Δεινόσαυρος Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 να ξαναπαται σηνεμα και οποσδιπωτε να μιν τιν αφισης να σε θεορησι φυλο τις.. αν γινη αυτο θα ειναι pομπα στα θεμελια της σχεσης σας Fixed κάπως. Τι γκόμενο να έχει ρε lucifer! 14 είναι είπαμε. Α, φίλε vrioniscy μην το ξεχάσω. Αν (λέμε ΑΝ) γίνει κάτι, μόνο φιλάκια έτσι?
xlapacas Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 δεν θα παρατήσω τα όπλα φιλε "δινoσαβρε" έχεις δίκαιο ακόμη ένα μηνα και θα αλλάξουν πολλά πράγματα το σάββατο είπαμε να πάμε σινεμά εγώ ένας φίλος και κάτι φίλες τις και εκινη αλλα ο φίλος μάλλον δεν θα μπορεί να έρθει και δεν ξέρω σίγουρα τι θα κάνω η θα ρωτήσω έναν φίλο μου αν μπορεί να έρθει αν όχι λέτε να πας μονος m μαζί τις και τις φίλες τις? δεν πολύ πηγαίνει..όχι δεν έχει χώρισαν την προηγουμενη εβδομάδα ξέρω και το γιατί,,, γιατιιιι??? edit:απαντηση πριν απτην ερωτηση ουτε μεναγακη να εβλεπα
zeniath Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Εσύ είσαι ο τύπος της; Ποίος είναι γενικά ο τύπος της να ξέρουμε αν έχεις ελπίδες Υ.Γ. φτάνει ένας ανορθόγραφος μην ματώνουν τα μάτια μας κιόλας παίδες
Δεινόσαυρος Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 γιατιιιι??? Πολύ τούμπανα! Τον κόβω να ασβέστωσε τον vrioniscy.
we_will_rise Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 φυλαρακη αν τον χορισε γιατι ξενερονε να προσεχης πααρα πολυ γιατι μπορει και μαζη σου να ξενεροση ! ετσι κανουν αυτες και της ξερο παρα πολη καλα !
thanocaster Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Φήλε μίπος ήνε καμιά του κατιχιτικού; Κι εγό 14 ήμε κέντρο της ξέρο αφτές Sent from my iPhone using Insomnia
vrioniscy Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 φιλάρα we_will_ris εxής απόλυτο δίκιο αλλα τις να τι πω κούκλα μου συγγνώμη ήμουνα μαλάκας και βιαστικός για εκείνο που σου ηπα προχθές εxής δίκιο ενθουσιασμός ήταν θα περάσει συγγνώμη που σε έφερα σε δύσκολη θέση.. δεν πηγαίνει man αλλα εξής απόλυτο δίκαιο..φιλάρα δεινόσαυρε εξαρτάται πως θα εξελιχθεί το θέμα σίγουρα φιλάκια το άλλο ούτε καν μου περνα τώρα από το μυαλό μου είναι το telfteo πράγμα που σκέφτομαι..ότι ήθελε προκύψει σε εκείνον τον τομέα
CROM271 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Αδερφε κοψε. Εισαι 17 και αυτη 14. Βαλε και κανενα χρονο να την ψησεις οπως σε κοβω πας στα 18. Σε βλεπω να σε μαζευουν για παιδεραστια.
nicoc89 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 ειναι μικρή αν ειναι 14 ακόμα δεν τις έχουν έρθει τα περιοδικά της γυναίκας να αλλάξει που λέμε απο παιδί να μεταλλαχτεί σε γυναίκα οπότε είναι παιδί. Βρες μεγαλύτερη με αυτή δεν μπορεις να συνουσιοστής αλλα και ούτε ειναι σωστό! βρες κάποια απο 15-16 και πάνω
vrioniscy Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 3 χρονια διαφορα ρε παίδες,,ο προηγούμενος τις είναι τις ηλικίας μου καi τά είχε και με ένα άλλο απότι μου πάλι τις ίδιας "ιλιακιας" με εμενα 6 μήνες
we_will_rise Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 οχι ρε φυλαρακη να της πεις οτι δε επρεπε να εκδειλοθης τοσο νορις αλλα οτι σου αρεση πολι και το να ειστε φιλη δεν σου φτανη ! πιστεβο ομος οτι εχης ελπιδες να γυριση να σε κοιταξη.. πηγενε την ξανα σινεμα και χορις τις φυλες της γιατη θα σου κανουν χαλαστρα !
Προτεινόμενες αναρτήσεις