Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους και σε όλες.

Μόλις εγκατέστησα το WordPress και έχω ένα πρόβλημα.

Καταρχάς να ενημερώσω πως έχω κάνει λογαριασμό στην ιστοσελίδα του byethost από την οποία έχω και των δωρεάν server και domain name που μου παρέχει.

Όλα μια χαρά μέχρι που μπήκα wp-admin/ και μου ζητάει να συμπληρώσω τα παρακάτω πεδία :

Database Name :

User name :

Password :

Database Host : localhost

Table Prefix : wp_

Τα συμπλήρωσα όλα αλλά όταν πατάω "Submit" μου βγάζει το εξής μήνυμα :

Σφάλμα στη σύνδεση με τη βάση δεδομένων

Αυτό σημαίνει είτε ότι το όνομα χρήση και το συνθηματικό [password] στο αρχείο wp-config.php είναι λάθος είτε ότι δεν ήταν δυνατή η επικοινωνία με τον διακομιστή της βάσης στο localhost. Πιθανόν να είναι εκτός λειτουργίας ο διακομιστής.

Είστε σίγουροι ότι έχετε ορίσει σωστό όνομα χρήστη και συνθηματικό;

Είστε σίγουροι ότι πληκτρολογήσατε το σωστό hostname;

Είστε σίγουροι ότι ο διακομιστής της βάσης δεδομένων λειτουργεί;

Αν δεν είστε σίγουροι τί σημαίνουν τα παραπάνω, ίσως είναι καλύτερα να επικοινωνήσετε με την εταιρεία που σας φιλοξενεί. Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε το Φόρουμ υποστήριξης του WordPress.

Τι πρέπει να κάνω; Είμαι σίγουρος πως τα πεδία παραπάνω τα έχω συμπληρώσει όλα μια χαρά μιας και μου τα έχουν στείλει σε e-mail.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Δημιούργησες βάση δεδομένων στο host σου;

Αν όχι, πρέπει να συνδεθείς στο control panel του site σου με τα στοιχεία που σου έδωσε ο host σου.

Εκεί θα δημιουργήσεις μια βάση δεδομένων και ένα user γι αυτή τη βάση. κράτησε το όνομα της βάσης, το username και το password (του χρήστη που δημιούργησες γι αυτή τη βάση). Δοκίμασε να βάλεις αυτά τα στοιχεία και λογικά θα τρέξει! :-D

Δημοσ.

Δημιούργησα μια βάση δεδομένων αλλά δεν ξέρω πως να δημιουργήσω user για αυτήν.

Θέλω απλά και λογικά πράγματα, υπάρχει κανένα βίντεο tutorial για να τσεκάρω; αν όχι μπορείς να μου πεις βήμα προς βήμα πως να δημιουργήσω ένα user για την βάση δεδομένων μου;

Καιρό τώρα ψάχνω απαντήσεις και δεν μπορώ να βρω, τόσοι άνθρωποι έχουν WordPress δεν γίνετε να μην μπορώ να το καταφέρω και εγώ.

Δημοσ.

Φίλε @alexitsios τα έχω δει ξανά αυτά τα βίντεο που μου έδωσες και δυστυχώς δεν βοήθησαν μιας και θέλω να εγκαταστήσω το WordPress στο Byethost και όχι σε Premium server.

Δημοσ.

Checkαρε αν η βάση σου είναι localhost.

•  
  • Άνοιξε το control panel σου στο host (Δε ξέρω αν χρησιμοποιούν cpanel).

• Άνοιξε το phpMyAdmin

• Στα δεξιά υπάρχει ένα frame που περιέχει πληροφορίες σχετικά με τη MySQL. Θα αναφέρει κάπου User: [username]@[somehost(συνήθως localhost )]

• Αν το κομμάτι μετά το "@" είναι διαφορετικό του localhost, καν' το copy και αντικατέστησε το Database Host sto config σου. Αν είναι localhost, τότε θα χρειαστούμε κάποιον που να ξέρει περισσότερα από 'μένα :rolleyes:

Δημοσ.

Database Name : το όνομα της βάσης που δημιούργησες πχ (b17_10534049_testing)

User name : στα αριστερά στο control panel έχει μια στήλη "Account Information" , εκεί το βρίσκεις αυτό !!! (MySQL username)

Password : ίδιο με αυτό που κανείς είσοδο στο control panel (σου έχει έρθει και με email)

Database Host : στα αριστερά στο control panel έχει μια στήλη "Account Information" , εκεί το βρίσκεις αυτό !!! (MySQL hostname)

Table Prefix : wp_ (άφησε το ίδιο για αρχή και άλλαξε το όταν ξέρεις τη κανείς :) )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...