Basilhs23___ Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 όχι ρε φιλε με greecklish έγγραφα tespa πως διαγράφεται το θέμα για τι η παραπάνω παίζουν με τον πόνο μου.. Ο πόνος φεύγει μόνο με τον χρόνο, δεν φεύγει με διαγραφές.
evabb Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 καλησπέρα παίδες έχω ένα πρόβλημα και θέλω να το συζητήσουμε και να ακούσω τις γνώμες σας το περασμένο σάββατο γνώρισα μια κοπέλα 3 χρονια μικρότερη μου εγώ 17 εκείνη 14 γνωριστήκαμε και πήγαμε σινεμά μιλούσαμε όλη την ώρα δεν είδαμε την ταινία σχεδόν καθόλου μου άρεσε πολύ είναι πολύ ώριμη για την ηλιακή τις μιλούσαμε από fb εδώ και τρις μέρες εγώ την ερωτεύθηκα τρελα δεν άντεχα τις ηπα τι νιώθω και τις ηπα θέλω να γίνουμε κάτι παραπάνω από φιλί και το ξέρω πως δεν με πολύ ξέρεις αλλα μπορείς να με "γνορισης" αν όχι δεν πήραζί να μείνουμε φιλί μου απάντησε να μείνουμε φιλί και είμαστε pόμπα είναι eνθουσιασμό που νιώθεις θα περάσει και μετά αλλάξαμε θέμα μιλούσαμε περί ανεμων και υδάτων ...δεν πολύ κατάλαβα ακριβώς με τον ενθουσιασμό τι εννοεί παίδες έχω περίπτωση να την κερδίσω ?είμαι fuul ερωτευμένος με την πάρτι τις τι λέτε να κάνω? πρωτον, δεν εφαγες απορριψη απο γυναικα αλλα απο κοριτσακι. δευτερον, κοψε το δραμα Εχω a.d.d. και δεν γραφω ετσι. Μονο αν βαλεις το αρχικο κειμενο σε 2πλη μεταφραση στο google translate θα μπορουσες να το βγαλεις ετσι. πες τα!
Δεινόσαυρος Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 όχι ρε φιλε με greecklish έγγραφα tespa πως διαγράφεται το θέμα για τι η παραπάνω παίζουν με τον πόνο μου.. Δε διαγράφεται. Και κανένας δεν παιζει με τον πόνο σου. Τον τρόπο που "γράφεις" μέμφονται (sic) όλοι. Ειδικά η επίκληση της καταγωγής σου δεν έχει καμία σχέση. Με προφορά σας μαθαίνουν να γράφετε στο σχολείο; Κι εγώ αναρωτιέμαι. Απολυτήριο πώς παίρνετε? Τα ίδια βέβαια και χειρότερα ισχύουν και για τους Έλληνες. Στο θέμα σου τώρα. Δύο τινά: α) Ή δεν γουστάρει ή β) σε παίζει. Προσπάθησε λίγο ακόμα (περίπου κάνα μήνα καλά είναι) και αν δεν κάτσει πήγαινε σε άλλη.
zeniath Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 "απόρριψη από γυναίκα" ...είναι 14 χρονών... δεν έφαγες χυλόπιτα από γυναίκα, από κοριτσάκι έφαγες, κοίτα να δώσεις βάση στο σχολείο πρώτα σύμφωνα με τα όσα έγραψες και άσε τις γκόμενες για όταν μάθεις την διαφορά από το "είμαστε φίλοι" και το "είμαστε φιλί"
vrioniscy Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 δεν θα παρατήσω τα όπλα φιλε "δινoσαβρε" έχεις δίκαιο ακόμη ένα μηνα και θα αλλάξουν πολλά πράγματα το σάββατο είπαμε να πάμε σινεμά εγώ ένας φίλος και κάτι φίλες τις και εκινη αλλα ο φίλος μάλλον δεν θα μπορεί να έρθει και δεν ξέρω σίγουρα τι θα κάνω η θα ρωτήσω έναν φίλο μου αν μπορεί να έρθει αν όχι λέτε να πας μονος m μαζί τις και τις φίλες τις? δεν πολύ πηγαίνει..όχι δεν έχει χώρισαν την προηγουμενη εβδομάδα ξέρω και το γιατί,,,
Lucifer Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 αν έχει κιόλας μια εβδομάδα είνε έτιμη λογικά όριμη σαν καφέ μπανάνα
subdee Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Χαχα εντάξει κάτι τέτοια post είναι απαραίτητα για να λειτουργήσει σωστά το οικοσύστημα του internet. Να'σαι καλά.
thomasG4 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 όχι δεν έχει χώρισαν την προηγουμενη εβδομάδα ξέρω και το γιατί,,, friend zoned guy spotted...
we_will_rise Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 ασε τους βλακες που σε δουλεβουνε φυλε μου.. για μενα ΠΡΕΠΗ να της μιλισης και να τις πεις σηγνωμη γιατι μαλον την εφερες σε πολη δυσκολη θεση! να ξαναπατε σινεμα και οποσδηποτε να μην την αφησης να σε θεορηση φυλο της.. αν γινη αυτο θα ειναι pομπα στα θεμελια της σχεσης σας
vrioniscy Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 φιλε sub δεν κάνω πλακα ο λόγος που χώρισαν είναι πως δεν ήθελε ήταν μαζί του και ξενέρωνε δεν ήταν ο τύπος τις..
vrioniscy Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 φιλε sub δεν κάνω πλακα ο λόγος που χώρισαν είναι πως δεν ήθελε ήταν μαζί του και ξενέρωνε δεν ήταν ο τύπος τις..
Lucifer Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 ήταν μαζί του και ξενέρωνε δεν ήταν ο τύπος τις.. +10000000000000!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αυτό είνε μεγάλη ηπόθεση φίλε μου.................
Προτεινόμενες αναρτήσεις