Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για το Άινσταϊν λέμε, όχι γενικά. Δεν αμφισβήτησα την ευφυΐα των δυλεκτικών

Εδω παντος εχει μια λιστα με "διασημους" δυσλεξικους και τον εχει μεσα.

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κανείς δεν είπε πως επειδή κάποιος είναι δυσλεκτικός αυτομάτως είναι και χαζός. Πιο πάνω αναφέρθηκε πως κάποιος που είναι σπουδαγμένος δεν ειναι απαραίτητα και μορφωμένος. Μορφωμένος σίγουρα είναι αλλά μπορεί να μην είναι έξυπνος γιατί πολύ απλά μπορεί να κάθεται πάνω από ένα βιβλίο 15 ώρες και να αποστιθίζει και όταν του δώσεις ένα κατσαβίδι να αλλάξει μια πρίζα να σου λέει τι είναι αυτό.

Δημοσ.

Εδω παντος εχει μια λιστα με "διασημους" δυσλεξικους και τον εχει μεσα.

μην κόβεις και το πουλί σου πάντως, στις βιογραφίες του λέει πως ήταν άριστος μαθητής από την πρώτη τάξη!

Δημοσ.

να απαντήσω και εγω διοτι ειμαι και εγω ατομο με δυσλεξια,υπαρχουν και αλλοι τροποι ώστε να πεις σε καποιον για την ορθογραφια του χωρεις να τον προσβαλης οστε να ενοχληθει.τα ατομα με δυσλεξια πιστέψτε με ειναι με την δικιά μου εννιά φωτογραφικα ατομα.εγω απο προσωπική εμπειρία ετσι το βλεπω.ποιο ευκολα θυμαμαι πραγματα σαν εικονα παρα με αλλο τροπο.

και ναι χρησιμοποιώ add on

Δημοσ.

μην κόβεις και το πουλί σου πάντως, στις βιογραφίες του λέει πως ήταν άριστος μαθητής από την πρώτη τάξη!

Το πλι μου τι σου φταει τωρα :P

Σε αυτο που λες εχεις δικιο και εγω ηξερα οτι ηταν κουμπουρας :lol:

Δημοσ.
Οι grammar nazis (συμπεριλαμβάνοντας κι εμένα) καλό θα ταν να γίνουν λίγο πιο μετριοπαθής στους χαρακτηρισμούς, το ύφος και τις υποδείξεις

Μετριοπαθείς, αγράμματε.

...πάνω που πριν λίγο σκεφτόμουν πού χάθηκες...

Δημοσ.

???

Πες μου οτι δεν ξερεις τι παει να πει κουμπουρας :P

Ειναι αυτος που δεν "παιρνει" τα γραμματα και πατωνει στους σχολικους ελενχους.

Δημοσ.

Σε αυτο που λες εχεις δικιο και εγω ηξερα οτι ηταν κουμπουρας :lol:

Πες μου οτι δεν ξερεις τι παει να πει κουμπουρας :P

Ειναι αυτος που δεν "παιρνει" τα γραμματα και πατωνει στους σχολικους ελενχους.

καλά αυτοί οι μύθοι που κυκλοφορούν για σπουδαίους και διάσημους είναι όλοι ένας κι ένας....

Ο Άινσταϊν ήταν στόκος, ο Ναπολέων ήταν πιο κοντός απ' το πουλί του, ο Σαίξπηρ ήταν αναλφάβητος μπεκρής, ο Νόμπελ έβγαλε τα βραβεία γιατί ήταν κερατάς, ο Λάβκραφτ αντέγραφε απ' το Νεκρονομικόν, ο Μεγαλέξανδρος ήταν αδερφάρα, ο Καραγκιόζης πραγματικό πρόσωπο και ο Μπετόβεν κουφός...

Δημοσ.
ο Μπετόβεν κουφός...

Αυτό δεν είναι μύθος. Σίγουρα είναι κάτι που χωράει κι άλλη συζήτηση από μια σκέτη ξερή δήλωση (πχ δεν ήταν κουφός εκ γενετής, ούτε κουφάθηκε από τη μια στιγμή στην άλλη), αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι μύθος.

Δημοσ.

Αυτό δεν είναι μύθος. Σίγουρα είναι κάτι που χωράει κι άλλη συζήτηση από μια σκέτη ξερή δήλωση (πχ δεν ήταν κουφός εκ γενετής, ούτε κουφάθηκε από τη μια στιγμή στην άλλη), αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι μύθος.

tumblr_lao699oUht1qb7hapo1_500.gif

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...