Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Ποιος ο λόγος να φας μονόωρη, αν είναι να μη βγεις στο προαύλιο για μπασκετάκι;;;; έλα ντε...
Ntinaras Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Και πολύ σωστά κάνουν. Αν πάθεις το παραμικρό ενω σου έχει δώσει αποβολή και δεν έχει ενημερώσει γονείς, μπορούν οι γονείς να τους τρέχουν και να μην φτάνουν. και αν σηκωθεις και φυγεις τι θα σου κανουν?θα σου βαλουν κι αλλη ?
nicoc89 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 εγω οσες φορές ειχα φάει αποβολές δεν έφταιγα ούτε έκανα τίποτα. Ειναι η μνήμη μου θολεμένη πρωι πρωι και δεν αναβράζω στο μυαλό μου τις φάσεις που ειχαν γινει ομως θυμάμαι κλασικά μια φορά που έβρισα μια καθηγίτρια , μου λεει "τι ειπες ????????" της λεω δεν ειπα τίποτα εσυ "τι ακουσες ???????? και τελικά δεν θυμάμαι τι έγινε μετά θα στο πω αλλη φορα ο πληρης σαδισμος ειναι οταν σου ριχνουν αποβολη και σε αναγκαζουν να ερθεις και στο σχολειο τις ημερες της αποβολης. και αμα δεν πας θα σου βάλουν απουσία?
ZAKKWYLDE Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 και αν σηκωθεις και φυγεις τι θα σου κανουν?θα σου βαλουν κι αλλη ? Όχι τρώς μια ημερήσια αποβολή και στανιάρεις
lolerios Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 το παιδι έβρισε την διευθύντρια,το έψαξα λίγο και βρήκα οτι ο διευθυντης-διευθυντρια εχει το δικαίωμα να δώσει αναβολή στην αποβολή και να την δώσει αλλη μερα
tritonas00 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 μπουμπουκι.... Προτεινω δημοσια διαπομπευση, προς παραδειγματισμο.
tritonas00 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Παρουσια (μαθητων και γονεων) ολων των σχολειων της περιφερειας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις