BaLsAmoMenos Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Προσωπική μου άποψη. Χωρίς ιδεολογικές προεκτάσεις και άλλες φανφάρες. Ο συγκεκριμένος γεράκος έδωσε τέρμα στην ζωή του στο κέντρο της Αθήνας (και όχι στο σπίτι του) και άφησε πίσω του ενα σαφές πολιτικό μήνυμα. Και ο Γεωργάκης το έκανε πριν απ'αυτόν και ο Τυνήσιος που έφερε την Αραβική Άνοιξη. Αυτόχειρες και εκείνοι; Discuss
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 συμφωνώ πως ήταν πολιτική πράξη
thomasG4 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Και μόνο η επιλογή της τοποθεσίας(απέναντι από την βουλή) κάτι λέει πιστεύω...
Lucifer Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Γιατί πρέπει να είναι αποκλειστικά ένα από τα δύο;
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 το θέμα είναι αν ήταν πολιτική πράξη ή μια απλή αυτοκτονία δίχως πολιτικό βάθος
KilliK Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Γιατί πρέπει να είναι αποκλειστικά ένα από τα δύο; ακριβως.
rafail1994 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Ήταν μια πράξη αντίδρασης(να δώσει την σπίθα στον λαό για να αντισταθεί),μη υποταγής στην μιζέρια .Διαβάστε το σημείωμα και θα καταλάβετε .....
leonidas_fs Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Πιστεύω οτι ήταν λανθασμένη κίνηση. Παρ'ολα αυτά κανείς μας δεν ξέρει σε τι κατάσταση ήταν ο συγκεκριμένος άνθρωπος.
gatokoritso Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 εχω μια απορια η κυβερνηση τσολακογλου που κολλαει?
Praetorianos Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Tι άλλο μπορεί να είναι δηλαδή; Και τα δύο ωρέ.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 εχω μια απορια η κυβερνηση τσολακογλου που κολλαει? μαύρο χιούμορ
BaLsAmoMenos Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δεν ξέρω ρε μάγκες, ούτε εμένα μου αρέσει ο τίτλος. Δεν μπόρεσα να σκεφτώ κάτι διαφορετικό. Μη κολλάτε στον τίτλο. Τέλοσπαντων, άνοιξα το θέμα γιατί η συγκεκριμένη αυτοκτονία είναι πολύ διαφορετική από άλλες τα τελευταία 2 χρόνια.
gatokoritso Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δεν ξέρω ρε μάγκες, ούτε εμένα μου αρέσει ο τίτλος. Δεν μπόρεσα να σκεφτώ κάτι διαφορετικό. Μη κολλάτε στον τίτλο. Τέλοσπαντων, άνοιξα το θέμα γιατί η συγκεκριμένη αυτοκτονία είναι πολύ διαφορετική από άλλες τα τελευταία 2 χρόνια. ποιο διαφορετικη απο αυτο ή αυτο ή αυτο και πολλα αλλα που εχουν ακουστει το τελευταιο καιρο?απλα ο 77χρονος διαλεξε ποιο ιδιαιτερο τοπιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις