The_Judas Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Έχω μια μικρή επιδότηση και σκέφτομαι να προχωρήσω σε αγορά ενός φθηνού κινητού. Η wind μου δίνει δωρεάν το zte carl huwaei ideos x1. Τι λένε αυτά; Κινέζικα είναι; Αξίζουν τίποτα; Αξίζει να δώσω λίγα χρήματα παραπάνω για κάποιο καλύτερο μοντέλο; π.χ κάτι σε samsung-lg-sony ericsson; Να σημειώσω ότι παρόλο που είμαι κομπιουτεράκιας... δεν πολυασχολούμαι με κινητά. Δηλαδή δεν πρόκειται να δώσω 500 ευρώ για iphone κλπ παπαριές. Δηλαδή δεν πρόκειται να λιώνω σερφάροντας στο κινητό αλλά δεν θα με χαλούσε να έχω την δυνατότητα.
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Ποση ακριβως ειναι η επιδοτηση σου και ποσα παραπανω μπορεις να διαθεσεις? Aν ειναι εντος budget δες αυτο http://www.skroutz.gr/s/389765/Huawei-Ideos-X5-U8800-Pro.html Και το Neo V ειναι πολυ καλο, αλλα δεν ξερω αν το δινει η wind.
ApSiMan Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 έπεσε στα χέρια μου το wildfire s (180€ τιμή skroutz) και το βρήκα καταπληκτικό. Τουλάχιστον σε σχέση με το απλό wildfire που σέρνεται μπροστά στο S. ομαλό χωρίς πολλά κολλήματα. Το έχω βέβαια μόνο μερικές μέρες οπότε η γνώμη μου ακόμα δεν είναι πλήρης. Πες όμως τι budget έχεις και βλέπουμε. Τα zte είναι πολύ καλά, όπως και τα Huawei που προτείνει ο stormrain. Αν πας σε android φτηνό φρόντισε ο επεξεργαστής να είναι 600mhz τουλάχιστον για να τραβάει και κάνα παιχνιδάκι για χαλάρωμα.
The_Judas Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Επιδότηση μόλις 48€... παρόλο που η σύνδεση είναι στην wind ανελλιπώς από το 1999 (του πατέρα μου είναι η επιδότηση). Τα κινητά που μου προτείνατε είναι αρκετά ακριβά. Εγώ θα ήθελα να δώσω το πολύ κάνα 50άρι επιπλέον. Αν δεν αξίζουν τον κόπο τα φθηνά smartphone, τότε ίσως να πάρω ένα παραδοσιακό κινητό μόνο για ομιλία. Κάποια άλλα φθηνά και μάλλον κοντά στο μπάτζετ μου (και διαθέσιμα από wind): Alcatel OT-918, Ideos X3, Motorola Fire, Sony Mix Walman, Samsung Star 3 Duos.
christs Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Επιδότηση μόλις 48€... παρόλο που η σύνδεση είναι στην wind ανελλιπώς από το 1999 (του πατέρα μου είναι η επιδότηση). Τα κινητά που μου προτείνατε είναι αρκετά ακριβά. Εγώ θα ήθελα να δώσω το πολύ κάνα 50άρι επιπλέον. Αν δεν αξίζουν τον κόπο τα φθηνά smartphone, τότε ίσως να πάρω ένα παραδοσιακό κινητό μόνο για ομιλία. Κάποια άλλα φθηνά και μάλλον κοντά στο μπάτζετ μου (και διαθέσιμα από wind): Alcatel OT-918, Ideos X3, Motorola Fire, Sony Mix Walman, Samsung Star 3 Duos. φιλε αν και θα ειμαι λιγο οφτοπικ, μαλλον το χετε παιξει λαθος το θεμα επιδοτηση, με την εταρια σας... ακου εκει 50 ευρω επιδοτηση σε πελατη 12 ετων. Θα επρεπε να το χειριστεις αλλιως, του στυλ αιτηση διακοπης και μεταφορας σε αλλη εταιρια, και αμεσως θεωρω οτι θα ειχες προταση για καλο κινητο στα 200 ευρω, ή αναλογη προταση επιδοτησης, για να μην πω για κατι πιο ακραιο απο προταση, μιας και τα ξερω απο πρωτο χερι. Στην αδερφη μου χαρισαν ενα iphone 4 για να μην αλλαξει εταιρια. τελος παντων.
The_Judas Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 φιλε αν και θα ειμαι λιγο οφτοπικ, μαλλον το χετε παιξει λαθος το θεμα επιδοτηση, με την εταρια σας... ακου εκει 50 ευρω επιδοτηση σε πελατη 12 ετων. Θα επρεπε να το χειριστεις αλλιως, του στυλ αιτηση διακοπης και μεταφορας σε αλλη εταιρια, και αμεσως θεωρω οτι θα ειχες προταση για καλο κινητο στα 200 ευρω, ή αναλογη προταση επιδοτησης, για να μην πω για κατι πιο ακραιο απο προταση, μιας και τα ξερω απο πρωτο χερι. Στην αδερφη μου χαρισαν ενα iphone 4 για να μην αλλαξει εταιρια. τελος παντων. Να κάνω παράπονα στα κεντρικά της wind ή σε κάποιο υποκατάστημα;
christs Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Να κάνω παράπονα στα κεντρικά της wind ή σε κάποιο υποκατάστημα; οχι δεν εννοουσα αυτο. τοσα χρονια πελατης και να μην παιρνεις μια αξιοπρεπεη επιδοτηση, πολυ απλα μολις σου το ανακοινωνουν, παιρνεις τηλεφωνο η ζητας επιτοπου διακοπη και μεταφορα στην ταδε εταιρια, στο καπακι σε παιρνουν τηλεφωνο με αντιπροταση κτλ κτλ. τελος παντων δε θελω να επεκταθω αλλο.
Moderators stormrain Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Να κάνω παράπονα στα κεντρικά της wind ή σε κάποιο υποκατάστημα; Oχι, μην ασχοληθεις καθολου με τη wind προς το παρον, θα ασχοληθει αυτη μαζι σου. Πηγαινε σε ενα καταστημα Vodafone/Cosmote ή στην ιστοσελιδα της δευτερης και κανε αιτηση για φορητοτητα. Τα βηματα εχουν ως εξης: 1. Ο υπαλληλος του καταστηματος (ή της τηλεφωνικης εξυπηρετησης σε περιπτωση που ακολουθησεις τη λυση της ιστοσελιδας) θα σε ρωτησει ποιο προγραμμα θελεις να βαλεις. Διαλεξε ενα στην τυχη. 2. Θα λαβεις κληση απο τη wind στο οποιο θα θελουν να μαθουν για ποιον λογο θελεις να φυγεις. Τους λες γιατι η επιδοτηση ειναι απαραδεκτη για τοσα χρονια συνδρομητης (αν πληρωνεις και στην ωρα σου το αναφερεις επισης) και γιατι στην Vodafone/Cosmote εχεις βρει καλυτερα συμβολαια. 3. Θα σου κανουν αντιπροσφορα με καλυτερη επιδοτηση και/ή εκπτωση παγιου. 4. Συμφωνεις και αναλαμβανουν αυτοι να ακυρωσουν τη φορητοτητα. Το παραπανω δεν εχει κανενα μειονεκτημα αν λαβεις υποψη σου πως αν ΔΕΝ υπογραψεις τιποτα με την Vodafone/Cosmote, δεν θα γινεις συνδρομητης τους. Πρακτικα δηλαδη αν δε σε καλεσουν απο τη Wind (πιθανοτητα <1%), δεν υποχρεουσαι για τιποτα, οποτε αν θελεις να μεινεις στη Wind ετσι κι αλλιως, πας σε ενα καταστημα τους, υπογραφεις την ανανεωση συμβολαιου με την ηδη υπαρχουσα επιδοτηση που σου εχουν δωσει και τελειωνει εκει ΥΓ. Εγω θα σου ελεγα να επιλεξεις την Cosmote μεσω της ιστοσελιδας της για αυτο το τρικ παρεμπιπτοντως, οποτε δεν θα μετακινηθεις καν
The_Judas Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Βλέποντας τις ιστοσελίδες της Vodafone και της Cosmote δεν είναι και πολύ καλύτεροι. Νέα σύνδεση χωρίς να δίνουν δωρεάν ούτε το πιο φθηνό κινητό. Μάλλον έχουν κοπεί και εκεί αυτά τα προνόμια. Οποιος έχει κάποια ιδέα για τα παραπάνω κινητά που ανέφερα ας την πει.
Moderators stormrain Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Προσωπικα δεν εχω αποψη για τα συγκεκριμενα, οποτε ας προτεινει και καποιος αλλος, αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα ηταν καλο να παρεις ενα smartphone αυτης της κατηγοριας. Δηλαδη ισως θα ηταν πιο ασφαλες να παρεις ενα απλο κινητο με το max της επιδοτησης. Παρεμπιπτοντως οταν ανεφερα το ολο θεμα με την φορητοτητα, το κεντρικο σημειο ειναι πως παραμενεις στη Wind, oποτε δεν παιζει ρολο τι προσφερει η Voda και η Cote, αφου ετσι κι αλλιως με αυτον τον τροπο δεν θα αλλαξεις εταιρεια
The_Judas Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δεν υπάρχουν πλέον και πολλά απλά κινητά! Το Nokia C2, το X2 και το Motorola EX211 είναι μερικά από αυτά που δίνει η wind...
ApSiMan Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Το κόλπο με την φορητότητα και την επιδότηση το είχα κάνει επιτυχώς πριν 2 χρόνια. Πήγα από wind-->vodafone. Η επιδότηση της wind ήταν στα 120€ και τελικά τσίμπησα επιδότηση αξίας 400€ (και 3 πάγια δώρο) από την vodafone. Δεν ξέρω όμως και εγώ πλέον τι προσφέρουν και πόσο "τσιμπάνε". Άλλες λύσεις που έχω ακούσει/έχω κάνει: - Βάζεις την επιδότηση σαν έκπτωση στο πάγιο σου και παίρνεις μεταχειρισμένο κινητό (βρίσκεις με 100€ καλά smartphones και εντός εγγύησης_\ - Παίρνεις απλό κινητό dual sim, βάζεις μια κάρτα voda/cosmote και μειώνεις τα έξοδα σου και άλλο. - Κάνεις απόπειρα για αύξηση της επιδότησης χωρίς να πας σε φορητότητα (άντε να στο ανεβάσουν κάνα 10αρικο). Αν τελικά παίξεις το παιχνιδάκι με την φορητότητα ανέφερε μας τα αποτελέσματα παρακαλώ μιας και είμαι περίεργος να δω σε τι ποσοστό προσπαθούν να μας κρατήσουν....
christs Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Το κόλπο με την φορητότητα και την επιδότηση το είχα κάνει επιτυχώς πριν 2 χρόνια. Πήγα από wind-->vodafone. Η επιδότηση της wind ήταν στα 120€ και τελικά τσίμπησα επιδότηση αξίας 400€ (και 3 πάγια δώρο) από την vodafone. Δεν ξέρω όμως και εγώ πλέον τι προσφέρουν και πόσο "τσιμπάνε". Άλλες λύσεις που έχω ακούσει/έχω κάνει: - Βάζεις την επιδότηση σαν έκπτωση στο πάγιο σου και παίρνεις μεταχειρισμένο κινητό (βρίσκεις με 100€ καλά smartphones και εντός εγγύησης_\ - Παίρνεις απλό κινητό dual sim, βάζεις μια κάρτα voda/cosmote και μειώνεις τα έξοδα σου και άλλο. - Κάνεις απόπειρα για αύξηση της επιδότησης χωρίς να πας σε φορητότητα (άντε να στο ανεβάσουν κάνα 10αρικο). Αν τελικά παίξεις το παιχνιδάκι με την φορητότητα ανέφερε μας τα αποτελέσματα παρακαλώ μιας και είμαι περίεργος να δω σε τι ποσοστό προσπαθούν να μας κρατήσουν.... σε μεγαλο ποσοστο συνεχιζουν να προσπαθουν. διαβασε και ενα αντιστοιχο ενεργο θεμα, με επιδοτησεις... ολα ισχυουν μια χαρα, οπως τονισε παραπανω αναλυοντας την δικη μου σκεψη - προταση ο φιλος stormrain!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα