PARASwrite Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Η ερώτηση έχει ως εξής: Αν στο διάστημα γίνει ένας φόνος πχ ένας αστροναύτης σκοτώσει τον άλλον έστω και με ατύχημα (άθελα) ή γίνει μια άλλη πράξη που σηκώνει δικαστήρια και τέτοια. Σύμφωνα με πιο νόμο δικάζονται? μιας και στο διάστημα δεν ισχύουν οι νόμοι ούτε τις φύσης ούτε των δικαστηρίων και εφόσον πχ η σελήνη ή ο Άρης δεν ανήκουν σε κανένα κράτος.
isay Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Σκέφτεσαι να σκοτώσεις την πεθερά σου και ψάχνεις τρόπο να τη γλυτώσεις;
Ntinaras Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 σκεφτεσαι να στειλεις τορεντ-σερβερ σε τροχια?
gatokoritso Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 πηγαινε να σκοτωσεις καποιον στο διαστημα για να μαθεις.
nickarmy Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Η ερώτηση έχει ως εξής: Αν στο διάστημα γίνει ένας φόνος πχ ένας αστροναύτης σκοτώσει τον άλλον έστω και με ατύχημα (άθελα) ή γίνει μια άλλη πράξη που σηκώνει δικαστήρια και τέτοια. Σύμφωνα με πιο νόμο δικάζονται? μιας και στο διάστημα δεν ισχύουν οι νόμοι ούτε τις φύσης ούτε των δικαστηρίων και εφόσον πχ η σελήνη ή ο Άρης δεν ανήκουν σε κανένα κράτος.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 σε τέτοιες περιπτώσεις λαμβάνει δράσει η Διαστημική Περίπολος:
Chrisxxx Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Τιμωρία ειναι να σταθεί στο 1 πόδι σε θαλαμο που δεν έχει βαρυτητα. Αμε.
Basilhs23___ Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Μάλλον εφαρμόζεται ο νόμος της χώρας στην οποία ανήκει το μέσον με το οποίο θα είσαι στο διάστημα. Κάτι παρόμοιο με αυτό που ισχύει για τα πλοία.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 μου 'ρθε τίτλος για ταινία: Spacecops From Outta Space
PARASwrite Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 μου 'ρθε τίτλος για ταινία: Spacecops From Outta Space χαχαχαχα
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 μου 'ρθε τίτλος για ταινία: Spacecops From Outta Space το οποίο πάλι μου θύμισε με τη σειρά του αυτό το...αριστούργημα της 7ης τέχνης: http://www.youtube.com/watch?v=-ncwCETyQlk
arxaggelos Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Ίσως επειδή πρόκειται για αστροΝΑΥΤΕΣ να ισχύει το ναυτικό δίκαιο. Αποστολή από το GT-I9000 με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα