benign Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Να και ενα βιντεακι απο vegan αθλητες ,εχει και τον φιλο μου τον Harley μεσα και μερικους που ηταν κρεατοφαγοι/λιποφαγοι και δειχνει πως ηταν πριν και πως βελτιωθηκαν μετα.Κατα τα αλλα carbs make you fat! http://www.youtube.com/watch?v=ucHEVNX2c9o&feature=related
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 άντε πάλι με τους αθλητές.... όλοι οι αθλητές έχουν σωματάρες ρε φίλε, κι ας μην βόσκουν όλη μέρα
benign Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 άντε πάλι με τους αθλητές.... όλοι οι αθλητές έχουν σωματάρες ρε φίλε, κι ας μην βόσκουν όλη μέρα Ναι σωστα,καμμια αντιρρηση αλλα ολοι οι αθλητες τρωνε υδατανθρακες κυριως απο φρουτα και μπορεις να εισαι μεγαλος αθλητης η να εχεις πολυ καλη υγεια και να εισαι vegan! Εδω στο νημα μερικοι ειναι couch potatoes ζουν καθιστικη ζωη ειναι λιπαροι και κατηγορουν την σωστη τροφη!Ε ενταξει μην κανουμε και την διαστροφη νομο για να αισθανονται καλα μερικοι.
Toufas Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 vegan αθλητρια: Ναι σωστα,καμμια αντιρρηση αλλα ολοι οι αθλητες τρωνε υδατανθρακες και μπορεις να εισαι μεγαλος αθλητης η να εχεις πολυ καλη υγεια και να εισαι vegan! Εδω στο νημα μερικοι ειναι couch potatoes ζουν καθιστικη ζωη ειναι λιπαροι και κατηγορουν την σωστη τροφη!Ε ενταξει μην κανουμε και την διαστροφη νομο για να αισθανονται καλα μερικοι. βρε τσολια μου, θα καταλαβεις οτι δεν ειναι ιδιος ο υδατανθρακας απο την πατατα με τον υδατανθρακα απο την φακη? Απο την αρχη δεν σου εχω πει ουτε μια φορα "φαε κρεας να δεις χαρα". Σου ειπα, για αυτο που κανεις κοψε φρουτα και πατατες ρυζια ψωμια και θα δεις πως θα πεσει η ζυγαρια.
benign Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 vegan αθλητρια: Μπα μαλλον κρεατοφαγα 18 χρονων ειναι! vegan αθλητρια: βρε τσολια μου, θα καταλαβεις οτι δεν ειναι ιδιος ο υδατανθρακας απο την πατατα με τον υδατανθρακα απο την φακη? Απο την αρχη δεν σου εχω πει ουτε μια φορα "φαε κρεας να δεις χαρα". Σου ειπα, για αυτο που κανεις κοψε φρουτα και πατατες ρυζια ψωμια και θα δεις πως θα πεσει η ζυγαρια. Ναι και αυτα ειναι εντελως λαθος που λες.Ξαναλεω και θα το λεω μεχρι το 2222 μεχρι να γινει αντιληπτο οτι ολοι αθλητες και οσοι ασχολουνται με αθλητισμο για να εχουν καλη φυσικη κατασταση τρωνε φουτα.Αυτοι οι paleo που υποστηριζεις ειναι απατεωνες και ουτε ενας απο αυτους ειναι επιστημονας.Γραφουν βλακειες και εχουν γελοιοποιηθει παγκοσμιως. Επισης δεν με ενδιαφερει να πεσει η ζυγαρια,η οποια δυστυχως πεφτει,με ενδιαφερει να καει το λιπος και να αυξηθει η μυικοτητα. Επισης δεν ειμαι τσολιας η καταγωγη μου ειναι απο Κωνσταντινουπολη αλλα εχω και εναν παππου Σουηδο απο την πλευρα του πατερα μου.Το ''τσολιας'' δεν μου ταιριαζει.
Toufas Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Επισης κουβεντα για τα φυτοφαρμακα και τις μελισσες οι vegans. Ετσι γαργαρα, και σημερα θα φτιαξω smoke brined κοτοπουλο με onion bhajis Μπα μαλλον κρεατοφαγα 18 χρονων ειναι! Ναι και αυτα ειναι εντελως λαθος που λες.Ξαναλεω και θα το λεω μεχρι το 2222 μεχρι να γινει αντιληπτο οτι ολοι αθλητες και οσοι ασχολουνται με αθλητισμο για να εχουν καλη φυσικη κατασταση τρωνε φουτα.Αυτοι οι paleo που υποστηριζεις ειναι απατεωνες και ουτε ενας απο αυτους ειναι επιστημονας.Γραφουν βλακειες και εχουν γελοιοποιηθει παγκοσμιως. Ενω ο μπανανας ειναι επιστημονας? Σοβαρεψου λιγο. Η γλυκοζη βοηθαει στην δημιουργια λιπους οσο και να μην το θες.
Spyros7 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Σχετικα με τις πρωτεινες, υπαρχουν καλυτερες τροφες απο το ρυζι που εχουν μεγαλυτερη περιεκτικοτητα.Επισης σε παρακαλω μην αυτοαναιρεισαι.Πριν δεν εγραψες οτι οντως εχει δικιο ο vegan professor αλλα οτι πρεπει να φας πολυ μεγαλη ποσοτητα ρυζιου για να λαβεις τις σωστες πρωτεινες?Δηλαδη παραδεχτηκες οτι δεν ειναι υποδεεστερες σε πρωτεινικη ποιοτητα οι φυτικες τροφες αλλα σε περιεκτικοτητα γιατι χρειαζεται μεγαλυτερη ποσοτητα τροφης.Οπου στο κατερριψα και αυτο το επιχειρημα και εγω και ο Fidelio αναφεροντας σου πληθος αλλων πηγων τροφων που εχουν πολυ μεγαλυτερη περιεκτικοτητα σε πρωτεινη ωστε να μην χρειαζεται να τρως πολυ μεγαλες ποσοτητες. Για αυτο σου την ειπαμε και εγω και ο ο Fidelio.Busted! Εγω παιρνω πρωτεινες απο χιλιες δυο πηγες,το ρυζι ειναι ενα μονο ενα μικρο μερος της διατροφης μου και ο γιατρος εκανε ενα extreme παραδειγμα,κανενας vegan δεν τρωει μονο ρυζι,υπαρχουν φυτικες τροφες με μεγαλη περιεκτικοτητα πρωτεινης χωρις τις τοξινες και την τεραστια ποσοτητα λιπους του κρεατος. Άντε να κάνω μια τελευταία προσπάθεια.. Δεν έχεις καταλάβει ότι δεν έχουμε χωριστεί σε ομάδες εδώ πέρα. Εσύ το βλέπεις οπαδικά, εγώ απλά προσπαθώ να κάνω τον mythbuster σε σχέση με την ποιότητα των φυτικών πρωτεϊνών. Δεν παίρνω θέση υπέρ ή κατά του veganism, ο καθένας κάνει κουμάντο στο στομάχι του. Το ότι έκραξα λοιπόν τον πρώτο που λίνκαρες δε σημαίνει ότι θα κράζω όλους όσους υποστηρίζουν τη vegan διατροφή! Ο δεύτερος που λινκαρες δεν είχε ύφος και επιχειρήματα επιπέδου βλαχοαμερικάνου τηλεπλασιέ όπως ο πρώτος, αλλά αντίθετα υποστήριζε κάτι εντυπωσιακό (για μένα) που ήταν μάλιστα σχετικά απλό να ελεγχθεί! Έτσι λοιπόν το έλεγξα και κατάλαβα ότι ναι μεν έλεγε αλήθεια, αλλά τη μισή. Όντως μπορείς να καλύψεις τις ημερήσιες ανάγκες σου σε βασικά αμινοξέα μόνο με ρύζι, αλλά πρέπει να φας 2 κιλά! Ο ίδιος δε λέει πουθενά στα ίσια ότι οι φυτικές πρωτεΐνες είναι ισάξιες θρεπτικά με τις ζωικές αλλά το αφήνει να εννοηθεί (εσκεμμένα η μη δεν ξέρω), ενώ χρησιμοποιεί συνέχεια φρασεολογία του τύπου plant protein is adequate, επαρκής δλδ όχι υποχρεωτικά ισάξιες όμως και αποφεύγει επιμελώς να αναφερθεί στην ποσότητα ρυζιού που αντιστοιχεί στις 2200kcal, πράγμα που, ενώ δεν τον κάνει ψεύτη, για μένα είναι τουλάχιστον σημαντική παράλειψη για να μην πω τπτ κακοπροαίρετο. Τώρα για να χρησιμοποιεί ο γιατρός το παράδειγμα του brown rice μάλλον αυτό θα είναι το πιο πλήρες σε βασικά αμινοξέα, αφού είναι φανερή η πρόθεσή του να προωθήσει τη χορτοφαγία. Σόρι αλλά δε θα κάτσω να κάνω το ίδιο για όλες τις φυτικές τροφές, αν βρεις εσύ κάποια με πρωτεΐνες ισάξιες των ζωικών σε περιεκτικότητα βασικών αμινοξέων ανά μερίδα πόσταρέ τη. Μην ελπίζεις πάντως, η σύσταση των φυτικών πρωτεϊνών είναι ψιλοπαρόμοια, οπότε ίσως τα πράγματα να βελτιώνονται αν συνδυάζεις σωστά αλλά πάλι θα πρέπει να τρως τον άμπακο! Επίσης, βρε benign, αυτό που λες για τη μεγαλύτερη ποσότητα τροφής είναι αυτό που λέω από την αρχή και όλο το point σε αυτή τη συζήτηση! Πρέπει να τρως περισσότερα φυτικά τρόφιμα για να καλυφθείς σε πρωτεΐνη ακριβώς γιατί η φυτική πρωτεΐνη είναι υποδεέστερη! Υποδεέστερη σημαίνει λιγότερο επαρκής για το "χτίσιμο" των πρωτεϊνών του σώματος. Λιγότερο επαρκείς είναι και λόγω σύστασης αλλά και λόγω ποσότητας! Από το 1ο ποστ τα λέω αυτά! Που είναι η αυτοαναίρεση λοιπόν? Ποτέ δεν είπα ότι είμαι εναντίον της vegan διατροφής και ότι θα κράζω όποιον την υποστηρίζει. Αλλά όποιος την υποστηρίζει λέγοντας άκυρα πράγματα θα φάει κράξιμο, ειδικά άμα πουλάει επιστημονιλίκι όπως ο πρώτος. Για τις τοξίνες και τα λίπη του κρέατος συμφωνώ εν μέρει, αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα. Επίσης οι διατροφολόγοι προτείνουν τα πάντα αν ψάξεις, αλλά μάλλον αναφέρεσαι στο κόκκινο κρέας που σχεδόν πάντα προτείνεται η μείωσή του. Από εκεί μέχρι το να μην τρως καθόλου κρέας, ψάρια και κυρίως ζωικά παράγωγα υπάρχει τεράστια διαφορά.
benign Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Εδω ο Harley τρωει 50 μπανανες την ημερα ενταξει και κατι μου λεει οτι εχει πολυ καλη φυσικη κατασταση. Πολλους υδαταναθρακες ,οσους θελει τρελλες ποσοτητες,πολυ λιγο λιπος.Οι υδατανθρακες σε κανουν δυνατο,γρηγορο και ripped.Ενω το λιπος που τρως ειναι το λιπος που φορας. http://www.youtube.com/watch?v=S0yPMshheUI&feature=g-all-u&context=G2d6ce29FAAAAAlgASAA
Toufas Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Εδω ο Harley τρωει 50 μπανανες την ημερα ενταξει και κατι μου λεει οτι εχει πολυ καλη φυσικη κατασταση. Πολλους υδαταναθρακες ,οσους θελει τρελλες ποσοτητες,πολυ λιγο λιπος.Οι υδατανθρακες σε κανουν δυνατο,γρηγορο και ripped.Ενω το λιπος που τρως ειναι το λιπος που φορας. Καλα νταξει, οτι του φανει του λωλοστεφανη εισαι. Ειναι γνωστο πως στα ζωα ταιζουν κοψιδια και οχι καλαμποκι βρωμη κλπ για να παχυνουν. Εχεις δικιο. Επισης το καρκινομα της αμερικανικης διατροφης ειναι γνωστο πως το λενε High-meat corn syrup μαλλον καποιο λαθος θα εκανα Α οχι το σωστο ειναι High-fructose corn syrup High-fructose corn syrup High-fructose corn syrup
Stavrakas13 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Χωρίς να έχω πρόθεση να τρολλάρω,στο προηγούμενο βίντεο που πόσταρες benign αρκετοί είναι πολύ λεπτοί σε σχέση με το ύψος που φαίνεται να έχουν. Κ εγώ έχω φίλους που είναι ripped χωρίς γυμναστική επειδή είναι λεπτοί,άντε να γυμναστούν λίγο ακόμα να φανεί περισσότερο και τι να λέει?
papahlamidas Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 1.Το να τρως κρέας δεν είναι κακό 2.Το να τρως χόρτα δεν είναι κακό 3.Το να τρως μόνο κρέας είναι κακό 4.Το να τρως μόνο χόρτα δεν είναι κακό αλλά είναι ψυχαναγκαστικό 5.Σεβάσου τον άλλον για τις επιλογές του 6.Όλοι πιστεύω έχουν την απαραίτητη νοημοσύνη για να σταματήσουν όταν δουν ότι κάτι δεν πάει καλά. 7.Όλα θέλουν το μέτρο τους. 8.Η διατροφή και άσκηση πρέπει να πηγαίνουν μαζί. (και ένα δάσος μπανανιές ή ένα αγρόκτημα με γουρούνια να φας εάν είσαι μόνιμα στην καρέκλα θα γίνει 800 κιλά αηδία) Αυτά από εμένα.
benign Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Σορρυ φιλε Τουφα αλλα εισαι παχυσαρκος και μου κανεις κηρυγμα για διατροφη?Αντε βελτιωσου πρωτα και μετα τα λεμε.Τις αγελαδες τις τσακιζουν με ενεσεις ορμονικες. Spyros7, Επειμενεις και παραβλεπεις οτι δεν σε συμφερει.Αν ειχες δικιο δεν θα υπηρχαν αθλητες,πρωταθλητες,ερασιτεχνες κ.τ.λ. σε αριστη κατασταση υγειας χρονια,αν οι φυτικες πρωτεινες ηταν ανεπαρκεις. Ο επιστημονας που αναφερα τα λεει ξεκαθαρα και χωρις μισολογα. Οποτε ας το αφησουμε. Οι αναγνωστες του νηματος ας κρινουν. Επισης ειναι σαφες οτι δεν ελαβες τον κοπο να παρακολουθησεις το δευτερο video με τον dr. Cambell γιατι αν το ειχες δει θα διαπιστωνες οτι αναφερει οτι ληψη παραπανω απο 15% οποιωνδηποτε(οχι μονο κοκκινο κρεας) πρωτεινων στην διατροφη αυξανει κατακορυφα τις πιθανοτητες για καρκινο.Εβαλα και αλλα λινκς απο το Βρεττανικο Υπουργειο Υγειας,εβαλα απο Αγγλους γιατρους δημοσιευσεις, αλλα ολα πεφτουν σε κουφα αυτια,για να Ελληνοποιησω τον αντιστοιχο ευστοχο Αγγλικο ιδιωματισμο. Χωρίς να έχω πρόθεση να τρολλάρω,στο προηγούμενο βίντεο που πόσταρες benign αρκετοί είναι πολύ λεπτοί σε σχέση με το ύψος που φαίνεται να έχουν. Κ εγώ έχω φίλους που είναι ripped χωρίς γυμναστική επειδή είναι λεπτοί,άντε να γυμναστούν λίγο ακόμα να φανεί περισσότερο και τι να λέει? Ναι σε αυτο εχεις δικιο.Αρκετοι ειναι λεπτοι,οχι ολλοι γιατι οι περισσοτεροι ειναι αθλητες ερασιτεχνες η επαγγελματιες σε αθληματα που θελουν περισσοτερο αντοχη και εκρηκτικοτητα και οχι πολυ μεγαλους μυες.Δεν υπαρχει αλλος λογος.
Toufas Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 benign, εχω χασει πιο πολλα κιλα απο οσα μπορεις να φανταστεις, νομιζω οτι ο λογος μου στο χασιμο βαρους εχει πιο μεγαλη βαρυτητα (λογω ογκου) απο τον δικο σου που νομιζεις οτι ανακαλυψες την ατλαντιδα. Φαε εσυ 1 μπανανα την ωρα και νομιζε οτι κανεις καλο. Τρωγε εκει καροτα και νομιζε πως δεν καταστρεφεις το οικοσυστημα. Κανε οτι θες. Κανεις απλοποιηση οπου σε βολευει. Αυτος τρωει 50 μπανανες, αρα ολοι οι αθλητες ειναι vegans.
benign Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 1.Το να τρως κρέας δεν είναι κακό 2.Το να τρως χόρτα δεν είναι κακό 3.Το να τρως μόνο κρέας είναι κακό 4.Το να τρως μόνο χόρτα δεν είναι κακό αλλά είναι ψυχαναγκαστικό 5.Σεβάσου τον άλλον για τις επιλογές του 6.Όλοι πιστεύω έχουν την απαραίτητη νοημοσύνη για να σταματήσουν όταν δουν ότι κάτι δεν πάει καλά. 7.Όλα θέλουν το μέτρο τους. 8.Η διατροφή και άσκηση πρέπει να πηγαίνουν μαζί. (και ένα δάσος μπανανιές ή ένα αγρόκτημα με γουρούνια να φας εάν είσαι μόνιμα στην καρέκλα θα γίνει 800 κιλά αηδία) Αυτά από εμένα. Συμφωνω εκτος απο το πρωτο.Εγω τρωω παντως ελαχιστα χορτα.Περισσοτερο ξεσκιζω φρουτα,ρυζι,πατατα βραστη με λαδακι και λεμονι,οσπρια,λαχανικα,ξηρους καρπους. benign, εχω χασει πιο πολλα κιλα απο οσα μπορεις να φανταστεις, νομιζω οτι ο λογος μου στο χασιμο βαρους εχει πιο μεγαλη βαρυτητα (λογω ογκου) απο τον δικο σου που νομιζεις οτι ανακαλυψες την ατλαντιδα. Φαε εσυ 1 μπανανα την ωρα και νομιζε οτι κανεις καλο. Τρωγε εκει καροτα και νομιζε πως δεν καταστρεφεις το οικοσυστημα. Κανε οτι θες. Κανεις απλοποιηση οπου σε βολευει. Αυτος τρωει 50 μπανανες, αρα ολοι οι αθλητες ειναι vegans. Toufas ειλικρινα προσπαθησα να μιλησουμε φιλικα και επικοδομητικα αλλα οι αυθαιρετες γενικευσεις σου κατα το δοκουν εκθετουν σαν λανθασμενες τις αποψεις σου σε οποιον εχει κριση και αντιληψη. Και γιατι ειχες αρχικα παρει τοσο πολλα κιλα?
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 γαμημένε αστικέ πολιτισμέ, ακόμη και την βιολογική εξέλιξη την φέρνεις στα μέτρα της μόδας σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις