MiDi_MiLiZ Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 φιλάρα εξής δίκιο δεν ξέρω μάλλον θα τις πω αυτό που μου είπες τις πρότεινα να πάμε εγώ και εκείνη μου είπε μα μονη μας??δεν θα έχει πλακα η ταινία εντωμεταξύ θρίλερ την προηγουμενη φορα που πήγαμε και μια φιλί τις ήταν μαζί μας αλλα έβλεπε το έργο..δεινόσαυρε δεν είναι λίγο γρήγορα να τις πω να έρθει σπίτι μου?δεν θα παρεξήγηση? Ρε αιστην κορουδα κιαμε στην ησυχια της και θα κοπιασει ο κυρης της και θα σου δωσει να κραξεις. Θα σου πισκαλισει χερια ποδια που θα φακας ολη μερα στους τοιχους. Εν σε θωρω καλα, λαλω σου το. Τωρα με πιανει ο φιλος μου ο βρυωνης ειμαι σιγουρος.
we_will_rise Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 οταν σε ροτησε μα μονη μας, επρεπε να της πης οτι θες να ηστε μονο η 2 σας και δε θελης κανεναν αλλο για να περνατε καλα.. μα καλα, ουτε τα βασικα δε ξεύρης;;; αυτη απ οτι φενετε εινε ψαγμενη οποτε πρεπει φουλ στο ψητο αλλα πανο απ ολα ΕΒΓΕΝΙΚΑ !!! δε εινε δα και καμια πορνη !
nicoc89 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 δεν υπάρχει περίπτωση να την απαφτώσεις , τέλος. αμα θες να πουμε τίποτα άλλο ενημέρωσε μας.
vrioniscy Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 παίδες μάλλον θα σταματήσω να κάνω όνειρα και θα βρω μια τις ηλικίας μου το καλύτερο πράγμα..
Cossutius. Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Ρε αιστην κορουδα κιαμε στην ησυχια της και θα κοπιασει ο κυρης της και θα σου δωσει να κραξεις. Θα σου πισκαλισει χερια ποδια που θα φακας ολη μερα στους τοιχους. Εν σε θωρω καλα, λαλω σου το. Τωρα με πιανει ο φιλος μου ο βρυωνης ειμαι σιγουρος. Ζηλιάρη :P τη δροσια του 14 δε θα την εχει Ίσως να ανέβαζε λιγο τη θερμοκρασία ε??
we_will_rise Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 βασηκα αμα θες να γκαμης θα βρεις μια 17χρονη σα εσενα και θα εισαι πόμπα
Cossutius. Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 βασηκα αμα θες να γκαμης θα βρεις μια 17χρονη σα εσενα και θα εισαι πόμπα Ουυυυ...η καλυτερη ηλικία/ Απ τα 17-22...Ολα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω!!!!
vrioniscy Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 τέλος παίδες δεν μου κάνει εμενα....μια τις ηλικίας μου και τέλος
Lucifer Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 ΦΙΛΕ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΛΕΠΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΔΕ ΤΟ ΑΞΙΖΗΣ ΑΝ ΣΕ ΤΕΣΤΑΡΗ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΥΠΟΧΩΡΙΣΕΙΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΗ ΚΑΛΑ ΕΚΑΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΝ ΕΙΝΕ ΑΝΔΡΑΣ
we_will_rise Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 ναι αλλά τα κώλπα του 14χρονιου δε θα τα ξέρη μια χαρα θα τα ξευρη
Προτεινόμενες αναρτήσεις