Cossutius. Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Τα μεγαλύτερα ποσοστά αυτοκτονιών τα έχουν οι "ευνομούμενες" σκανδιναβικές χώρες. Τα μεγαλύτερα ποσοστά αυτοκτονιών ηταν παραδοσιακά στις πλουσιότερες χώρες και ειδικά στις Βόρειες. Οι παράγοντες που οδηγουν τους ανθρώπους συχνότερα σε τέτοιες λυσεις, είναι η χρόνια κατάθλιψη η οποία προέρχεται και από τις καιρικές συνθήκες, τη μοναξιά, την ανάγκη να ανέλθει ο άνθρωπος υψηλότερα σε θέσεις εργασίας. Οι Βορειοευρωπαίοι ειναι γνωστοί ψυχάκιδες σε ότι αφορά την αυτοκτονία. Παλαιότερα ειχα διαβάσει έρευνα που έλεγε πως οι πλουσιότεροι έχουν περισσότερες αποπειρες αυτοκτονίας λόγω της κατάθλιψης ή της μοναξιάς τους... Η Ελλάδα ειναι η πρωτη σε ποσοστό αυξησης αυτοκτονιών στην Ευρώπη (εχουμε 40% άνοδο) http://news247.gr/eidiseis/prwth_h_ellada_se_aytoktonies_sthn_eyrwph.1529809.html Greek woes drive up suicide rate Απο το 74 και μετα εχουν γινει 13 φορες εκλογες. Αν ο λαος μετα απο 13 εκλογες δεν καταλαβε οτι αυτοι που ψηφιζει δεν ειναι αξιοι της ψηφου του, ο μαλακας δεν ειναι ο πολιτικος. Τωρα αν ορκιστηκαν στην τριαδα ή στο spaghetti monster, το ιδιο κανει. Ψηφισες εσυ 13 φορές? Ξέρεις ποιοι έχουν ψηφίσει 13 φορές και εξακολουθούν και ειναι κολλημένοι στα ιδια...
Luxx Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Άλλο εννοούσε ο άνθρωπος. Μιλούσε για ηθικούς αυτουργούς που τον ώθησαν στην αυτοκτονία. Αυτοκτονει κανεις χωρις λογο; :S
Toufas Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Ξέρεις ποιοι έχουν ψηφίσει 13 φορές και εξακολουθούν και ειναι κολλημένοι στα ιδια... http://www.facebook.com/photo.php?fbid=3359729468713&set=a.1101025562527.18063.1133325067&type=1
marduc812 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Παιδιά τώρα τι πρόβλημα μπορεί να έχει κάποιος φαρμακοποιός που βγήκε στην σύνταξη το 94; Για να μην λέμε και μαλακίες. Αυτοί (συγνώμη για την έκφραση)αλλά γαμιώταν στο χρήμα τότε. Βγήκαν τώρα οι ιδεολόγοι που του έχουν γεμίσει τα μυαλά με μπαρούφες οι αγανακτησμένοι. τζάμπα αυτοκτόνησε ο άνθρωπος που αν ήταν νορμάλ θα καταλάβαινε ότι δεν θα αλλάξει και τίποτα. Απλά δίνουν πάτημα σε κάποιους εξωκοινοβουλευτικούς να αντιδράσουν.
Cossutius. Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 http://www.facebook.com/photo.php?fbid=3359729468713&set=a.1101025562527.18063.1133325067&type=1 Ακριβως :-) Με αυτους μεγάλωσαν, από αυτους έφαγαν ψωμί, αυτους θα ψηφίσουν έστω και αν αυτό σημάνει το τέλος τους....Θέμα νοοτροπίας Παιδιά τώρα τι πρόβλημα μπορεί να έχει κάποιος φαρμακοποιός που βγήκε στην σύνταξη το 94; Για να μην λέμε και μαλακίες. Και τι σημαίνει αυτο??Επειδη βγηκε στη συνταξη και ηταν φαρμακοποιός απαγορεύεται να ειναι απογοητευμένος με τη σημερινή κατάσταση? Και ο Γιάνκος Δράκος να ηταν θα δικαιούταν να φωνάζει. Χιλιαδες προβλήματα θα μπορούσε να έχει. Δε μπορεις να φανταστεις δηλαδή τιποτα?
firewalker Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Τα μεγαλύτερα ποσοστά αυτοκτονιών τα έχουν οι "ευνομούμενες" σκανδιναβικές χώρες. Νομίζω πως τώρα η Ελλάδα είναι πρώτη σε ποσοστό αύξησης αυτοκτονιών στην Ευρώπη. Αν και πολύ πρόσφατα ξεπεράσαμε μία από αυτές τις χώρες σε ποσοστό αυτοκτονιών.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Άποψη μου είναι ότι όποιος νομίζει πως φθάσαμε εδώ από δικό μας εξολοκλήρου φταίξιμο είναι νυχτωμένος . Ας φτάσουμε και εμείς τα 77 με πόσα χρόνια εργασίας και πολιτικών ανακατατάξεων στην πλάτη και να βρεθούμε αντιμέτωποι με τη σημερινή κατάσταση . Ίσως τότε ήμαστε άξιοι να κρίνουμε . Με τη δικη σου λογικη να μου πει εμενα ο καθε 77χρονος (και οχι απαραιτητα αυτος που αυτοκτονησε) τι που εξαιτιας αυτων που ψηφιζε ΑΥΤΟΣ και η γενια του εγω εγινα μεταναστης και ειμαι μακρια απο οικογενεια φιλους σπιτι κλπ? Γιαυτο, δεν ειναι λογικη το "οποιος φαινομενικα εζησε πιο ασχημα ειναι υπερανω κριτικης απο τον αλλο που εζησε πιο ανετα ή δεν προλαβε να ζησει πολλα γεγονοτα". Κανεις δεν ειναι υπερανω κριτικης και ειδικοτερα οι γενιες που φερουν τη σημαντικοτερη ευθυνη για την τωρινη κατασταση στη χωρα μας που οδηγει αθωο (η και μη-αθωο) κοσμακη στην αυτοχειρια. Εμενα προσωπικα δεν μου λενε απολυτως τιποτα οι πολιτικες αμπελοφιλοσοφιες των συγκεκριμενων γενιων, δηλαδη 40+. Θεωρω οτι ειναι οι τελευταιοι που δικαιουνται να μιλουν για πολιτικη ξεφτυλα, για οικονομικη κριση κλπ γιατι τοσα χρονια ΨΗΦΙΖΑΝ αυτους που κραζουν (και θα τους ξαναψηφισουν). Και φυσικα η γενια των τωρινων 20-30ρηδων ακολουθει μια χαρα σε επιπεδο πολιτικης ανωριμοτητας. Απλα αν αυτη η γενια εχει ενα ελαφρυντικο ειναι οτι γενηθηκε και μεγαλωσε μεσα σε αυτη τη βρωμερη νοοτροπια. Ενω οι προηγουμενες γενιες που ζησαν τοσα, δεν εχουν δικαιολογια για το πως φερανε και συντηρησαν στην εξουσια τους αρχοντες της βρωμας και της διαφθορας τοσα χρονια. Ο γρηγορος πλουτος, ο νεοπλουτισμος, να βολευτουμε εμεις και τα παιδια μας κλπ κλπ, αυτο ηταν ολο για αυτες τις γενιες. Σε καθε περιπτωση το πολιτικο μηνυμα ενος σημερινου 40ρη-50ρη-60ρη-70ρη οσο ειλικρινες κι αν ειναι, εμενα θα μου φαινεται για παντα υποκριτικο.
johnieXoX Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά διάβασα ότι πρόσφατα του είχε διαγνωστεί καρκίνος...
moldovan20 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Με τη δικη σου λογικη να μου πει εμενα ο καθε 77χρονος (και οχι απαραιτητα αυτος που αυτοκτονησε) τι που εξαιτιας αυτων που ψηφιζε ΑΥΤΟΣ και η γενια του εγω εγινα μεταναστης και ειμαι μακρια απο οικογενεια φιλους σπιτι κλπ? Γιαυτο, δεν ειναι λογικη το "οποιος φαινομενικα εζησε πιο ασχημα ειναι υπερανω κριτικης απο τον αλλο που εζησε πιο ανετα ή δεν προλαβε να ζησει πολλα γεγονοτα". Κανεις δεν ειναι υπερανω κριτικης και ειδικοτερα οι γενιες που φερουν τη σημαντικοτερη ευθυνη για την τωρινη κατασταση στη χωρα μας που οδηγει αθωο (η και μη-αθωο) κοσμακη στην αυτοχειρια. Ξέρουμε τις πολιτικές του απόψεις, τη ψήφιζε και πια ήταν η δράση του αν υπήρχε απέναντι στο πολιτικό σύστημα για να τον κρίνουμε ? Ο καθένας ας τα βάλει με τους δικούς του, κάθε μέρα ρίχνω ευθύνες σε γονείς και συγγενείς . Με αυτή τη λογική κατηγορούμε όλες τις γενιές πριν από εμάς και όμως εμείς δεν ήμαστε πουθενά, μόνο στο keyboard .
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Ξέρουμε τις πολιτικές του απόψεις, τη ψήφιζε και πια ήταν η δράση του αν υπήρχε απέναντι στο πολιτικό σύστημα για να τον κρίνουμε ? Ο καθένας ας τα βάλει με τους δικούς του, κάθε μέρα ρίχνω ευθύνες σε γονείς και συγγενείς . Με αυτή τη λογική κατηγορούμε όλες τις γενιές πριν από εμάς και όμως εμείς δεν ήμαστε πουθενά, μόνο στο keyboard . Αληθεια, δεν παρατηρησες οτι δεν αναφερομαι στον συγκεκριμενο 77χρονο?
Cossutius. Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Πάρα πολύ σωστός ο moldovan20. Κατηγορούμε αυτους που ψηφισαν, κρίνοντας βάση των κριτηρίων της σημερινής εποχής και οχι της εκάστοτε προεκλογικής περιόδου... Εμείς όμως καθόμαστε..Και αν καποιοι απο εμάς τολμήσουν να πάνε σε κανα Συνταγμα να διαμαρτυρηθουν για τα λάθη των εκάστοτε κυβερνήσεων, βιώνουν τον χλευασμό... Το πόσες φορές άκουσα αυτο το εκνευριστικότατο επιχείρημα ..."και που πατε στο Συνταγμα τι θα καταφέρετε" Οχι θα κάθομαι να πινω καφέ και να περιμένω να αλλάξει κάτι...
moldovan20 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Αληθεια, δεν παρατηρησες οτι δεν αναφερομαι στον συγκεκριμενο 77χρονο? Γενικεύεις οπότε τους βάζεις όλους μαζί ή κάνω λάθος ?
Cossutius. Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 [offtopic](εντομεταξύ απαντάει ο μπουρδελιάρης Cossutius στον Ζουλάντερ...έχω χιεστεί στο γέλιο :mrgreen: Μην αλλάξεις ΠΟΤΕ αυτό το άβαταρ:-P )[/offtopic]
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Γενικεύεις οπότε τους βάζεις όλους μαζί ή κάνω λάθος ? Δεν χρειαζεται να γενικευσω, η ιστορια μιλαει. Ειπα η γενια ταδε εκανε αυτο, οτι λεει η ιστορια ας πουμε. Προφανως δεν ηταν ολοι τα ιδια λαμογια, ουτε οι ιδιοι βολεψακηδες ΑΛΛΑ αυτο δεν αναιρει οτι εχουν ευθυνη ακομα και οι πιο τιμιοι εκεινων των εποχων (που συνεχιζονται εως σημερα) που βλεπαν σιγα σιγα να διογκωνεται μια βρωμικη και αρωστημενη κατασταση που οδηγει τη χωρα σε φουσκα και μενανε θεατες/συμβιβαζοντουσαν. Ενιοτε προσαρμοζοντουσαν κιολας...
Cossutius. Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Στη χώρα που αποτελούσες γραφικό και μ@λ@κ@ όταν ζητούσες απόδειξη προ 10ετίας, δε μπορούμε να αναφερόμαστε για αντιδράσεις στο σύστημα. Οταν αντιδρούσες στη καλυτερη περίπτωση θα σε κάναν όλοι πέρα ή αλλιως δε θα σε εξυπηρετούσαν ποτέ... Οι μισοί που μιλάνε για αντιδραση και κατηγορουνε τους άλλους που δεν σηκώθηκαν να αντιδράσουν, ειναι αυτοί που μας γκάριζαν΄και μας κοματικοποιούσαν όταν το καλοκαίρι τρέχαμε στο Σύνταγμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις