Lost1 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Πριν λιγο κλειδωθηκε ενα topic + delete posts λογω κακης χρησης ελληνικων/ορθογραφιας ... Πιστευω οτι πρεπει να δινεται χρονος μετα απο υποδειξη για να γινει edit το topic απο τον topicstarter ... Το θεμα ειναι οτι ο δικος μας χρονος (ως μη δυσλεκτικοι) δεν εχει καμια σχεση με τον χρονο που χρειαζεται ενα παιδι για να κανει edit το ποστ του ... Μπορει να "χαθει" μπορει να μην ξερει τι να κανει κτλ ... Μπορει να μην ηταν δυσλεκτικος αλλα ατομο το οποιο αντιμετωπιζει καποιο αλλο προβλημα , απλα γενικα αυτα τα ατομα ειναι που χρειαζονται ποιο πολυ βοηθεια απο ολους εδω μεσα ... Εγω καταλαβα τι θελει να πει οπως και ο επομενος απο μενα ... Δεν ειναι ο σκοπος μου να προσβαλω/να κανω υποδειξη στην δουλεια των moderator που σε γενικα πλαισια ειναι πολυ καλη , απλα να υπενθυμισω καποια κατασταση ... Γνωριζοντας απο κοντα καποιο ατομο ισως αλλαξει την αντιληψη μας περι του θεματος ...
REDODIN7 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Πριν λιγο κλειδωθηκε ενα topic + delete posts λογω κακης χρησης ελληνικων/ορθογραφιας ... Πιστευω οτι πρεπει να δινεται χρονος μετα απο υποδειξη για να γινει edit το topic απο τον topicstarter ... Το θεμα ειναι οτι ο δικος μας χρονος (ως μη δυσλεκτικοι) δεν εχει καμια σχεση με τον χρονο που χρειαζεται ενα παιδι για να κανει edit το ποστ του ... Μπορει να "χαθει" μπορει να μην ξερει τι να κανει κτλ ... Μπορει να μην ηταν δυσλεκτικος αλλα ατομο το οποιο αντιμετωπιζει καποιο αλλο προβλημα , απλα γενικα αυτα τα ατομα ειναι που χρειαζονται ποιο πολυ βοηθεια απο ολους εδω μεσα ... Εγω καταλαβα τι θελει να πει οπως και ο επομενος απο μενα ... Δεν ειναι ο σκοπος μου να προσβαλω/να κανω υποδειξη στην δουλεια των moderator που σε γενικα πλαισια ειναι πολυ καλη , απλα να υπενθυμισω καποια κατασταση ... Γνωριζοντας απο κοντα καποιο ατομο ισως αλλαξει την αντιληψη μας περι του θεματος ... Ξερεις ποσες φορες εχω διορθωσει ενα κειμενο και με το που παταω αποθηκευσει βλεπω οτι εχει και αλλο λαθος και πολλες φορες μπορει να χρειαστει 4 και 5 φορες να ξαναδιορθωσω το κειμενο μεχρι να ειναι εντελως σωστο. Edit: μου συνεβη και εδω
Cossutius. Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Eγώ να σου πω την αλήθεια τις περισσότερες φορές βαριέμαι να διορθώσω. Και επειδή ο αυτόματος ορθογράφος του firefox δε δουλεύει για κάποιο λόγο στο φόρουμ του ινσομνια θα βρω αρκετά ορθογραφικά λάθη. Πάντως μέχρι τωρα, οι mods συμπεριφέρονται πολύ καλά στα ανορθόγραφα ποστ και δεν ασχολούντε καθολου. Αντίθετα αρκετοί χρήστες δείχνουν να ενοχλούντε. Οπως όμως έχουμε ξαναπει, θεωρω δεδομένο πως πριν αρχισει κάποιος να γράφει "πονεσαν τα ματάκια μας" και λοιπές χαζομαρουλε που σκοπό έχουν μονο να μειωσουν τον χρήστη, να στειλουν ενα προσωπικό μνμ... Εχω ήδη γνωρίσει έναν χρήστη στο insomnia που ειναι τυφλός και γράφει με ηλεκτρονικό λογογράφο. Επίσης της προαλλες έστειλα μνμ σε ένα άλλο παλικάρι με πολλά λάθη και ο άνθρωπος ηταν ξένος που κάνει προσπάθεια να γράψει Ελληνικά..
Lost1 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Ξερεις ποσες φορες εχω διορθωσει ενα κειμενο και με το που παταω αποθηκευσει βλεπω οτι εχει και αλλο λαθος και πολλες φορες μπορει να χρειαστει 4 και 5 φορες να ξαναδιορθωσω το κειμενο μεχρι να ειναι εντελως σωστο. Edit: μου συνεβη και εδω Εσυ μπορεις αλλοι δεν μπορουν ... Απλα με το κλειδωμα του topic , δεν ξερει τι να κανει και ισως δεν μπορει να κανει κατι ... Ειναι κριμα να δινονται λυσεις σε ατομα που εχουν και αλλες επιλογες , και να μην δινονται λυσεις σε ατομα που πραγματικα εχουν αναγκη βοηθειας ... Eγώ να σου πω την αλήθεια τις περισσότερες φορές βαριέμαι να διορθώσω. Και επειδή ο αυτόματος ορθογράφος του firefox δε δουλεύει για κάποιο λόγο στο φόρουμ του ινσομνια θα βρω αρκετά ορθογραφικά λάθη. Δουλευει , οταν γραφεις ενα ποστ δεξι κλικ μεσα στο κειμενο και επιλεγεις γλωσσες / ελληνικη , απλα θελει σε καθε ποστ να το επιλεγεις ... Πάντως μέχρι τωρα, οι mods συμπεριφέρονται πολύ καλά στα ανορθόγραφα ποστ και δεν ασχολούντε καθολου. Αντίθετα αρκετοί χρήστες δείχνουν να ενοχλούντε. Δεν ειπα οτι φταινε οι mod , το ξερω οτι οι χρηστες κανουν αναφορα ...
Cossutius. Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Ωραίος ρε παλίκαρε. Μου έδωσες και τη λύση για την ορθογραφία :-)
tritonas00 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 τι γινεται τελευταια? παλικαρε, ψηλε ...ουτε σε στρατοπεδο να ημασταν... :lol:
PetrakosGR Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Η δυσλεξια ειναι ενα φαινομενο που υπαρχει παγκοσμιος. Ειμαι ενας απο αυτα τα ατομα σε 2ο βαθμου δυσλεξια γραπτη. Οντως εαν μας κανουν υποδειξεις αγχωνομαστε παραπανω αυνηθως κολλαμε και στο τελος εν μιλαμε καθολου γιατι ντρεπομαστε. Καλο θα ηταν τετοια ατομα να τα βοηθαμε και οχι να τα κρινουμε. Ταπεινη γνωμη μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα