Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσωπική μου άποψη. Χωρίς ιδεολογικές προεκτάσεις και άλλες φανφάρες. Ο συγκεκριμένος γεράκος έδωσε τέρμα στην ζωή του στο κέντρο της Αθήνας (και όχι στο σπίτι του) και άφησε πίσω του ενα σαφές πολιτικό μήνυμα. Και ο Γεωργάκης το έκανε πριν απ'αυτόν και ο Τυνήσιος που έφερε την Αραβική Άνοιξη. Αυτόχειρες και εκείνοι;

Discuss

• Απαντ. 127
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ήταν μια πράξη αντίδρασης(να δώσει την σπίθα στον λαό για να αντισταθεί),μη υποταγής στην μιζέρια .Διαβάστε το σημείωμα και θα καταλάβετε .....

Δημοσ.

Πιστεύω οτι ήταν λανθασμένη κίνηση. Παρ'ολα αυτά κανείς μας δεν ξέρει σε τι κατάσταση ήταν ο συγκεκριμένος άνθρωπος.

Δημοσ.

Δεν ξέρω ρε μάγκες, ούτε εμένα μου αρέσει ο τίτλος. Δεν μπόρεσα να σκεφτώ κάτι διαφορετικό. Μη κολλάτε στον τίτλο.

Τέλοσπαντων, άνοιξα το θέμα γιατί η συγκεκριμένη αυτοκτονία είναι πολύ διαφορετική από άλλες τα τελευταία 2 χρόνια.

Δημοσ.

Δεν ξέρω ρε μάγκες, ούτε εμένα μου αρέσει ο τίτλος. Δεν μπόρεσα να σκεφτώ κάτι διαφορετικό. Μη κολλάτε στον τίτλο.

Τέλοσπαντων, άνοιξα το θέμα γιατί η συγκεκριμένη αυτοκτονία είναι πολύ διαφορετική από άλλες τα τελευταία 2 χρόνια.

ποιο διαφορετικη απο αυτο ή αυτο ή αυτο και πολλα αλλα που εχουν ακουστει το τελευταιο καιρο?απλα ο 77χρονος διαλεξε ποιο ιδιαιτερο τοπιο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...