rabesatratana Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 καλησπερα παιδια, λοιπον το περιστατικο συνεβη πριν λιγες ωρες σε καποιο ζαχαροπλαστειο που δουλευω!!μπαινει μεσα μια τσιγγανα απο τις κλασικες με μαυρα ρουχα χρυσα δοντια χρυσα περιδεραια στο λαιμο και τετοια ζητωντας να τις δωσουμε καποια γλυκα για την οικογενεια της...ξαφνικα κοιταζωντας στα ματια μια κοπελα αρχισε να τις λεει διαφορα περιστατικα του παρελθοντος στα οποια επεσε σχεδον σε ολα μεσα!!ακριβως διπλα της καθοταν μια γυναικα παει σε αυτην και αρχισε να λεει και σε αυτην πραγματα και τα ηξερε ολα!!!αυτη η γυναικα της λεει της τσιγγανας για πες και για το παλικαρι εδω(για μενα),εγω γελαγα και σιγα σιγα αρχισε να λεει πραγματα για μενα οτι ειμαι φουλ καψουρης με μια μελαχρινη οτι δεν ειμαστε μαζι τωρα και κατι τετοια...τα ηξερε ολα ρε παιδια.....σας εχει τυχει παρομοιο περιστατικο??για να ειμαι ειλικρινης μου εχει ξανατυχει τετοια περιπτωση οπου παλι η τσιγγανα μου ειχε πει διαφορα πεφτωντας μεσα 100%!!τα γραφω τωρα και ανατριχιαζω ρε πουστη μου... 1oν επρεπε να της ζητησεις τα νουμερα του τζοκερ αφου λες οτι τα ηξερε ολα. Το να καθεται και να σου λεει πραγματα που συνεβησαν σε εσενα στο παρελθον, ειναι απολυτως ΑΧΡΗΣΤΟ, αφου αυτα ηδη τα ξερεις. 2ον να μας εχει τυχει περιστατικο τι? Με καποιον που χωρις να μας ξερει ή να ξερει τιποτα για εμας, να ξερει και να μπορει να δει τα πραγματα που συνεβησαν στο παρελθον μας? Οχι δεν μας εχει συμβει ουτε εχει συμβει σε εσενα ουτε εχει συμβει σε κανεναν πολυ απλα διοτι δεν γινεται! Το νοημα του ποστ σου δηλαδη ηταν ποιο?? Οτι αφηνεις εστω και μια μικρη υπονοια εστω μια στο 10000000000000000000000000000000000000000000000000000 οτι μπορει η τσιγγανα αυτη να μαντεψε το παρελθον σου χωρις να σε ξερει? Ελπιζω να μην αφηνεις καμια υπονοια περι αυτου γιατι τοτε θα αναγκαστω να σε χαρακτηρισω και δεν κανει να χαρακτηριζουμε συμφωνα και με τους κανονες του ινσομνια τα άλλα μελη. Και εμενα μου εχει τυχει(γυρω στο 1990) γυφτισα να μου λεει το παρελθον μου και το μελλον μου και προς στιγμην παραξενευτηκα επειδη επεφτε μεσα στο παρελθον μου, αλλά δεν πιστεψα ουτε για μια στιγμη οτι μπορει να το μαντεψε το παρελθον μου. Ηξερα οτι καποια λογικη εξηγηση υπηρχε για αυτο. Τελικα εμαθα οτι ειχε παει στην γιαγια μου πρωτα και ειχαν κανει μια κουβεντα. Και απο εκει καταλαβα απο που ηξερε τις πληροφοριες για εμενα. Φυσικα οσον αφορα αυτα που μου ειπε για το μελλον μου, οτι σε λιγα χρονια θα ερωτευομουν και θα παντρευομουν, ναι μεν το 1ο εγινε γιατι λογικο ειναι ενας νεος 20 χρονων να ερωτευτει, αλλά το 2ο δεν εγινε.
nicoc89 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 @rabesatratana μην εισαι απόλυτος οι τσιγγάνες καμια φορά κατέχουν πραγματικη δύναμη ειχα δει μια να κουβαλάει δυο σακιά πατάτα στην πλάτη και μου πετάχτηκαν τα μάτια έξω
isay Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 A-N υπήρχε τσιγγάνα που προέβλεπε το μέλλον, δε θα τριγυρνούσε στους φούρνους να δουλεύει αφελείς, αλλά θα φρόντιζε να κάνει πλούσιους την οικογένεια της. Θα κάθονταν στο τσαντίρι της και θα έλεγε στους γιους/κόρες που να πάνε να βρουνε λεφτά, δεν θα τριγυρνούσε στο λιοπύρι/κρυο να σου λεει «Ασήμωσε παλικάρι μου να σου πω για την κοπελιά που έχει στην καρδιά σου». Μην τσιμπάτε. Ομοιως με τις κατάρες. Μύθος.
evabb Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 βασικα στην αρχη μου ειπε να την ασημωσω πρωτα αλλα της ειπα οτι δεν παιζει φραγκο...Την πρωτη φορα που ειχα αντιστοιχο περιστατικο με τσιγγανα (πριν 3-4 χρονια περιπου), εκεινη την περιοδο ειχα χωρισει με την κοπελα μου και με ειχε πειραξει παρα πολυ, ενω λιγο καιρο μετα ειχαμε αγορασει καινουργιο αμαξι το οποιο το ειχα μεγαλη χαρα!!!με το που με βλεπει η τσιγγανα μου λεει "Α ρε παλικαρι, εισαι καλο παιδι και εχεις μεγαλη στεναχωρια μεσα σου απο κοπελα, αλλα η καρδια σου χαιρεται λιγο γιατι κατι καινουργιο εχεις στα χερια σου η μηχανη η αμαξι....." εμεινα ΜΑΛΑΚΑΣ!! τι λες τωρα!!! δεν το πιστευω. δλδ θες να πεις οτι δεν φαινοταν στα μουτρα σου οτι ησουν σαν την μεγαλη παρασκευη;
PARASwrite Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 ρε φιλε συμβαινουν αυτα, νομιζεις ο ανθρωπος εχει τετοια δυναμη?! οχι απλα ο διαβολος μιλουσε μεσω αυτης.
Toufas Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 ρε φιλε συμβαινουν αυτα, νομιζεις ο ανθρωπος εχει τετοια δυναμη?! οχι απλα ο διαβολος μιλουσε μεσω αυτης.
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Moderators Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Eιχα κι εγω αναλογο περιστατικο τις προαλλες (γενικα μου εχουν τυχει αρκετα). Μπηκε μια στο μαγαζι, στην αρχη για να ζητησει χρηματα. Οταν ελαβε αρνητικη απαντηση, αρχισε να μου λεει πως ειμαι πολυ καλος ανθρωπος, το εβλεπε στο μετωπο μου ειπε. Μετα μου ανεφερε πως με ζηλευουν πολλοι φιλοι μου και πως εχω ερωτα (sic) για μια κοπελα που το ονομα της αρχιζει απο Μ. Αν της εδινα χρηματα θα μου ελεγε παραπανω πραγματα, ειδικα για μια καταρα που μου εχουν στειλει και πρεπει να σπασει. Φυσικα μολις το ακουσα τρελαθηκα, επειδη ειχε πεσει μεσα και ανοιξα το πορτοφολι μου και της εδωσα 50 ευρω. Τα ειχε κερδισει κι εγω ηθελα να μαθω περισσοτερα ετσι κι αλλιως. ΝΟΤ Ειναι κλασικα αυτα που λενε. Προφανως ξεκινουν λεγοντας ποσο καλος ανθρωπος εισαι, αφου ο καθενας θελει να ακουσει κατι τετοιο και οπως και να εχει, αν σε πουν καθαρμα μαλλον θα παρουν ποδι μολις φτασουν στο τελευταιο -α. Εννοειται πως θα τεθει θεμα ζηλειας απο φιλους (ή γενικα), αφου μολις ακουσεις κατι τετοιο σου ερχεται στο μυαλο ο Σακης (ή η Σουλα αναλογα το φυλο) που σιγουρα σε γλωσσοτρωει για το νεο αμαξι σου που ειναι και τουμπανο μιλαμε (ή για το γαματο φορεμα που πηρες και σε αδυνατιζει, ειπαμε αναλογα το φυλο). Φυσικα θα αναφερθει και ενα γκομενικο, αφου ε οπως και να το κανουμε, αν δεν εισαι 80 χρονων ολο και καποια θα εχεις που θα σου εχει παρει τα μυαλα και με δεδομενο πως το συνηθεστερο ονομα ειναι το Μαρια, ε στατιστικα θα πεσει μεσα. Αν εισαι γυναικα, το Γ ειναι σιγουρακι Bonus η καταρα και το λυσιμο της, αφου αν εχεις φτασει μεχρι τελους, ε θα εχεις πειστει καπως και με μια καταρα την προελευση της οποιας ολοι ξερουμε, θα ολοκληρωθει το εργο.
nicoc89 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 ειχα ακούσει οτι τα ούρα της τσιγγάνας ειναι επικίνδυνα. Δεν θα πω παραπάνω γιατι δεν μου επιτρέπεται αλλα ας το αφήσουμε εκεί. οσοι δεν πιστεύεται στις δυνάμεις τους καλύτερα να τις αγνώείτε . ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΠΟΣΟ ΕΠΕΙΚΥΝΔΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΖΗΣΕΙ !
giorgos147 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 αρχισε να λεει πραγματα για μενα οτι ειμαι φουλ καψουρης με μια μελαχρινη οτι δεν ειμαστε μαζι τωρα και κατι τετοια Μπα, για μένα έλεγε. Oh, wait Κλασικό τρικ. Μαθαίνουν μια ζωή να λένε πράγματα που αφενός να αφορούν στο 95% των ανθρώπων, αφετέρου πώς να τα λένε με τέτοιο τρόπο ώστε ο ακροατής να νομίζει ότι αφορούν μόνο τον ίδιο. Μην ψαρώνεις.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 τα ούρα της τσιγγάνας ειναι επικίνδυνα τι λέτε; να γίνει η νέα μου υπογραφή;
gamanos Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ υπάρχει κάτι που να μην ξέρετε; Ας έχουμε μια πισινή στο μυαλό μας ότι κάποιοι άνθρωποι έχουν δυνάμεις που δεν αντιλαμβανόμαστε. Έχετε πάει ποτέ σε κηδεία υπέργηρου τσιγγάνου; Φυσικά και όχι. 'Εχετε δει ποτέ; Φυσικά και όχι. Ξέρετε γιατί; Γιατί οι τσιγγάνοι τρώνε τους γηραιότερους αντί να τους θάψουν. Από κει πηγάζει μεγάλο μέρος της δύναμής τους.
g_alkis Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 ειχα ακούσει οτι τα ούρα της τσιγγάνας ειναι επικίνδυνα. Δεν θα πω παραπάνω γιατι δεν μου επιτρέπεται αλλα ας το αφήσουμε εκεί. οσοι δεν πιστεύεται στις δυνάμεις τους καλύτερα να τις αγνώείτε . ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΠΟΣΟ ΕΠΕΙΚΥΝΔΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΖΗΣΕΙ ! Με ανάλυση ούρων το διαπίστωσε?
koslibpro Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ υπάρχει κάτι που να μην ξέρετε;Ας έχουμε μια πισινή στο μυαλό μας ότι κάποιοι άνθρωποι έχουν δυνάμεις που δεν αντιλαμβανόμαστε. Έχετε πάει ποτέ σε κηδεία υπέργηρου τσιγγάνου; Φυσικά και όχι. 'Εχετε δει ποτέ; Φυσικά και όχι. Ξέρετε γιατί; Γιατί οι τσιγγάνοι τρώνε τους γηραιότερους αντί να τους θάψουν. Από κει πηγάζει μεγάλο μέρος της δύναμής τους. Απο που το ξερεις εσυ αυτο?
gamanos Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Το λένε στην Κύπρο,αμα δεν τους κάθονται τα 14χρονα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις