taratata13 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Ξέρει κανείς να μας πει γιατί ο κάθε αυτόχειρας διαλέγει τον δικό του τρόπο αυτοκτονίας; Διαλέγει τον πιο εύκολο τρόπο ή τον πιο δραματικό. Για σκεφτείτε λίγο και απαντήστε.
Lucifer Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Νομίζω είναι συνδυασμός ανώδυνου και αποτελεσματικού, αναλόγως και των διαθέσιμων μέσων. Πχ αν έχεις πιστόλι, είσαι αρχηγός. Αν απ' την άλλη έχεις μόνο ασπιρίνες και παναντόλ στο φαρμακείο, πρέπει να διαλέξεις ανάμεσα σε σχοινί, πτώση και φλέβες, οπότε εκεί αρχίζει το ντέρμπυ.
taratata13 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Νομίζω είναι συνδυασμός ανώδυνου και αποτελεσματικού, αναλόγως και των διαθέσιμων μέσων. Πχ αν έχεις πιστόλι, είσαι αρχηγός. Αν απ' την άλλη έχεις μόνο ασπιρίνες και παναντόλ στο φαρμακείο, πρέπει να διαλέξεις ανάμεσα σε σχοινί, πτώση και φλέβες, οπότε εκεί αρχίζει το ντέρμπυ. λάθος απάντηση.
Toufas Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Ναι, εδω ειναι το σημειο που λες την δικια σου γνωμη, δεν ειναι η mega banka.
taratata13 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Ναι, εδω ειναι το σημειο που λες την δικια σου γνωμη, δεν ειναι η mega banka. Η απάντηση είναι μεγάλη,απαιτεί προετοιμασία και θα δοθεί όταν είναι έτοιμη. Το μόνο που επιδίωξα πριν, είναι να σκεφτείτε βαθύτερα.
Physics_Rulez Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Η απάντηση είναι μεγάλη,απαιτεί προετοιμασία και θα δοθεί όταν είναι έτοιμη. Το μόνο που επιδίωξα πριν, είναι να σκεφτείτε βαθύτερα. με ταξιδεύεις.
nicoc89 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 ενας αυτοχιρος αυτοκτονάει επειδή δεν θέλει άλλο την ζωη του για τον β-γ λόγο (το α-β ξεπεράστηκε ήδη οταν το σκεφτηκε να το κάνει και το μετάνιωσε). ο τρόπος που θα το κάνει εξαρτάτε με το τι ζητάει να πετύχει απο αυτό θέλει να πονέσει τους άλλους? θελει να βάλει τους άλλους σε σκέψη? θέλει να καταφέρει κάτι με την απονονοημένη πράξη του? καμια φορά υπάρχουν και αυτοι που φτάνουν στα όρια τους και δίνουν ενα τέλος πάνω σε μια κρίση θυμού/πανικού. κανεις δεν ξέρει τι σιμβένει στο μιαλό και την ψυχή του αυτοχιρο υπάρχουν και οι περιπτώσεις ομως που ξέρει τι θέλει και το κάνει κάτω απο ηρεμία και απόλιτα συνειδητοποιημένα. προσοπική μου άποψη αν και νομίζω πως έχει δικιο 100%.
capten- Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Απο ποτε ολοι οι νεκροι αξιζουν τον σεβασμο μας? Δεν αναφερομαι στο χτεσινο περιστατικο μιας και δεν γνωριζω τον ανθρωπο. Ακόμα και ο Αδόλφος, ο Τσε και οι δυο δικτάτορες της Βόρειας Κορέας{pou exoun apeviwsei} αξίζουν μετά θανάτου σεβασμό για το κουφάρι τους λέω κυρίως.End.
christiana78 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 μερικές φορές μπερδέυομαι ανάμεσα στην ειρωνεία και το τρολάρισμα και δεν ξέρω ποιος μιλάει σοβαρά για να κράξω....
taratata13 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Η αυτοκτονία μπορεί να φαντάζει ως μια διέξοδος από τα προβλήματα του ατόμου, αλλά ταυτόχρονα έχει βρεθεί πως συνδέεται και με σκέψεις καταστροφής τρίτων. Το άτομο δηλαδή στρέφει την πράξη του όχι μόνο εναντίον του εαυτού του, αλλά και εναντίον του περιβάλλοντός του, το οποίο τις περισσότερες φορές θεωρεί υπεύθυνο για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει. Άλλες φορές αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από τον τρόπο που σχεδιάζει κάποιος να αυτοκτονήσει (πχ. το άτομο αφήνει αποχαιρετιστήριο σημείωμα όπου μιλάει για όλους όσοι τον οδήγησαν στην πράξη του) και άλλες όχι (π.χ. επιλέγοντας να αυτοκτονήσει στον προσωπικό χώρο κάποιου που τον/την πλήγωσε). Άλλες φορές η αυτοκτονία φαντάζει σαν την ηρωική έξοδο για κάποιον. Είναι σαν να βροντοφωνάζει “Είδατε πόσο γενναίος είμαι; Είδατε τι ήμουν ικανός να κάνω και εσείς με αμφισβητούσατε;”. Με αυτόν τον τρόπο το άτομο πιστεύει πως θα κερδίσει τον σεβασμό που δεν του δόθηκε όσο ήταν ζωντανός και θα κερδίσει την αξιοπρέπειά του, έστω και μετά θάνατον. Η δεύτερη αξιοσημείωτη παρατήρηση γύρω από την αυτοκτονία είναι οι διαφορές ανάμεσα στα δύο φύλα. Οι γυναίκες συνήθως επιλέγουν λιγότερο οδυνηρούς και βίαιους τρόπους για να πεθάνουν (π.χ. υπερβολική δόση χαπιών), σε σχέση με τους άνδρες oι οποίοι συνήθως επιλέγουν πιο βίαιους και άμεσους τρόπους (π.χ. χρήση όπλων). Οι διαφορές ανάμεσα στα δύο φύλα πολύ πιθανόν να οφείλονται από την μία στις ορμονικές διαφορές ανάμεσά τους οι οποίες καθιστούν τους άνδρες πιο επιθετικούς από ότι τις γυναίκες και από την άλλη στα κοινωνικά πρότυπα που πλάθουν τον άνδρα ως μια φιγούρα που πρέπει να μην λυγίζει και να φοβάται, ενώ την γυναίκα ως ευαίσθητη στον πόνο.
thanocaster Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=cRfBEVrAmjQ You have a natural tendency To squeeze off a shot You're good fun at parties You wear the right masks You're old but you still Like a laugh in the locker room You can't abide change You're at home on the range You opened your suitcase Behind the old workings To show off the magnum You deafened the canyon A comfort a friend Only upstaged in the end By the Uzi machine gun Does the recoil remind you Remind you of sex Old man what the hell you gonna kill next... oh wait.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Ψυχολογία 1 - Τμήμα Καλτσοποιίας - ΤΕΙ Κλοκοτού θέλω να αυτοκτονήσω κι εγώ τώρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις