lock Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Καλησπέρα. Θα ήθελα λίγη βοήθεια αν κάποιος ξέρει. Λοιπόν το πρόβλημα μου έχει ως εξής. Έχω πάρει πτυχία αγγγλικών (cambridge) και γαλλικών. Πάνε σχεδόν 10 χρόνια που τα έχω πάρει. Δυστυχώς δεν βρίσκω τα πρωτότυπα σπίτι, παρά μόνο φωτοτυπίες τους . Μπορεί να μου πει κάποιος τί χρειάζεται και από πού για να πάρω βεβαίωση ότι τα κατέχω;
thanos2718 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Απο οτι ξέρω δεν αντικαθηστούντε αλλα ετσι και αλλιως για δουλειες δεν θα εδεινες το προτοτυπο αλλα αντίγραφα
arxaggelos Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Των γαλλικών αντικαθίσταται κανονικά από τα αρχεία του γαλλικού ινστιτούτου. Προσφατα μια συνάδελφος έβγαλε αντίγραφο του πιστοποιητικού που είχε πάρει πριν 20 χρόνια και είχε χάσει, και παρόλο που ήταν τόσο παλιό το γαλλικό ινστιτούτο είχε αρχείο κανονικά. Για κάτι αντίστοιχο στα αγγλικά αφού είναι Cambridge ρώτα στο βρετανικό συμβούλιο.
zaccki Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Ό,τι λεει ακριβως και ο φιλος arxaggelos παραπανω. Να απευθυνθεις στο Γαλλικο Ινστιτούτο και στο Βρετανικό Συμβούλιο αντίστοιχα. Απλά μια μικρή σημείωση: Αν τυχον τα θελεις για σπουδες ή δουλειά στο εξωτερικό συνήθως δε δέχονται πτυχίο παλιότερα των 2 ετών. Οπότε χρειάζεσαι εκ νέου πιστοποίηση. Απλά το αναφέρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα