koproskylo1 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 ευχάριστw θα κοιτάξω να το παραγγείλω γενικά είναι δύσκολο να ακολουθήσεις αυτό που λέει το βιβλίο?
Toufas Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Οχι. Για διατροφη εχει 3-4 κεφαλαια μονο. Απλα θα βαρεθεις καποια στιγμη γιατι τρως τα ιδια και τα ιδια, αλλα αν το σκεφτεις ειναι ιδεα σου γιατι τρως τα ιδια και τα ιδια συνεχεια ετσι και αλλιως. Α και μια μερα την βδομαδα τρως ΟΤΙ θες. Αλλα θα δεις οτι μετα απο 2-3 βδομαδες ακομα και στην μερα που τρως οτι θες δεν θα τρως αηδιες.
koproskylo1 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 ok θα το διαβάσω και θα δείξει καλο σου βραδυ
Fidelio Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Και εγω σου ειπα, οτι η vegan διατροφη δεν ειναι αναίμακτη. Καθε αλλο. Τι εννοείς δεν είναι αναιμακτη; Το "κάθε άλλο" μου αρέσει περισσότερο...
Toufas Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 http://abcnews.go.com/Technology/story?id=97836&page=1#.T4FMZ9VKaRU http://seattletimes.nwsource.com/html/northwestvoices/2017923620_beeslet.html Εκτος αν θεωρεις τις μελισσες κατι το μηδαμινο στο οικοσυστημα. Να δω vegan να κανει pollinate τα φυτα και τι στον κοσμο. ΜΠΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ
benign Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Toufas μεχρι τωρα εχεις αποφυγει να μου πεις ποσα κιλα ακριβως εισαι γραφοντας στο νημα ''στα κιλα του γυμνασιου.''Εγω ειχα συμμαθητες στο γυμνασιο που ηταν τοφαλοι και ζυγιζαν πανω απο 100 κιλα. Δεν υπονοω αυτο για σενα ,το τονιζω,αλλα θα ηθελα να μου πεις υψος και βαρος ακριβως.Εγω σου εγραψα τα δικα μου πριν,1,80 υψος 95 κιλα βαρος και αν θελεις και εσυ και οποιος αλλος ασχολειται με την διατροφη ,μπορουμε να συναντηθουμε καπου που να βολευει ολους και να διατυπωσουμε πιο ανετα τις διαφορες μας.Να δουμε και σε τι σωματικη κατασταση βρισκομαστε. Επισης τωρα που εμαθα για σενα οτι εισαι chef ειναι αντιληπτο οτι θιγεσαι επαγγελματικα απο την φυτοφαγια γιατι στο μεγαλυτερο τους μερος οι φυτοφαγοι αποφευγουν την μαγειρεμενη τροφη.Ισως αυτο βοηθα λιγο να κατανοησουν οι αντικειμενικοι που διαβαζουν το νημα,γιατι εισαι τοσο εχθρος της φυτοφαγιας. http://abcnews.go.co...=1#.T4FMZ9VKaRU http://seattletimes....20_beeslet.html Εκτος αν θεωρεις τις μελισσες κατι το μηδαμινο στο οικοσυστημα. Να δω vegan να κανει pollinate τα φυτα και τι στον κοσμο. ΜΠΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ Καλα αυτα τα επιχειρηματα ειναι επιιεκως αστεια Toufas. Εννοειται οτι εφοσον υπαρχει υπερπληθυσμος ο ανθρωπος αναγκαστικα θα προκαλεσει φθορες στην φυση και σε σε εναν αριθμο ζωων.Αν επικρατησει το σχεδιο του ΟΗΕ ,που εγω προσωπικα επικροτω,σαφως στην αρχη καποια ζωα θα υποφερουν μεχρι να θεσουμε τις βασεις γεωργικων εκτασεων για να τραφει η ανθρωποτητα,αλλα αυτο θα γινει μονο στην αρχη και μετα θα γλυτωσουν τα δισεκατομμυρια ζωα που σφαγιαζονται καθε χρονο και θα αποτελεσει μεγαλη συμβολη στην διασωση του πλανητη που απειλειται απο το φαινομενο του θερμοκηπιου που οπως εχουν αποδειξει οι σχετικες επιστημονικες μελετες,η κρεατοφαγια ειναι ο πιο σημαντικος συντελεστης. Και για οποιον αγνοει τα δεδομενα ,να πηγη απο το Time: http://www.time.com/...1839995,00.html Και quote απο το αρθρο που εξηγει και στους πιο απλοικους γιατι η κρεατοφαγια προαγει την παγκοσμια φτωχια ειδικα σε τριτοκοσμικους λαους. Producing all that meat will do more than just warm the world; it will also raise pressure on land resources. The FAO estimates that about 20% of the planet's pastureland has been degraded by grazing animals, and increased demand for meat means increased demand for animal feed — much of the world's grain production is fed to animals rather than to humans. Για να το κανουμε ακομη πιο απλο για να απολαμβανουν οι κρεατοφαγοι το φαι τους πολλοι κατοικοι σε φτωχες χωρες και οχι μονο,που θα μπορουσαν να τραφουν απο τις εκτασεις που χρησιμοποιουνται για να βγει τροφη για τα ζωα,.καταδικαζονται στην πεινα.
Chrisxxx Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 http://abcnews.go.com/Technology/story?id=97836&page=1#.T4FMZ9VKaRU http://seattletimes.nwsource.com/html/northwestvoices/2017923620_beeslet.html Εκτος αν θεωρεις τις μελισσες κατι το μηδαμινο στο οικοσυστημα. Να δω vegan να κανει pollinate τα φυτα και τι στον κοσμο. ΜΠΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ Toyfa sorry που το λεω ακομψα αλλά δεν χρειάζεται σε καθε συζήτηση που συμμετέχεις να διαλέγεις μια πλευρα και προσπαθείς να επιβληθείς στους αλλους με οποιοδήποτε τρόπο σωστό ή λαθος. Τα 2 παραπάνω λινκς ειναι τουλάχιστον αστεια ως επιχειρήματα και μόνο που υπάρχει ο ανθρωπος ή οποιοδηποτε αλλο ζωο στον πλανήτη επιβάλεται εναντιον κάποιου αλλου και ετσι δημιουργείται ενας κύκλος ζωής και αλληλεξάρτησης, μονο που ο ανθρωπος ως ζωο υπερκαταναλωτικό έχει ξεφύγει πληρως απο καθε όριο και κανει ότι γουσταρει καταστρέφοντας ότι βρεθεί μπροστά του. Δεν μπορώ να καταλάβω ούτε γιατι ανοιξε αυτή η συζήτηση ούτε γιατί ο ενας προσπαθεί να πείσει τον άλλο, ο καθένας κάνει τις επιλογές του και πορεύεται με αυτές.
Toufas Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 1.78 και 103 κιλα ειμαι οχι πως παιζει ρολο. Οπως ειπα οι χορτοφαγοι ειναι οτι καλυτερο για να βγαλει λεφτα ενα εστιατοριο. Παμφθηνα υλικα με τις ιδιες τιμες? Δεν ειμαι εχθρος της φυτοφαγιας, οι ιδιοι ειστε εχθροι ολων εμας και μας τα κανετε ΝΑ. Και μου αρεσει που θεωρεις τις μελισσες και τα ζωα που δεν βλεπεις αστεια. Οτι μας βολευει φυσικα μιας και μεχρι τωρα οτι σου εχει παρουσιαστει λες "α εγω δεν συμφωνω με αυτο". Συμφωνεις δεν συμφωνεις δεν αλλαζει κατι. Εκτος αν καθησα και εγραψα 500 αρθρα μεσα σε 3 βδομαδες: https://www.google.co.uk/search?q=bees+pesticides&hl=en&safe=off&client=firefox-a&hs=bq9&rls=org.mozilla:en-US:official&prmd=imvnsu&source=univ&tbm=nws&tbo=u&sa=X&ei=eFSBT9j8JaSv0QWMiNj8Bg&ved=0CGEQqAIoADAB&biw=1920&bih=1030 Toyfa sorry που το λεω ακομψα αλλά δεν χρειάζεται σε καθε συζήτηση που συμμετέχεις να διαλέγεις μια πλευρα και προσπαθείς να επιβληθείς στους αλλους με οποιοδήποτε τρόπο σωστό ή λαθος. Τα 2 παραπάνω λινκς ειναι τουλάχιστον αστεια ως επιχειρήματα και μόνο που υπάρχει ο ανθρωπος ή οποιοδηποτε αλλο ζωο στον πλανήτη επιβάλεται εναντιον κάποιου αλλου και ετσι δημιουργείται ενας κύκλος ζωής και αλληλεξάρτησης, μονο που ο ανθρωπος ως ζωο υπερκαταναλωτικό έχει ξεφύγει πληρως απο καθε όριο και κανει ότι γουσταρει καταστρέφοντας ότι βρεθεί μπροστά του. Δεν μπορώ να καταλάβω ούτε γιατι ανοιξε αυτή η συζήτηση ούτε γιατί ο ενας προσπαθεί να πείσει τον άλλο, ο καθένας κάνει τις επιλογές του και πορεύεται με αυτές. Μα δεν προσπαθησα να πω σε καποιον vegan να γινει κρεατοφαγος! Δεν με ενδιαφερει τι κανει. Οταν θα πει ακυρα πραγματα τοτε θα πρεπει να διωρθωθει. (το ιδιο ισχυει οταν πω και εγω ακυρα πραγματα για να σε προλαβω). Δηλαδη και για σενα τα φυτοφαρμακα και οι θανατοι μελισσων ειναι οκ, και πρεπει να επιβληθουμε στις μελισσες. Right. Για να το κανουμε ακομη πιο απλο για να απολαμβανουν οι κρεατοφαγοι το φαι τους πολλοι κατοικοι σε φτωχες χωρες και οχι μονο,που θα μπορουσαν να τραφουν απο τις εκτασεις που χρησιμοποιουνται για να βγει τροφη για τα ζωα,.καταδικαζονται στην πεινα. Αστειο επιχειρημα. Εσυ δηλαδη νομιζεις πως στην αφρικη πεινανε επειδη τρωμε εμεις κρεας και δεν εχουν να φανε αυτοι καρπους, και οχι επειδη οι warlords εκει δεν αφηνουν τις ανθρωπιστικες βοηθειες να περασουν. ΟΚ.
benign Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δεν ειμαι εχθρος της φυτοφαγιας, οι ιδιοι ειστε εχθροι ολων εμας και μας τα κανετε ΝΑ. Toufas αυτο πως εξηγειται λογικα ,χωρις την παραμικρη διαθεση ειρωνιας? Κοιτα διαβαζω τις θεσεις σου εδω και δυο χρονια σε διαφορα θεματα,εισαι εξυπνος ανθρωπος,σε πολλα που εχεις πει για αλλα θεματα συμφωνω μαζι σου.Δεν εχω κατι προσωπικο εναντιον σου,η διαφωνια για μενα ειναι υγιες πραγμα γιατι ολοι μαθαινουμε απο αυτη. (Τις ειρωνιες τις κανω για πλακα μερικες φορες,και τους καλυτερους μου φιλους ,εδω στο ινσομνια τους πειραζω συχνα,ετσι ειμαι απο μικρος.) Η προσκληση μου για μια φιλικη συζητηση εκτος ινσομνια με οσα ατομα ενδιαφερονται για την διατροφη ειναι γνησια,οπως εχω δει και στις συναντησεις με τους insomniacs η προσωπικη επαφη ειναι παντα καλο. Δεν θελω να νομιζεις οτι επειδη διαφωνουμε οτι εχω καποιου ειδους εχθρα μαζι σου,εστω και αν υπαρχουν μερικοι haters στο νημα που απαντουν σε επιχειρηματα με βρισιες(δεν εννοω εσενα.) Αρκει να ειμαστε διατεθιμενοι να αναγνωρισουμε καποια πραγματα.Εξηγησε μου πως η φυτοφαγια βλαπτει την κοινωνια η την φυση γιατι αυτο δεν στεκει.Παντα φιλικα.
Toufas Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Εβαλα 2 links που εξηγει οτι και η φυτοφαγια σκοτωνει ζωα και εντομα. Τα εντομα στην μια περιπτωση ειναι ισως απο τα πιο σημαντικα μιας και ειναι vital για την αναπαραγωγη των φυτων που ειναι η βασικη σας τροφη. Δεν σου λεω για τα ζιζανιοκτονα οτι σκοτωνουν τον δακο, σου λεω για τις μελισσες. Θα μου πεις ναι, να παμε σε βιολογικες καλλιεργειες ωστε να μην τα εχουμε αυτα. Ποια η διαφορα με τα οσα λεω εγω για κρεας ελευθερας βοσκης που ζει μια γαματη ζωη και δεν μεγαλωνει γρηγορα. Επισης παω στοιχημα πως εγω που ειμαι παμφαγος, τρωω τα λαχανικα μου πιο in tune με τις εποχες απο σενα. Και δεν σου ειπα πως κανετε κακο στην κοινωνια. Αν το ειπα, λαθος μου.
Fidelio Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Εβαλα 2 links που εξηγει οτι και η φυτοφαγια σκοτωνει ζωα και εντομα. Τα εντομα στην μια περιπτωση ειναι ισως απο τα πιο σημαντικα μιας και ειναι vital για την αναπαραγωγη των φυτων που ειναι η βασικη σας τροφη. Δεν σου λεω για τα ζιζανιοκτονα οτι σκοτωνουν τον δακο, σου λεω για τις μελισσες. Θα μου πεις ναι, να παμε σε βιολογικες καλλιεργειες ωστε να μην τα εχουμε αυτα. Ποια η διαφορα με τα οσα λεω εγω για κρεας ελευθερας βοσκης που ζει μια γαματη ζωη και δεν μεγαλωνει γρηγορα. Επισης παω στοιχημα πως εγω που ειμαι παμφαγος, τρωω τα λαχανικα μου πιο in tune με τις εποχες απο σενα. Και δεν σου ειπα πως κανετε κακο στην κοινωνια. Αν το ειπα, λαθος μου. Οσον αφορά οτι η φυτοφαγία σκοτώνει ζώα τουφας, αυτό είναι αστειότητες. Εδώ περνάμε σε εξτριμ εριστική διαλεκτική. Είμαι φαν της ειρωνίας αλλά είμαι και του μέτρου. Σου είπα πιο πριν πως οι Αμερικάνοι για παράδειγμα καταναλώνουν το 70% της γής τους για να εκτρέφουν ζώα που πάνε για σφάξιμο (50 δις ζώα τον χρόνο ) και εσύ το κάνεις γαργάρα λεγοντάς μου οτι παρενοχλούνται οι αλεπουδες και τα μυργμήγκια όταν ο γεωργός οργώνει το χωράφι του για σητάρι που προορίζεται για τους φυτοφάγους παγκοσμίως, αρα οι χορτοφάγοι είναι αντιφατικοί.. Συγκεντρώσου σε έχω για σοβαρό άνθρωπο, ισορροπία ψάχνουμε στο βαρόμετρο της ανθρώπινης παρέμβασης. Και ερχομαι στο επόμενο θέμα για το οποίο λέμε γιατί ο ένας φόνος ενός ζώου δεν συνάδει με την έννοια του μέτρου. Η βασική θέση ειναι οτι τα ζώα βιώνουν πρωτογενή συναισθήματα, όπως εμείς, αρα γάματο μην το σκοτώνεις το γαμίδι!!! Ως εκ τούτου δεν είναι θεμτιτό να τα τρώμε εφόσον μπορούμε να ζήσουμε και διαφορετικά και πιο ποιοτικά , πόσον μάλλον οταν αυτό ειναι ευκολότερο, πιο φιλικό προς το περιβάλλον και είναι και οικονομικότερο. Για την διατροφική αξία δεν τίθεται θέμα , η φυτοφαγία είναι μακράν πιο ευνοική έως και συμαντικό εργαλείο θεραπείας από συγχρονες ασθένειες. (διαβήτη, υπερταση, καριδοπάθειες κτλ) Μην τσαντίζεσαι με το concept και μην μπαινεις σε ατραπους της εριστικής, χάνεται το πράμα τελείως.
Toufas Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Ok, αν για σενα αυτο που εχει διαπιστωθει εδω και 1 μηνα σχετικα με τις μελισσες και τα φυτοφαρμακα ειναι μηδαμινο, τι να πω. Αν ειναι ενα ζωο που δεν θα ειχε καν γεννηθει, ζησει μια γαματη ζωη και στο τελος σκοτωθει και καταναλωθει οσο πιο πολυ γινεται για τροφη VS Nα πεθανει ισως ο πιο μεγαλος ρυθμιστης της χλωριδας σε ενα μερος. Πιο εχει χειροτερο αντικτυπο στο οικοσυστημα? Σου ειπα, για την υπερκαταναλωση κρεατος και την μαζικη εκτροφη συμφωνω μαζι σου, αλλα υπαρχει τροπος να φτιαχτει το πραγμα χωρις να σταματησει ο κοσμος να τρωει κρεας. Εγω ξερω πολυ καλα για την μαζικη παραγωγη κρεατος και ειμαι κατα της. Εσυ τωρα αν νομιζεις πως οι ντοματες και οι μελιτζανες βγαινουν ολο τον χρονο στην ελλαδα εισαι γελασμενος.
Lucifer Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Η βασική θέση ειναι οτι τα ζώα βιώνουν πρωτογενή συναισθήματα, όπως εμείς, αρα γάματο μην το σκοτώνεις το γαμίδι!!!
pournaras Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Α, και που ειστε, κομμενα τα δερματινα, παπουτσια κλπες μλκιες ετσι; Αντε κανενα μαλλινο, κι αυτο αν μας επιτρεψουν τα προβατα να τα κουρεψουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις