Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

υποθέτω στα specs θα γράφουν μέχρι πόσες ίντσες δέχονται, οπότε είσαι καλυμμένος, θεωρητικά :P

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το παράξενο είναι πως κάποιοι βραχίονες όπως ο ergotron LX, ενώ με καλύπτουν -κατά πάσα πιθανότητα- από πλευράς βάρους (έως 9,1 kgr), δεν με καλύπτουν από πλευρά μεγέθους (έως 24")...

Αναρωτιέμαι λοιπόν, εάν καλύπτομαι από πλευράς βάρους (u2711= 7.72 kg),σε τί μπορεί να με εμποδίσει να τοποθετήσω στον LX μια τέτοια ?

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν είναι παράξενο, είναι θέμα VESA, δλδ άλλες υποδοχές για βίδες έχει η 24αρα και άλλα η 27αρα...

Δημοσ.

δεν είναι παράξενο, είναι θέμα VESA, δλδ άλλες υποδοχές για βίδες έχει η 24αρα και άλλα η 27αρα...

Δεν υπάρχουν αντάπτορες για κάτι τέτοιο ?

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν υπάρχουν αντάπτορες για κάτι τέτοιο ?

δεν έχω ψάξει για να σου πω την αλήθεια, οπότε δεν γνωρίζω

Δημοσ.

Ανταπτορας και να μην υπαρχει μπορεις να φτιαξεις εσυ εναν μονος σου, αγοραζωντας ενα κομματι κοντρα πλακε 10χιλιοστων. Το βιδωνεις πρωτα σταθερα στην βαση σου και μετα ακουμπας το ξυλο στην οθονη οπου βιδωνεις στις τρυπες της οθονης. Εαν το δοκιμασεις θελει και μεταλλικες ροδελες.

Δημοσ.

edit

Απ'ότι φαίνεται παρακάτω, τόσο η 2410 όσο και η 2711 έχουν το ίδιο VESA...

http://support.dell.com/support/edocs/MONITORS/U2711b/en/ug/about.htm

http://support.dell.com/support/edocs/MONITORS/U2410/en/ug/about.htm

οπότε παραμένει το ερώτημα...

τί μπορεί να με αποτρέψει από το να τοποθετήσω μια 2711 στον LX?

Δημοσ.

Ανταπτορας και να μην υπαρχει μπορεις να φτιαξεις εσυ εναν μονος σου, αγοραζωντας ενα κομματι κοντρα πλακε 10χιλιοστων. Το βιδωνεις πρωτα σταθερα στην βαση σου και μετα ακουμπας το ξυλο στην οθονη οπου βιδωνεις στις τρυπες της οθονης. Εαν το δοκιμασεις θελει και μεταλλικες ροδελες.

Το σκέφτηκα και αυτό, αλλά πρότεινα τη λύση του αντάπτορα για πιο άρτιο αισθητικά αποτέλεσμα

offtopic : orck, μάλλον είσαι μηχανικός...σωστά ?

σωστόοοοοος....

αλλά μάλλον δεν χρειάζεται, εάν αληθεύει ότι τόσο η 2410 όσο και η 2711 έχουν το ίδιο VESA.

Δημοσ.

αλλά μάλλον δεν χρειάζεται, εάν αληθεύει ότι τόσο η 2410 όσο και η 2711 έχουν το ίδιο VESA.

Αν εχεις την οθονη , παρε ενα μετρο και μετρησε την αποσταση αναμεσα στις ’’τρυπες‘‘ που εχει πισω η οθονη σου για υποδοχη βασης ...

Δημοσ.

Αν εχεις την οθονη , παρε ενα μετρο και μετρησε την αποσταση αναμεσα στις ’’τρυπες‘‘ που εχει πισω η οθονη σου για υποδοχη βασης ...

Δυστυχώς δεν έχω την οθόνη, αλλά τα links είναι από το επίσημο site της Dell.

Ελπίζω να μην σφάλουν...

Δημοσ.

Αν δεν πρόκειτε να κουνάς συνέχεια την οθόνη μπορείς άνετα να πάρεις και ένα μπράτσο της konig με 70-80ευρώ και θα σου κρατάει την οθόνη μια χαρά...

Η ergotron βαδίζει σε εππαγγελματικά πράγματα και θα τα χρυσοπληρώσεις χωρίς να τα χρησιμοποιήσεις...τα προιόντα τις είναι άριστα το οφείλουμε να το πούμε!!!..

Δες μια μέσα στο topic με τα desktop μας τη photo απο το δικό μου...εγώ έχω βάση στο τοίχο που κρατάει μέχρι 32"...και επίσης έχω samsung με vesa 8αρι και όμως την έχω βιδώσει...πως?...αγοράζοντας μια δεύτερη βάση!/ Υπάρχει ένα μοντέλο που μπορείς να το βρεις παντου...είναι 2 σίδερα ίσα ίσα για να μπορείς να βάλεις μια tv στο τοίχο...κοστίζει 5 με 10 ευρώ...εγώ βίδωσα το μισό επάνω..το 1 σίδερο που υποστήριζε vesa 8αρι, είχε τις τρύπες δηλαδή..και μετά στράβωσα τις γωνίες και βίδωσα το vesa 10αρι επάνω στην πρώτη μου βάση...και τέλος.. αν ενδιαφερθείς θα σου βγάλω και φωτό να σου το δείξω..

Το κόστος για όλη τη βάση βγήκε 45 ευρώ και 5 ευρώ βενζίνα...

Απλά ψάξε στα μαγαζιά για βάσης τηλεοράσεων...θα βρείς πολύ πράμα και πολύ φτηνότερα!!!...τα vesa τα μοντάρεις μετά όπως το έκανα και εγώ ή όπως ακόμα είπε ο φίλος και με ένα κόντρα πλακέ...δεν νομίζω να κολήσεις εκεί...αυτή είναι μια προσωπική άποψη φυσικά...!!!

Όσον αφορά αν υπάρχουν αντάπτορες που να σου αλλάζει το vesa..δηλαδή να το βιδώνεις ενδοιάμεσα στη tv και στη βάση απο όσο ρώτησα μου είπαν πως δεν βγαίνουν τέτοια πράγματα...

Δημοσ.

Αυτές που εία αγοράσει από το πλαίσιο λέγαν ότι είναι για 17ιντσών το πολύ αλλά όμως δεν έχω κανένα πρόβλημα με την 20άρα μου. Για το Vesa, έιχε 2 αντάπτορες και απλά βιδώθηκε ο ένας στον άλλο και μετά στο μπράτσο.

Επίσης το βάρος της οθόνης της οποίας η βάση αφαιρείται είναι ερκετά μικρότερο.

• Super Moderators
Δημοσ.

edit

Απ'ότι φαίνεται παρακάτω, τόσο η 2410 όσο και η 2711 έχουν το ίδιο VESA...

http://support.dell.com/support/edocs/MONITORS/U2711b/en/ug/about.htm

http://support.dell.com/support/edocs/MONITORS/U2410/en/ug/about.htm

οπότε παραμένει το ερώτημα...

τί μπορεί να με αποτρέψει από το να τοποθετήσω μια 2711 στον LX?

τραγικό τότε αυτό...

στείλε κάνα email στο site της ergotron, λογικά θα ξέρουν :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...