Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες εχω το εξής θέμα. Πεθανε ο σκληρός σε macbook pro mid 2010 15'. Γράφω από κινητό με τα 1000 ζορια(χαλασμενη οθονη αφής). Χρειάζομαι άμεσα τον mac. Θέλω καινούργιο σκληρό ή κανονικο ή ssd. Δίνω max 200 ευρώ.(120gb τουλάχιστον) Προτείνετε κάποιον αν ξερετε, κ να μην είναι από ebay κλπ. Είμαι γαλλία κ θα παω αύριο σε ενα fnac να πάρω ότι βρω γιατί καιγομαι. Ευχαριστώ

Δημοσ.

αν θέλεις δεδομένα πάς σε εναν 500αρι ή 750 2.5 sata 2 5400 ή 7200 αν θέλεις να είνα λίγο πιο γρήγορος. 100 ευρώ max θα σου στοιχίσει.

Για ssd σε αυτά τα λεφτά περιορίζεσαι σε 120gb που ναι μεν θα δείς θεαματική διαφορά αλλα δεν θα έχεις

μεγάλο αποθηκευτικό χώρο.

αποφάσισε με βάση τις ανάγκες σου.

Αγορά απο AMAZON.FR ψωνίζω συχνά δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα και φαντάζομαι για Γαλία σε 2 μέρες θα είσαι έτοιμος.

http://www.amazon.fr/Western-digital-Scorpio-Disque-interne/dp/B004I9J5OG/ref=sr_1_sc_2?ie=UTF8&qid=1333410692&sr=8-2-spell

Δημοσ.

Επίσης αν επιλέξεις ssd έχεις λιγότερη κατανάλωση ρεύματος, μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας και λιγότερη παραγωγή θερμότητας.

Δημοσ.

Prof_Chaos ευχαριστώ πολύ για την απάντηση πήγα την επόμενη μέρα κ πήρα τον WD scorpio black 500gb 7200, 95 eurw κ έφτιαξα το ένα πρόβλημα..αλλά δεν έλυσα το 2ο πρόβλημα που είναι με το keyboard μου. έχει πάει καιρός που έπεσε κόκα κόλα πάνω το είχα καθαρίσει και δεν είχα κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα, όπου μου κάνει νερά με το shift. της περισσότερες φορές συμπεριφεται σαν να είναι πατημένο, το περίεργο είναι ότι καμία φορά φτιάχνει για 5-10 λεπτά μέχρι που ξαναχαλάει. για την ώρα βρήκα λύση με εξωτερικό πληκτρολόγιο. αλλα λέω να παραγγείλω καινούργιο top case. άμα ξέρει κάνεις αν με την αλλαγή πληκτρολογίου φτιάχνει 'η όχι ας με ενημερώσει.

δεν πήγα για ssd γιατί ανεβαίνε πολύ η τιμή..

ευχαριστώ για της απαντήσεις

Δημοσ.

Σε πρώτη φάση θα πρότεινα να δοκιμάσεις κάποιο ειδικό καθαριστικό για τέτοιες περιπτώσεις που εισχωρεί κάτω απο το κουμπί και καθαρίζει υπολείματα βρωμιάς.

Συνήθως είναι αφροί καθαρισμού αλλα πρόσεξε το προιόν που θα πάρεις για να μην έχεις πρόβλημα και φυσικά όχι υπερβολές στην δόση :)

εαν δεν τα καταφέρεις με το καθαριστικό μπαίνεις youtube και ακουλοθείς τα βήματα για την αφαίρεση κουμπιού κατι το οποίο φοβάμαι λιγάκι προσωπικά.

Δημοσ.

Το να τον ανοιξω δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα καθως οταν εφαγα την κρυαδα με την κοκα κολα, τον ελυσα 2 φορες συμπεριλαμβανομενου και καθε βιδας του πληκτρολογιου, απειρα βιδακια...Δεν νομιζω να εχει μεινει βρωμια, γιατι κ τις δυο φορες που τον καθαρισα πολυυ καλα με 70% αιθανολη. κ το αφησα μια μερα με ενα πιστολακι απο μακρια για να εξατμιστει το οτιδιποτε.

Σκεφτομαι οτι μπορει να χαλασε τπτ κατα τη διαρκεια του καθαρισμου ή επειδη καθυστέρησα να τον καθαρισω.(γιατι θυμήθηκε μετα απο 2 μήνες να χαλάσει δεν εχω ιδέα!!) Το οτι το shift ειναι κολλημενο ειναι κλασσικο φαινομενο στα macbook οταν πεφτει υγρο κ περιεργως συνηθως μονο οταν δουλευει σε MacOS.

Το καλο είναι οτι βρήκα το ΟΕΜ πληκτρολογιο σκετο απο ebay χωρις top case, στα 70 ευρω ολα μαζι. Θα το παραγγείλω αυτες τις μερες να δοκιμάσω.

Τωρα προσπαθώ να σώσω τον παλιο σκληρό, με το data rescue 3, του κανω cloning αλλα με εχει αποθαρρυνει γιατι η remaining time εχει σκαμπανεβασματα 50-60 ωρες, εδω 4 ωρες.

Ευχαριστώ Prof_chaos

Δημοσ.

Συνήθως είναι αφροί καθαρισμού αλλα πρόσεξε το προιόν που θα πάρεις για να μην έχεις πρόβλημα και φυσικά όχι υπερβολές στην δόση :)

Έχω χαλάσει πληκτρολόγιο από MacBook με αφρό καθαρισμού.

Δημοσ.

Πως το χάλασες δηλαδή; Μήπως δεν ήταν ενδεδειγμένο για χρήση σε λάπτοπ αλλα για keyboards ξεχωριστά;Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Όχι, ήταν ενδεδειγμένο για αυτή τη χρήση και το είχα χρησιμοποιήσει με επιτυχία αρκετές φορές. Μέχρι που μια από αυτές, μετά το καθάρισμα, τα μισά πλήκτρα έπαψαν να ανταποκρίνονται...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...