Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιλωντας για γενικευσεις:

Εδω ο Harley τρωει 50 μπανανες την ημερα ενταξει και κατι μου λεει οτι εχει πολυ καλη φυσικη κατασταση. Πολλους υδαταναθρακες ,οσους θελει τρελλες ποσοτητες,πολυ λιγο λιπος.Οι υδατανθρακες σε κανουν δυνατο,γρηγορο και ripped.Ενω το λιπος που τρως ειναι το λιπος που φορας.

http://www.youtube.com/watch?v=S0yPMshheUI&feature=g-all-u&context=G2d6ce29FAAAAAlgASAA

Ναι σωστα,καμμια αντιρρηση αλλα ολοι οι αθλητες τρωνε υδατανθρακες κυριως απο φρουτα και μπορεις να εισαι μεγαλος αθλητης η να εχεις πολυ καλη υγεια και να εισαι vegan! Εδω στο νημα μερικοι ειναι couch potatoes ζουν καθιστικη ζωη ειναι λιπαροι και κατηγορουν την σωστη τροφη!Ε ενταξει μην κανουμε και την διαστροφη νομο για να αισθανονται καλα μερικοι.

(ουτε τα bold δεν χρειαστηκε να βαλω)

• Απαντ. 527
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλα νταξει, οτι του φανει του λωλοστεφανη εισαι. Ειναι γνωστο πως στα ζωα ταιζουν κοψιδια και οχι καλαμποκι βρωμη κλπ για να παχυνουν. Εχεις δικιο.

Επισης το καρκινομα της αμερικανικης διατροφης ειναι γνωστο πως το λενε High-meat corn syrup

μαλλον καποιο λαθος θα εκανα

Α οχι το σωστο ειναι

High-fructose corn syrup

High-fructose corn syrup

High-fructose corn syrup

Βρε παρανοικε Τουφακο να πουμε κανεις vegan δεν τρωει αηδιες σαν και αυτες! Εμεις τρωμε γνησια φρουτα ωμα!Raw food! Αντε βαλτο αλλες δεκα φορες να το διαψευσω αλλες 10.000.000 φορες εγω.Στοιχημα οτι θα βαρεθεις πρωτος?:devil:

Τελικα Τουφας εχεις περισσοτερη πλακα απο τον Harley!:lol:

Δημοσ.

Βρε παρανοικε Τουφακο να πουμε κανεις vegan δεν τρωει αηδιες σαν και αυτες! Εμεις τρωμε γνησια φρουτα ωμα!Raw food! Αντε βαλτο αλλες δεκα φορες να το διαψευσω αλλες 10.000.000 φορες εγω.Στοιχημα οτι θα βαρεθεις πρωτος?:devil:

Τωρα με δουλευεις? ΦΡΟΥΚΤΟΖΗ ΛΕΜΕ. Το καταλαβαινεις αυτο? Νομιζω οτι κανεις δεν ρωτησε κανεναν vegan τι τρωει, εσεις μας πρηζετε τα συκωτια.

A vegan, a priest, & a rabbi walk into a bar. The vegan pretty much just blabs on & on about how he's a vegan for the next hour.

Τελικα Τουφας εχεις περισσοτερη πλακα απο τον Harley!:lol:

Ax hitting me where it hurts the most.

Κοιτα, επειδη δεν με ξερεις, battle of wits = δεν σε παιρνει. Πηγαινε δες τωρα τον αθληταρα σου τον μπανανα μεσα στην ντουλαπα σου και φαε το ρυζι σου μετα

• Super Moderators
Δημοσ.

Νομιζω οτι κανεις δεν ρωτησε κανεναν vegan τι τρωει, εσεις μας πρηζετε τα συκωτια.

how-to-spot-a-vegan-19972-1295112715-3.jpg

Δημοσ.

Τωρα με δουλευεις? ΦΡΟΥΚΤΟΖΗ ΛΕΜΕ. Το καταλαβαινεις αυτο? Νομιζω οτι κανεις δεν ρωτησε κανεναν vegan τι τρωει, εσεις μας πρηζετε τα συκωτια.

A vegan, a priest, & a rabbi walk into a bar. The vegan pretty much just blabs on & on about how he's a vegan for the next hour.

Δεν ειναι το ιδιο.Εμεις παιρνουμε την φρουκτοζη μας με φυσικο τροπο απο φρουτα λεμε ,οχι απο επεξεργασμενα σιροπια!Αυτο που αναφερεις δεν το εχω φαει ουτε προκειται να το φαω ποτε.Οπως εσυ φανταζομαι θα προτιμας κρεας απο ζωο φαρμας και οχι απο κονσερβα.Ιδιας ποιοτητας κρεας ειναι?

http://www.youtube.com/watch?v=wjusDOOHO5I&feature=relmfu

• Super Moderators
Δημοσ.

Καλα super busted mythically! To νημα δεν το ξεκινησε vegan! :devil:

απλά επιβεβαίωση της photo...

άρχισε topic ο Spyros7 λόγο των RSU σου, "they let you know"...

Δημοσ.

@benign

Αγαπητέ benign το να τρως κρέας δεν ξέρω πως σου έχει καρφωθεί το ότι είναι κακό.

Υποθέτω ότι σου συνέβησαν πράγματα.

Είναι όμως FACT ότι δεν είναι κακό και είμαι σίγουρος ότι κάπου βαθιά μέσα σου το ξέρεις και εσύ.

Το κρέας μαζί με άλλους παράγοντες είναι που το κάνουν βλαβερό. (ο πιο βασικό παράγοντας είναι η κατάχρηση)

Είμαι 100% σίγουρος ότι με την διατροφή και την άσκηση που κάνεις είσαι υγιής αλλά άλλο τόσο σίγουρος είμαι και για κάποιον που τρώει κρέας σε σωστές ποσότητες και ποιότητα.

Εάν δεν μπορείς να δεχτείς ότι και οι δύο τρόποι είναι ΟΚ τότε μάλλον έχεις κολλήσει με την όλη φάση.

Από ένα σημείο και μετά η όλη συζήτηση θυμίζει topic για θρησκεία για το πια είναι η καλύτερη και πια θα σε σώσει.

• Super Moderators
Δημοσ.

Το κρέας μαζί με άλλους παράγοντες είναι που το κάνουν βλαβερό. (ο πιο βασικό παράγοντας είναι η κατάχρηση)

σε παρακαλώ, ΟΛΟΙ οι κρεατοφάγοι τρώνε από το πρωί ως το βράδυ κρέας κάθε μέρα όλο το χρόνο, για αυτό είναι παχύσαρκοι κοιλαράδες...

Δημοσ.

σε παρακαλώ, ΟΛΟΙ οι κρεατοφάγοι τρώνε από το πρωί ως το βράδυ κρέας κάθε μέρα όλο το χρόνο, για αυτό είναι παχύσαρκοι κοιλαράδες...

Σε παρακαλώ, εγώ με τον φραπέ μου τρώγω και μια πριζόλα έτσι για να πάει καλά η ημέρα...επίσης αντί για νερό βάζω αίμα ;ρ

Δημοσ.

Εγω φιλε Thresh αμυνθηκα γιατι ο κρεατοφαγος φιλος Spyros7 που το ξεκινησε ειπε οτι ο γιατρος που εβαζα στο status μου ελεγε βλακειες ενω ελεγε ορθοτατα πραγματα.Προσωπικα δεν με απασχολει καθολου τι τρωει ο καθενας.Αν με ρωτησουν θα πω την γνωμη μου.

Δεν γινομαι φορτικος,εξαλλου το 95% των φιλων μου ειναι κρεατοφαγοι κι δεν εχουμε κανενα απολυτως προβλημα.Ηρθα ποτε σε σενα να σε ενοχλησω η σε κανεναν αλλο? Μονο στο status μου το εβαλα.

Τον Τουφα τον ειχα διαβασει μηνες σε διαφορα topics και τις αποψεις του περι διατροφης.Διαφωνω καθετα αλλα δεν θεωρησα σκοπιμο να το συζητησουμε.Τουφα ηρθα ποτε να σε ενοχλησω?Σου εγραψα κανενα προσωπικο ειρωνικο μυνημα?Σου ασκησα κριτικη?

Πως λοιπον λενε μερικοι φιλοι οτι προκαλουν και ενοχλουν οι vegans?

Δημοσ.

Εγω φιλε Thresh αμυνθηκα γιατι ο κρεατοφαγος φιλος Spyros7 που το ξεκινησε ειπε οτι ο γιατρος που εβαζα στο status μου ελεγε βλακειες ενω ελεγε ορθοτατα πραγματα.Προσωπικα δεν με απασχολει καθολου τι τρωει ο καθενας.Αν με ρωτησουν θα πω την γνωμη μου.

Δεν γινομαι φορτικος,εξαλλου το 95% των φιλων μου ειναι κρεατοφαγοι κι δεν εχουμε κανενα απολυτως προβλημα.Ηρθα ποτε σε σενα να σε ενοχλησω η σε κανεναν αλλο? Μονο στο status μου το εβαλα.

Τον Τουφα τον ειχα διαβασει μηνες σε διαφορα topics και τις αποψεις του περι διατροφης.Διαφωνω καθετα αλλα δεν θεωρησα σκοπιμο να το συζητησουμε.Τουφα ηρθα ποτε να σε ενοχλησω?Σου εγραψα κανενα προσωπικο ειρωνικο μυνημα?Σου ασκησα κριτικη?

Πως λοιπον λενε μερικοι φιλοι οτι προκαλουν και ενοχλουν οι vegans?

w_toro_blk.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...