mary Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Η αδερφη μου εκανε πρακτικη σε υποκαταστημα εθνικης τραπεζας απο τει περσυ τετοιο καιρο και έπαιρνε 650ε/μηνα ίσως και παραπανω...ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΣΧΗΜΑ. Στην επομενη φουρνια αποτι εμαθε κανανε μειωση "μισθου"
MaXmaD Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 ακριβως... οι "τυχεροι" που τους επιασε το memorandum II ηταν απο περυσι τον Απριλη και μετα...
black_widow Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 ακριβως... οι "τυχεροι" που τους επιασε το memorandum II ηταν απο περυσι τον Απριλη και μετα... Αυτό ακριβώς , ο μισθός της πρακτικής συνδέεται με την ΕΓΣΕΕ οπότε πλέον τα λεφτά είναι για κλάμματα .
lambroszekis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Εμας απο ΑΣΟΕΕ στην πρακτικη μας δινουν 540€ για 320 ωρες οι οποιες μεταφραζονται σε 2μηνες πληρη εργασια(40ωρ/εβδ) ή 4μηνες ημιαπασχοληση(20ωρ/εβδ). Με απλα μαθηματικα αντιστοιχει σε 1,70€ για καθε ωρα εργασιας. Ποια ειναι η αποψη σας γι αυτο;
lambroszekis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Μία χαρά. Λες; Πραγματικα δεν γνωριζω και πολλα αλλα ειχα την εντυπωση οτι η πρακτικη αποζημειωνεται με το 80% του κατωτερου μισθου, αλλα δεν βγαινει ετσι τελικα.
black_widow Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Λες; Πραγματικα δεν γνωριζω και πολλα αλλα ειχα την εντυπωση οτι η πρακτικη αποζημειωνεται με το 80% του κατωτερου μισθου, αλλα δεν βγαινει ετσι τελικα. Στην πρακτική των ΤΕΙ είναι 80% επί της ΕΓΣΕΕ ( τουλάχιστον έτσι ήταν όταν είχα κάνει πρακτική κάποτε μέσω ΤΕΙ την εξάμηνη με πρόγραμμα ΟΑΕΔ + ένα μικρό ποσοστό παραπάνω που έδινε η Εθνική ). Στα 2μηνα των πανεπιστημίων δεν ξέρω πώς υπολογίζονται ακριβώς τα λεφτά αλλά πάντα ήταν για κλάμματα τα λεφτά... Τις καλές εποχές που κάναν προσλήψεις οι τράπεζες ακόμα το 2μηνο το κάνανε πολλοί ως τρόπο να τους κρατήσουν και άλλο μετά με κανονική σύμβαση. Τώρα έτσι όπως είναι τα πράγματα να πας να χαλάσεις τόσες ώρες για αυτά τα λεφτά για να σκανάρεις χαρτιά ( μία φίλη μου αυτό έκανε, κάτι χαρτιά σκανάραν , λίγο data entry, βλακείες δηλαδή, σε ένα 2μηνο δε θα ασχοληθεί ο άλλος να σε εκπαιδεύσει ) το βρίσκω άτοπο. Καλό είναι να κάνεις την πρακτική σου αν σου δίνεται η ευκαιρία από τη σχολή αλλά κάπου καλύτερα ! Δε λέω σε entry level θέσεις έχει χαμαλοδουλειά ( και γενικά κακά τα ψέμματα κάθε δουλειά έχει και χαμαλοδουλειά ) αλλά να παίρνεις και τόσο λίγα λεφτά , ξεφτίλα ;
lambroszekis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Τώρα έτσι όπως είναι τα πράγματα να πας να χαλάσεις τόσες ώρες για αυτά τα λεφτά για να σκανάρεις χαρτιά ( μία φίλη μου αυτό έκανε, κάτι χαρτιά σκανάραν , λίγο data entry, βλακείες δηλαδή, σε ένα 2μηνο δε θα ασχοληθεί ο άλλος να σε εκπαιδεύσει ) το βρίσκω άτοπο. Καλό είναι να κάνεις την πρακτική σου αν σου δίνεται η ευκαιρία από τη σχολή αλλά κάπου καλύτερα ! Δε λεω εχεις δικιο σε αυτο που λες για τις φωτοτυπιες. Αλλα για την συγκεκριμενη το εψαξα και εν συγκριση με κατι πολεθνικες και μεγαλες εταιριες θαρρω πως ειναι μια καλη επιλογη.
people4175 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Καλημερα σας.Ειμαι φοιτητης ΤΕΙ ηλεκτρολογιας.Ξερετε ποσο ειναι ο μισθος σε δημοσι νοσοκομειο και συγκεκριμενα στο νοσοκομειο ΚΑΤ;;
lambroszekis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 εσυ απο την ασοεε στην εθνικη ησουν? οχι σε εναν οργανισμο ΝΠΔΔ
teo1992 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 παιδια το ιδιωτικο συμφωνητικο απο την πλευρα της τραπεζας ποιος τ υπογραφει?ο διευθυντης του καταστηματος που θα δουλεψεις η αλλος?
doutsos13 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 εγώ άκουσα ότι τα καθαριστικά των πρακτικάριων της προηγούμενης φουρνιάς έλεγαν 730+ καθαρά και τώρα έχει πάει 580 κάτι
thanasis00 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Πλέον μέσω ΟΑΕΔ η πρακτική είναι 468€ καθαρά. Μέσω ΕΣΠΑ είναι 523€. Αρκετά μεγάλη μείωση σε σχέση με πέρυσι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα