Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με εχει ταραζει στα email σημερα το Zyxel (662HW) για attack port scan. Το εχω ρυθμισει οταν γεμιζει το log να το στελνει σε εμενα.

Για παραδειγμα

>
 1|04/05/2012 22:58:57  |192.168.5.110:22837   |176.92.34.35:1514     |ATTACK                          
   ports scan UDP
 2|04/05/2012 22:58:57  |192.168.5.110:22837   |176.92.34.35:1513     |ATTACK                          
   ports scan UDP
 3|04/05/2012 22:58:57  |192.168.5.110:22837   |176.92.34.35:1512     |ATTACK                          
   ports scan UDP
 4|04/05/2012 22:58:57  |192.168.5.110:22837   |176.92.34.35:1511     |ATTACK                          
   ports scan UDP
 5|04/05/2012 22:58:57  |192.168.5.110:22837   |176.92.34.35:1510     |ATTACK                          
   ports scan UDP

Επειδη μου το κανει συχνα τωρα τελευταια τι μπορει να συμβαινει?Με ενα tracert βρισκω οτι η 176.92.34.35 ειναι μια dynamic ip της Cyta

• Moderators
Δημοσ.

Με ενα tracert βρισκω οτι η 176.92.34.35 ειναι μια dynamic ip της Cyta

Aπαντησες μονος σου απ οτι βλεπω

Δημοσ.

Μπορείς να με βοηθήσεις να το ενεργοποιήσω και εγώ?...

Απλά στο SMTP τί βάζω?..hotmail?...

Mail to το δικό μου mail φαντάζομαι...στο return path?...

Και μετά έχει authentication και username password

Επίσης δίπλα έχει ακόμα μια στήλη με Syslog/Mail alert setup και έχει να γράψω μια Server IP adress και ένα destination port που ήδη μου έχει επιλέξει ένα...

Για βοηθήστε με να το σετάρω και εγώ επι της ευκαιρίας άμα είναι..ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Mail server: Βαλε τον mail server του isp (αν εχεις ote: mailgate.otenet.gr) εγω εχω δικο μου mail με το domain μου.

Mail subject: Zyxel Log (οτισου αρεσει)

Send log to: βαζεις την δικη σου διευθυνση

Enable smtp authentication με το username & password του mail server του isp (το username ειναι συνηθως ολο το email π.χ [email protected]

Log schedule when log is full (μολις γεμισει το log στο στελνει με μαιλ)

Clear log after sending mail

To syslog logging αφορα να βλεπεις επιτοπου τα logs στον υπολογιστη σου με ενα προγραμμα syslog server (http://www.whatsupgold.com/free-software/network-tools/syslog-server.aspx). Το χρησιμοποιουνε στα δικτυα για να βλεπουνε real time τι γινεται, οποτε δεν ειναι για σενα σε αυτη την φαση

Active Log and Alert

Log

System Maintenance

System Errors

Attacks

Δημοσ.

βασικα βρηκα και εγω την ευκαιρια και ρύθμισα και εγω το δικο μου για να μου στελνει και εμενα report...

απο μερα σε μερα το πηγαινα αλλα μετα απο αυτο "πηρα το μηνυμα".

να ειστε καλα...

Δημοσ.

Αραγε θα μπορουσα να απευθυνθω στην Cyta με καποιο τροπο ωστε να μαθω σε ποιον ανηκε αυτη η dynamic ip?

• Super Moderators
Δημοσ.

ασφαλώς και όχι, αυτό έλειπε να δίνουν προσωπικά δεδομένα τόσο εύκολα...

Δημοσ.

Σε χιλιοευχαριστώ για το reply ..μια τελευταία ερώτηση...κάτω απο το mail to μου γράφει return path...εκεί τι βάζω?...

Και στο authentication που βάζω username και password που λες του isp δηλαδή το όνομα και το κωδικό που μου έδωσε ο ΟΤΕ?...

Να μην κάνω καμιά παπ.ριά ρωτάω...

Δημοσ.

Αραγε θα μπορουσα να απευθυνθω στην Cyta με καποιο τροπο ωστε να μαθω σε ποιον ανηκε αυτη η dynamic ip?

δεν σημαινει οτι στο σκαναρει.μπορει να εχει κολλησει απλα ιο και να στελνει πακετα random σε Ip.και οχι δεν δινουν ετσι ευκολα στοιχεια για το τιποτα γιατι στην ουσια ενα Log για πακετα ειναι = τιποτα.

Δημοσ.

Σε χιλιοευχαριστώ για το reply ..μια τελευταία ερώτηση...κάτω απο το mail to μου γράφει return path...εκεί τι βάζω?...

Και στο authentication που βάζω username και password που λες του isp δηλαδή το όνομα και το κωδικό που μου έδωσε ο ΟΤΕ?...

Να μην κάνω καμιά παπ.ριά ρωτάω...

Σε εμενα δεν γραφει τιποτα για return path. Ποιο μοντελο εχεις? (τραβα ενα screenshot)

Username & password του email που εχεις απο τον isp, δεν ειναι απαραιτητα ιδιος με το username & password της dsl συνδεσης (π.χ ο ΟΤΕ δινει μεχρι 5 email accounts και επισης αν εχεις hol αυτοι δινουν πλεον windowslive email και δεν ξερω αν κανει)

Δημοσ.

Με το μπαρδόν για τη noobia μου...όταν έκανα τη σύνδεση εκτός απο το username και το password δεν μου είχαν δώσει κανένα mail...έχει καμιά 5ετια βέβαια...

Εγώ έχω ένα Draytek Vigor 2710n

Δημοσ.

συνηθως το κυριως email απο οτενετ ειναι το ιδιο με το Username και το password.αν σου δινουν και αλλα οκ αλλα το πρωτο ειναι το ιδιο.η Hol δινει windows live?????

Δημοσ.

ελεος.στο τελος θα σου φτιαχνουν το email στην Hotmail και θα σου δινουν τα στοιχεια και θα σου λενε ελα δωρεαν email.τι κανει ο κοσμος για να γλυτωσει να εχει δικο του mail server για απλους χρηστες.ελπιζω να μην εννοουν οτι το email δεν θα ειναι @hol.gr και θα γινει windowslive.com.

Δημοσ.

Ειναι @hol.gr στους servers της MS. Οπως εχω και εγω gmail αλλα με δικο μου domain (google apps). Δεν την βρισκω ασχημη κινηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...