότε άρχιζε από την ώρα που πάρθηκε η απόφαση άσχετα αν τελικά δεν εφαρμόστηκε.Την επομενη έκανε παρέμβαση η μητέρα μου και....
panosno1com Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 και εγω που ειμαι λιγοτερο αρχαιος,τελειωσα το 2007 , αποβολη ισχυε απ την ημερα που την επαιρνες, χαρακτηριστικα θυμαμαι συμμαθητης μου πηρε αποβολη ολοημερη την τριτη ωρα και εφυγε επιτοπου , και στο απουσιολογιο γραφτηκε οτι ελειπε ολη την ημερα με αποβολη. Βεβαια μπορει να το κανουν για διαφορους λογους να ισχυει απ την επομενη δεν ξερω σιγουρα!
paylidis Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 απο προσωπική εμπειρία, ψιλοαρχαία (προηγουμενη δεκαετία πάντως) αλλα οκ... η αποβολή μετράει απο τη μέρα που την τρώς. Π.χ. εγω που ειχα γαμοσταυρίσει καθηγήτρια μεσα στο μάθημα και της κοπάνησα την πόρτα στα μούτρα (κυριολεκτικα), η πεντάρα (που έγινε τριάρα μετά όταν εμαθε ο διευθυντης οτι η καθηγήτρια με προκαλούσε όλη την ώρα) ξεκινησε απο την ημέρα που εκανα τη μλκια (και ας ήταν 5η ώρα...).
traganeus Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Για αυτόν που κατάφερε να αποβληθεί από το σχολειό λαμπρό το μέλλον στην κοινωνία.Εγγύηση! ωραίες απόψεις.... ontopic εγώ όσες φορές είχα φάει έπαιζε με το πως ήθελε ο διευθυντής. Μου έχει μετρήσει απο την 3η 4η ώρα και μέχρι το τέλος. Άλλη φορά μέτρησε την επόμενη μέρα και μια φορά που άργησα να πάω και έφτασα οταν έκαναν προσευχή με έδιωξε μπροστά σε όλα τα παιδιά (επειδή ήμουν πρόεδρος 15μελούς και δεν έπρεπε να αργώ) και την έφαγα εκείνη την μέρα.
evabb Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 ο πληρης σαδισμος ειναι οταν σου ριχνουν αποβολη και σε αναγκαζουν να ερθεις και στο σχολειο τις ημερες της αποβολης.
UpToDate_ Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Είχα φάει κ εγώ μια διήμερη! Στο γυμνάσιο για ξυλίκι Ωραίες εποχές.. θα γυριζα πίσω για άλλη μια... (κ εμένα είχε μετρήσει απο την ώρα εκείνη που την εφαγα)
Greekz Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Το ποτε θα μετρησει το αποφασηζει ο διευθυντης αλλα συνηθως μετραει απο την επομενη μερα (τουλαχιστον μια 5ημερι που ειχα φαει περσυ μετρησε απο την επομενη μερα )
Stavrakas13 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Νομίζω ξεκινάει εκείνη την ώρα,αλλά μπορεί να σου πεί αλλιώς ο διευθυντής,μια και 2 φορές κάναμε διακανονισμό :-D
SpirtouLisS Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 μια φορα πηρα απουσιολογιο στη ζωη μου στη 3η γυμνασιου αν θυμαμαι καλα πανε πολλα χρονια καπου 1995... και καταφερα να φαω αποβολη!! γιατι δεν εβαλα απουσια σε ενα κολληταρι που δεν φορουσε φορμα στη γυμναστικη. το πηρε πρεφα η υστερικια η γυμναστρια αν εχετε το θεο σας στο διαλλειμα μετα που τελειωσε η γυμναστικη και πηγε στο διευθυντη. αν θυμαμαι με απεβαλλε εκεινη τη μερα οποτε φορτωσα 2-3 απουσιες. το θεμα ειναι οτι μου ειπε οτι πρεπει να κατσω στα μαθηματα
Basilhs23___ Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Λένε στον άλλον να καθήσει στα μαθήματα ενώ έχει αποβολή ? Οτι να νε, στα δικά μου σχολικά χρόνια πάντως όποιος έτρωγε αποβολές, δεν πήγαινε και καθόλου στο σχολείο και οι αποβολές ίσχυαν από την επόμενη.
gatokoritso Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 μια φορα πηρα απουσιολογιο στη ζωη μου στη 3η γυμνασιου αν θυμαμαι καλα πανε πολλα χρονια καπου 1995... και καταφερα να φαω αποβολη!! γιατι δεν εβαλα απουσια σε ενα κολληταρι που δεν φορουσε φορμα στη γυμναστικη. το πηρε πρεφα η υστερικια η γυμναστρια αν εχετε το θεο σας στο διαλλειμα μετα που τελειωσε η γυμναστικη και πηγε στο διευθυντη. αν θυμαμαι με απεβαλλε εκεινη τη μερα οποτε φορτωσα 2-3 απουσιες. το θεμα ειναι οτι μου ειπε οτι πρεπει να κατσω στα μαθηματα τραγικο.παντως μια τρελα οι περισσοτεροι γυμναστες τη κουβαλαγανε...ή θα ηταν εντελως χαλαροι ή αμα σε εβλεπαν χωρις φορμα ή απλα να μην εχεις ορεξη για γυμναστική τους γυρναγαν τα λαμπακια.χαλαρωστε μωρε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις