nicoc89 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Ώρα είναι να μας πείτε πως βγήκε και κερδισμένος ε. Μην σου κάνει εντύπωση αγαπητέ,φυσικά και θα το πουν και αυτό ,μηδενικός σεβασμός για τον νεκρό. Στην καθημερινότητα μας έχουμε μάθει πλέον να αντιμετωπίζουμε ακόμα και τον θάνατο σαν ενα ασήμαντο γεγονός ευτελούς σημασίας.. νιώθω ντροπή για το ανθρώπινο είδος. ωρες ωρες αναρωτιέμαι αν μας αξίζει να λεγόμαστε άνθρωποι.
Toufas Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Μην σου κάνει εντύπωση αγαπητέ,φυσικά και θα το πουν και αυτό ,μηδενικός σεβασμός για τον νεκρό. Στην καθημερινότητα μας έχουμε μάθει πλέον να αντιμετωπίζουμε ακόμα και τον θάνατο σαν ενα ασήμαντο γεγονός ευτελούς σημασίας.. νιώθω ντροπή για το ανθρώπινο είδος. ωρες ωρες αναρωτιέμαι αν μας αξίζει να λεγόμαστε άνθρωποι. Απο ποτε ολοι οι νεκροι αξιζουν τον σεβασμο μας? Δεν αναφερομαι στο χτεσινο περιστατικο μιας και δεν γνωριζω τον ανθρωπο.
nicoc89 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Απο ποτε ολοι οι νεκροι αξιζουν τον σεβασμο μας? Δεν αναφερομαι στο χτεσινο περιστατικο μιας και δεν γνωριζω τον ανθρωπο. Απο πάντα , μου το είχε πει ενας παππάς στο κατηχητικό που δπήγαινα
pournaras Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Απο πάντα , μου το είχε πει ενας παππάς στο κατηχητικό που δπήγαινα Α οκ.
..MementoMori.. Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Μπορειτε να λετε και να πιστευετε ο,τι θελετε. Αλλοι τον βλεπουν σαν ηρωα, αλλοι πανε να καπηλευτουν τον θανατο του για το πολιτικο τους συμφερον και αλλους απλα δεν τους νοιαζει. Δεν εχει σημασια. Ο καθενας ας "παρει" οτι μπορει απο το γεγονος. Προσωπικα διαλεγω να του πω ενα μπραβο, γιατι ακομα και αν ειχε αλλους λογους, ασχετους με το σημειωμα που αφησε, τουλαχιστον φροντισε να πει ενα μεγαλο και τελευταιο "Αντε γαμηθειτε".
slygeo87 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 και εγώ είμαι απογοητευμένος..να αυτόκτονήσω? χμμ..άμα αυτοκτονήσω στο σπίτι μου, κλαιν κανείς δε θα το προσέξει.ας πάω στο σύνταγμα λοιπόν, να γράψω και ένα γράμμα δίπλα για το σάπιο πολιτικό σύστημα να κάνω λίγο ντόρο, να το παίξω και ήρωας. Ααα μπραβο. Υπερθεματιζω. +1. Αν ηταν ολοι οσοι ειμαστε απογοητευμενοι να αυτοκτονουμε... Ρε παιδιά, ο άνθρωπος έκανε ολοκληρωμένο σχέδιο αυτοκτονίας. Άφησε σημείωμα, βρήκε όπλο, βρήκε μέρος να το κάνει. Μη τα ισεπεδώνουμε όλα.
viper2005 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Απο ποτε ολοι οι νεκροι αξιζουν τον σεβασμο μας? Δεν αναφερομαι στο χτεσινο περιστατικο μιας και δεν γνωριζω τον ανθρωπο. trololol γενικα οι νεκροι χρειαζονται καποιο σεβασμο στην δυση ειδικα τα κουφαρια τους Ρε παιδιά, ο άνθρωπος έκανε ολοκληρωμένο σχέδιο αυτοκτονίας. Άφησε σημείωμα, βρήκε όπλο, βρήκε μέρος να το κάνει. Μη τα ισεπεδώνουμε όλα. business plan κετσι
KilliK Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 νιώθω ντροπή για το ανθρώπινο είδος.ωρες ωρες αναρωτιέμαι αν μας αξίζει να λεγόμαστε άνθρωποι.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Αυτοκτόνησε αστυνομικός των ΜΑΤ- Ιδιόχειρο σημείωμα ότι αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας άφησε ο 29χρονος. άλλη μια αυτοκτονία. Φαίνεται πως έγινε για λόγους υγείας χωρίς πολιτικό κίνητρο και χρωματισμό. Καταλάβατε τη διαφορά;
Str Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Είμαι κατά της χούντας , αλλά αυτό που έκανε ο Α.Π την δεκαετία του 80 και που συνεχίζει μέχρι σήμερα, δηλαδή εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους-ρεμάλια που τους ενδιαφέρει μόνο να τρώνε και να χ*ζουν , πιστεύω είναι χειρότερο από οποιαδήποτε χούντα και πιο ύπουλο από οποιαδήποτε εμπόλεμη κατάσταση όπου ο εχθρός είναι φανερός. Η ηθική κατάπτωση είναι τόσο μεγάλη που θα διαλυθεί το ελληνικό έθνος εκ των έσω, αν δεν μπεί κάποιο φρένο. σε αυτό, αρκετοί από μας είναι συνένοχοι είτε γιατί λάβαμε μέρος είτε γιατί δεν κάναμε τίποτα (εξαιρούνται αυτοί που πραγματικά προσπάθησαν να αλλάξουν κάτι) και μη ξεχνάς ότι ο εχθρός που φαίνεται είναι πάντα λιγότερο επικύνδυνος από τον εχθρό που δεν φαίνεται
Humphrey Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Η δική μου άποψη είναι πως ο άνθρωπος απλώς ήθελε να πεθάνει. Το γεγονός ότι το έκανε εκεί που το έκανε και όπως το έκανε, με σημείωμα κτλ, σημαίνει ότι ήθελε να στείλει μήνυμα. Προσωπικά, τη λέξη "μάρτυρας" την έχω συνδυάσει με άλλο περιεχόμενο, αλλά αυτό μάλλον είναι υποκειμενικό. Δεν μου κολλάει τα περιστατικό για μαρτυρικός θάνατος, ίσως οι λέξεις είναι λίγο βαριές για αυτήν την περίπτωση. Πάντως, άσχετα με τις απόψεις μας, άνθρωπος=δυνατότητες για κάτι καλό και αυτό χάθηκε χθες, ακόμα και αν πρόκειται για κάποιον 77χρονο. Τεσπά
Lucifer Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Καταλάβατε τη διαφορά; Στα κίνητρα, σε κοινωνική προσφορά παίζει να νικάει ο ΜΑΤατζής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις