firewalker Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 ποιοι ειναι οι γνωστοι δραστες? Δεν θέλω να επεκταθώ σε αυτό διότι (μάλλον) περπατάμε πολύ κοντά στην γραμμή των κανονισμών του forum.
capten- Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Το σωστό είναι αυτά που έγραψε ο Midi. Πάντως πολλές αυτοκτονίες γίνονται από το καλοκαίρι του 2011.Παίδες πολλές γενικότερα στη Μεσόγειο.Κρίμα βρε παιδιά.
moldovan20 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Τραβηγμένο αλλά όλοι αυτοί που αποφασίζουν να βάλουν τέλος στη ζωή τους αν καθάριζαν και από έναν θα είχαμε ξεμπλέξει ..
koslibpro Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Ηταν φονος αλλα κουβαλαγε μαζι του το σημειωμα εκεινο?μαλιστα,θα φτιαξω και εγω ενα τετοιο σημειωμα σε περιπτωση δολοφονιας μου να το βρουν! Τραβηγμένο αλλά όλοι αυτοί που αποφασίζουν να βάλουν τέλος στη ζωή τους αν καθάριζαν και από έναν θα είχαμε ξεμπλέξει .. +1
g_alkis Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δεν είναι προφανές; Παρεπιμπτόντως, έτυχε χθες να δω λίγο την εκπομπή του Ευαγγελάτου στο ΣΚΑΙ και είχαν το σημείωμα του αυτόχειρα χωρίς τη πρώτη παράγραφο. Τυχαίο; Άλλη εκπομπή θα έβλεπες http://www.skai.gr/player/TV/?mmid=226887 51:30 και μετά
skiabox Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 ουτε ολοκαυτωμα εγινε και η χουντα ουτε σκοτωσε ουτε βασανισε κανεναν... Είμαι κατά της χούντας , αλλά αυτό που έκανε ο Α.Π την δεκαετία του 80 και που συνεχίζει μέχρι σήμερα, δηλαδή εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους-ρεμάλια που τους ενδιαφέρει μόνο να τρώνε και να χ*ζουν , πιστεύω είναι χειρότερο από οποιαδήποτε χούντα και πιο ύπουλο από οποιαδήποτε εμπόλεμη κατάσταση όπου ο εχθρός είναι φανερός. Η ηθική κατάπτωση είναι τόσο μεγάλη που θα διαλυθεί το ελληνικό έθνος εκ των έσω, αν δεν μπεί κάποιο φρένο.
firewalker Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Νομίζω πως τώρα η Ελλάδα είναι πρώτη σε ποσοστό αύξησης αυτοκτονιών στην Ευρώπη.
zinas Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Ηταν φονος αλλα κουβαλαγε μαζι του το σημειωμα εκεινο?μαλιστα,θα φτιαξω και εγω ενα τετοιο σημειωμα σε περιπτωση δολοφονιας μου να το βρουν! Άλλο εννοούσε ο άνθρωπος. Μιλούσε για ηθικούς αυτουργούς που τον ώθησαν στην αυτοκτονία.
skiabox Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Τραβηγμένο αλλά όλοι αυτοί που αποφασίζουν να βάλουν τέλος στη ζωή τους αν καθάριζαν και από έναν θα είχαμε ξεμπλέξει .. Δύσκολο γιατί αυτοί που δεν είναι στο δημόσιο είναι ευγενικοί άνθρωποι. Οι αγροίκοι είναι αυτοί που έχουν πιάσει τις καρέκλες και δεν έχουν κανένα σκοπό από ότι φαίνεται να μην συνεχίσουν να ζούν εις βάρος των υπολοίπων , καθώς δεν ξέρουν να κάνουν κάποια κανονική δουλειά που να παράγει υπεραξία. Το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να εμποδίζουν τις επενδύσεις. Πάντως η αντοχή όλων των υπολοίπων είναι αξιοθαύμαστη.
firewalker Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Άλλο εννοούσε ο άνθρωπος. Μιλούσε για ηθικούς αυτουργούς που τον ώθησαν στην αυτοκτονία. Αυτό.
capten- Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Νομίζω πως τώρα η Ελλάδα είναι πρώτη σε ποσοστό αύξησης αυτοκτονιών στην Ευρώπη. Δυστυχώς έχεις δίκιο.Αλλα πάντα στη πιο σκοτεινή φάση της μέρας θα ξανάρθει το fws. Αγώνας και υπομονή.Αλλα και λίγη αυτοκριτική και όχι να κατηγορούμε όλους τους υπολοιπους πολιτικούς,Γερμανούς βρε παίδες. Και κουράγιο στην οικογένεια του αυτόχειρα και σε όλους εμάς.
KilliK Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Παρεπιμπτόντως, έτυχε χθες να δω λίγο την εκπομπή του Ευαγγελάτου στο ΣΚΑΙ και είχαν το σημείωμα του αυτόχειρα χωρίς τη πρώτη παράγραφο. Τυχαίο; Πλακα κανεις! ξερω οτι ο τυπος ειναι μεγαλος ξεφτιλας,αλλα περιμενα να ειχε και καποια ορια.
skiabox Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δυστυχώς έχεις δίκιο.Αλλα πάντα στη πιο σκοτεινή φάση της μέρας θα ξανάρθει το fws. Αγώνας και υπομονή.Αλλα και λίγη αυτοκριτική και όχι να κατηγορούμε όλους τους υπολοιπους πολιτικούς,Γερμανούς βρε παίδες. Και κουράγιο στην οικογένεια του αυτόχειρα και σε όλους εμάς. Μέχρι να πάρουν σύνταξη οι 400 χιλιάδες γραφειοκράτες (μιας και δεν απολύεται κανείς και δε γίνεται σχεδόν καμία μηχανογράφηση) αργει το φώς. Υπολόγιζε σε καμιά 30αριά χρόνια την πρώτη αχτίδα.
Cossutius. Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 H αυτοκτονία του ανθρώπου αυτού κατά την άποψη μου είχε ΚΑΘΑΡΑ κοινωνικές προεκτάσεις. Δεν είναι πολιτικό το θέμα. Δεν αυτοκτονεί κάποιος για πολιτικά ζητήματα. Δεν αυτοκτόνησε επειδή δε μπήκε το ΚΚΕ στη Βουλή ξέρω γω. Αυτοκτόνησε διότι η ζωή του έχει υποβιβασθεί και φοβάται πως σε λίγο δε θα έχει αξιοπρέπεια (να δώσετε μεγάλη προσοχή σε αυτή τη λέξη γιατί όσοι άστεγοι έχω μιλήσει τη χρησιμοποιούν συχνά, βάζοντας δίπλα απο τις κούτες και τα καρότσια τους το "ψάχνω δουλειά, Μάκης. τλφ....) Διαβάσαμε όλοι ένα ΞΕΚΑΘΑΡΟ γράμμα το οποίο αυτή τη στιγμή ΣΕ ΟΛΟ τον κόσμο (rauters, bbc, guardian, al jazeera, cnn κτλ κτλ) προκάλεσε σοκ. Σκοπός του θανούντα (πιστεύω) ήταν να ταρακουνήσει τον κόσμο (όχι μόνο τους Ελληνες) και να δείξει την κατάσταση την οποία δεν έδειχναν τόσο καιρό τα κανάλια. Ναι έχουμε πολύ υψηλό ποσοστό αυτοκτονιών τα τελευταία 2 χρόνια στην Ελλάδα. Αυτοκτονιες Ελλάδα Η κατάσταση για ένα ποσοστό ανθρώπων αρκετά μεγάλο είναι πολύ δύσκολη. Εχω αρκετους συνάδελφους οι οποίοι ζουνε οικογένειες με 570 ευρω αυτή τη στιγμή. Αλλοι παίρνουν 800 ευρω με 2 παιδιά και έχουν και νοίκι. Αντιλαμβανόμαστε τώρα για τι πράγμα μιλάμε; Αντε να χεις πάρει ένα δάνειο στεγαστικό να χάσεις ξαφνικά τη δουλειά σου και να σε αφήνουν στο δρόμο με τα παιδιά σου. Το βρίσκω λογικό να φθάσει ο άνθρωπος στη σκέψη για αυτοκτονία. Μην πολιτικοποιείτε τα πάντα. Ο άνθρωπος είχε σκοπό να δωσει με το θάνατό του έμφαση στις αυτοκτονιες που τόσο καιρό περνάνε απαρατήρητες από όλους μας. Νομίζουμε πως όσοι αυτοκτονούν είναι επιχειρηματίες που τα έχασαν όλα. Οχι. Καθημερινοι άνθρωποι ειναι. Στην Ελλάδα που μέχρι πριν μερικές μέρες μερικοί αρνούνταν πως υπάρχουν μαθητές που λιποθυμούν στα σχολεία, τη στιγμή που οι ίδιοι οι καθηγητές τρέχανε στο Υπουργείου και τα λέγανε. Ευτυχώς το παραδέχτηκε δημόσια η τέως υπουργός Παιδείας και έκλεισαν κάποιοι το στόμα τους. Φανταστείτε τη ψυχολογία ενός πατέρα που δουλευε 20 χρονια σε μια εταιρία και τον απέλυσαν στα ξαφνικά.
kostas_dr Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Αναρωτιέμαι αν αύριο θα ασχολείται κανένας με αυτό το θέμα. Η Ελλάδα (δεν πιστεύω ότι θα έγραφα ποτέ τέτοιο πράγμα) ΔΕΝ είναι Τυνησία, δυστυχώς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις