Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Τουλάχιστον γράφεις τα νούμερα σωστά. Κάτι επί από και αυτό.

Edit: DAFUQ ρε πεδοιά. Πώται πρωλάβαται να πωστάραιται τώρα μυνήματα;

Δημοσ.

3 χρονια διαφορα ρε παίδες,,ο προηγούμενος τις είναι τις ηλικίας μου καi τά είχε και με ένα άλλο απότι μου πάλι τις ίδιας "ιλιακιας" με εμενα 6 μήνες

δηλαδή την ξεβούλωσε άλλος? και ειναι 14 ?!! ο μαι γκόντ τα σημερινά κορασίνδια δεν έχουν συνένεση του αυτοσεβασμού τους !

δεν σέβονται τον εαφτό τους.

Δημοσ.

Bρε φιλαράκι.

14 χρονών ειναι μωρέ. Οκ λουκουμάκι σκέτο (προσπαθω να σκεφτω σα 17χρονος αυτή τη στιγμη) αλλά δε παυει να ναι μικρη.

Πάνε για άλλα και μην αγχώνεσαι.

Υ.Γ.- Μωρε παουρίζητες ειπα σας το σιλιες φορες. Πασιαμά α καμουμε αλλάμα continue α αξινόστραψω κανα πατσαρκά :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

3 χρονια διαφορα ρε παίδες,,ο προηγούμενος τις είναι τις ηλικίας μου καi τά είχε και με ένα άλλο απότι μου πάλι τις ίδιας "ιλιακιας" με εμενα 6 μήνες

παρτόλα μεγάλη φίλε. απομακρύνσου

Δημοσ.

Ερωτηση κρισεως. Με τι βαθμο εβγαλε την περσυνη ταξη η τυπισσα?

Σκεψου την πιθανοτητα, αν ειναι καλη μαθητρια, να εχετε εντελως διαφορετικα ενδιαφεροντα. Και δε λεει και να τα φτιαξετε και να την παρασυρεις να μη διαβαζει ουτε αυτη.

Δημοσ.

Φιλαρακι αν το γκομενακι ειναι περπατημενο (και ειναι αν ισχυουν αυτα που λες) και σου εριξε απορριψη ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ. Τελος.

Ξεχασε την (και απο φιλη) και τραβα για καμια αλλη.

Πιο κοντα στην ηλικια σου θα σου προτεινα. Γιατι οταν μεγαλωσεις 3 χρονια διαφορα δεν ειναι τιποτα, στην ηλικια σου ομως ειναι σημαντικη διαφορα. Η αλλη ειναι κοριτσακι ακομα... Αν ημουν πατερας της θα σε στουμπουσα παντως :devil: :devil:

Δημοσ.

φιλάρα εξής δίκιο δεν ξέρω μάλλον θα τις πω αυτό που μου είπες τις πρότεινα να πάμε εγώ και εκείνη μου είπε μα μονη μας??δεν θα έχει πλακα η ταινία εντωμεταξύ θρίλερ την προηγουμενη φορα που πήγαμε και μια φιλί τις ήταν μαζί μας αλλα έβλεπε το έργο..δεινόσαυρε δεν είναι λίγο γρήγορα να τις πω να έρθει σπίτι μου?δεν θα παρεξήγηση?

Δημοσ.

θυμάμαι ειχα εναν ιντερνετικό φίλο πριν χρόνια που παίζαμε κάθε μέρα lineage 2 μαζι.

ηταν 17 και αυτός και ειχε μια φίλη μικρότερη που την έβλεπε για κάτι παραπάνω και αυτή τα είχε με εναν άλλο παλιότερα αλλα τον παράτησε γιατι οπως έλεγε ηταν κολώπαιδο.

να φανταστείς του έλεγε να πάνε να κατουρήσει πίσω απο θάμνους (αυτη) μπροστά του (τέτοια άνεση).

μια μέρα μου ειπε να μην τον περιμένω να μπει l2 γιατι την περίμενε να την υποδεχτεί με το boxεράκι τυχαία και καλά μήπως και πάρει το μήνυμα αυτή και γίνει κάτι.

τελικά μπήκε lineage2 και λιώσαμε στο exp/pvp

αυτό που θέλω να πω ειναι πως αν σου πει η άλλη οτι σε βλέπει φιλικά , ΚΛΑΦΤΑ.

Friend zone bra! U KNOW WHAT I MEAN ? :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...