Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί οι τσιγγάνοι τρώνε τους γηραιότερους αντί να τους θάψουν.

Από κει πηγάζει μεγάλο μέρος της δύναμής τους.

κι εγώ νόμιζα οι αρκουδιάρηδες το κάνουν αυτό, δηλ τρώνε την αρκούδα

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ υπάρχει κάτι που να μην ξέρετε;

Ας έχουμε μια πισινή στο μυαλό μας ότι κάποιοι άνθρωποι έχουν δυνάμεις που δεν αντιλαμβανόμαστε.

Έχετε πάει ποτέ σε κηδεία υπέργηρου τσιγγάνου; Φυσικά και όχι. 'Εχετε δει ποτέ;

Φυσικά και όχι.

Ξέρετε γιατί;

Γιατί οι τσιγγάνοι τρώνε τους γηραιότερους αντί να τους θάψουν.

Από κει πηγάζει μεγάλο μέρος της δύναμής τους.

Ποιας δυναμης τους?

Τι παραμυθια ειναι αυτα??

Και εστω επειδη τρωνε αλλους ανθρωπους οπως εσυ λες, θα πει οτι αυτοματως αποκτουν ικανοτητες να ξερουν το παρελθον αλλων ανθρωπων??

Ή οτι αποκτουν καποια αλλη δυναμη? Ενωσεις του ανθρακα, υδρογονου και νερο τρωνε. Δεν τρωνε κατι μαγικο.

Πόσο μεγαλυτερες χαζομαρες θα ακουσουμε πια?????? :-( :-(

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ υπάρχει κάτι που να μην ξέρετε;

Ας έχουμε μια πισινή στο μυαλό μας ότι κάποιοι άνθρωποι έχουν δυνάμεις που δεν αντιλαμβανόμαστε.

Την πισινη θα την αποκτησουμε εαν δουμε ΕΣΤΩ και εναν να κανει ΕΣΤΩ και κατι που δεν εξηγειται απο την επιστημη.

Φυσικα κανείς ποτέ δεν εκανε τιποτα! Μόνο λογια και διηγησεις επι διηγησεων για το οτι ειχα δει εναν που εκανε....., που ηξερε....., που μπορουσε να.....

ΑΗΔΙΕΣ! :-(

Ειναι ντροπη για την ανθρωπινη λογικη οι ανθρωποι να πιστευουν σε μαντειες, μαντικες ικανοτητες, στα ζωδια, στην μαγεια κλπ κλπ. :eek: :mad:

Δημοσ.

Ειναι ντροπη για την ανθρωπινη λογικη οι ανθρωποι να πιστευουν σε μαντειες, μαντικες ικανοτητες, στα ζωδια, στην μαγεια κλπ κλπ. :eek: :mad:

επισης ειναι ντροπη να μην καταλαβενει καποιος το δουλεμα. :P

Δημοσ.

Μήπως ήταν ο διάολος μεταμορφωμένος; :-D

και θα ερχοταν σαν τσιγγανα...?

τι λες τωρα!!! δεν το πιστευω. δλδ θες να πεις οτι δεν φαινοταν στα μουτρα σου οτι ησουν σαν την μεγαλη παρασκευη;

απολαυσα την ειρωνια

πρεπει να ομολογησω

Δημοσ.

Εμένα άμα μου έρθει καμία και μου πει ότι είμαι καψούρης, θα της πω ότι είμαι gay (ή οτιδήποτε άλλο αντίθετο σε αυτό που θα μου πει) για να δω αντίδραση. :-D

Δημοσ.

καλησπερα παιδια,

οτι ειμαι φουλ καψουρης με μια μελαχρινη οτι δεν ειμαστε μαζι τωρα και κατι τετοια

Το 95% ηταν/ειναι καψουρης με μια μελαχρινη.

Δημοσ.

Καλά αυτά με τις τσιγγάνες είναι για κλάματα να τα πιστεύει κανείς. Επειδή έψαχνα κάτι σχετικό παλιότερα, στατιστικά υπάρχουν κάπιοι άνθρωποι στον κόσμο με ιδιαίτερες ικανότητες/χαρίσματα που μπορούν να προβλέψουν καταστάσεις και διάφορα πράγματα και έχουν εξεταστεί από επιστήμονες για αυτές τις ικανότητές τους. Σίγουρα αποκλείεται να τύχουν σε εμάς και σίγουρα δεν είναι τόσο χαζοί να μπαίνουν στον κόσμο χύμα και να λένε έλα να σου πώ την μοίρα σου κτλπ.

Οι γύφτισες/τσιγγάνες προφανώς χρησιμοποιούν κάποιες μεθόδους που όταν αρχίζουν και μιλάνε για εσένα σε κάνουν να νομίζεις στην πλειοψηφία των περιπτώσεων οτι έχουν πέσει μέσα.

Δημοσ.

Καλά αυτά με τις τσιγγάνες είναι για κλάματα να τα πιστεύει κανείς. Επειδή έψαχνα κάτι σχετικό παλιότερα, στατιστικά υπάρχουν κάπιοι άνθρωποι στον κόσμο με ιδιαίτερες ικανότητες/χαρίσματα που μπορούν να προβλέψουν καταστάσεις και διάφορα πράγματα και έχουν εξεταστεί από επιστήμονες για αυτές τις ικανότητές τους. Σίγουρα αποκλείεται να τύχουν σε εμάς και σίγουρα δεν είναι τόσο χαζοί να μπαίνουν στον κόσμο χύμα και να λένε έλα να σου πώ την μοίρα σου κτλπ.

Link με την ερευνα τωρα. Αλλιως σταματα να αναμεταδιδεις ηλιθιες αποψεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...