WannaCry Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Καλησπέρα. Πρόσφατα μου δωρίσανε ένα laptop Acer Aspire 7520G. Το αρχικό του πρόβλημα ήταν ότι βραχυκύκλωνε η πλακέτα που έχει το κουμπί τις εκκίνησης. Αυτό το πρόβλημα το περάσαμε. Τώρα μετά από μια χρήση 4-5 ημερών παρουσιάζει απότομους τερματισμούς (σβησίματα). Αυτό μπορεί να το κάνει τυχαία, δηλαδή και με το που το ανάψω μετά από 2-3 λεπτά αλλα και μετά από ώρες. Ανάβει άμεσα όταν πατήσω το κουμπί εκκίνησης, αλλα την μια μπορεί να τρέξει κανονικά και απλός να περιμένω μετά από κάποια ώρα να το ξανά κάνει η να μου δείχνει ότι δεν υπάρχει δίσκος και να χρειαστεί ctrl+alt+del για να κάνει restart. Κατά την μικρή μου πήρα απορρίπτω θερμοκρασία και βραχυκύλωμα λόγο του ότι βγάζει πρόβλημα στον σκληρό, τώρα καλλίτερα είναι να ακούσω μια ποιο έμπειρη γνώμη για το πως να κινηθω Εδώ έχω τραβήξει μια print screen μετά από μια ημερα που τον είχα ανοικτό δουλεύοντας μονο ένα youtube και ελέγχοντας της συμπεριφορά του Εικονα Εδώ έχω ανεβάσει τα χαρακτηριστικά το Laptop Cpu-z
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα