Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φιλάρα εξής δίκιο δεν ξέρω μάλλον θα τις πω αυτό που μου είπες τις πρότεινα να πάμε εγώ και εκείνη μου είπε μα μονη μας??δεν θα έχει πλακα η ταινία εντωμεταξύ θρίλερ την προηγουμενη φορα που πήγαμε και μια φιλί τις ήταν μαζί μας αλλα έβλεπε το έργο..δεινόσαυρε δεν είναι λίγο γρήγορα να τις πω να έρθει σπίτι μου?δεν θα παρεξήγηση?

Ρε αιστην κορουδα κιαμε στην ησυχια της και θα κοπιασει ο κυρης της και θα σου δωσει να κραξεις. Θα σου πισκαλισει χερια ποδια που θα φακας ολη μερα στους τοιχους. Εν σε θωρω καλα, λαλω σου το.

Τωρα με πιανει ο φιλος μου ο βρυωνης ειμαι σιγουρος.

• Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

οταν σε ροτησε μα μονη μας, επρεπε να της πης οτι θες να ηστε μονο η 2 σας και δε θελης κανεναν αλλο για να περνατε καλα.. μα καλα, ουτε τα βασικα δε ξεύρης;;; αυτη απ οτι φενετε εινε ψαγμενη οποτε πρεπει φουλ στο ψητο αλλα πανο απ ολα ΕΒΓΕΝΙΚΑ !!! δε εινε δα και καμια πορνη !

Δημοσ.

δεν υπάρχει περίπτωση να την απαφτώσεις , τέλος.

αμα θες να πουμε τίποτα άλλο ενημέρωσε μας.

Δημοσ.

Ρε αιστην κορουδα κιαμε στην ησυχια της και θα κοπιασει ο κυρης της και θα σου δωσει να κραξεις. Θα σου πισκαλισει χερια ποδια που θα φακας ολη μερα στους τοιχους. Εν σε θωρω καλα, λαλω σου το.

Τωρα με πιανει ο φιλος μου ο βρυωνης ειμαι σιγουρος.

Ζηλιάρη :P :P :devil:

τη δροσια του 14 δε θα την εχει

Ίσως να ανέβαζε λιγο τη θερμοκρασία ε?? :mrgreen:

Δημοσ.

βασηκα αμα θες να γκαμης θα βρεις μια 17χρονη σα εσενα και θα εισαι πόμπα

Ουυυυ...η καλυτερη ηλικία/ Απ τα 17-22...Ολα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω!!!!

Δημοσ.

ΦΙΛΕ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΛΕΠΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΔΕ ΤΟ ΑΞΙΖΗΣ

ΑΝ ΣΕ ΤΕΣΤΑΡΗ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΥΠΟΧΩΡΙΣΕΙΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΗ ΚΑΛΑ ΕΚΑΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΝ ΕΙΝΕ ΑΝΔΡΑΣ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...