Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Μονο στο status μου το εβαλα.

ότι ακριβώς λέει και η photo, δεν σε ρώτησε κανείς, τα έβαλες/είπες :P

• Απαντ. 527
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επισης, ο TS εκανε το thread επειδη ειδε παραπληροφορηση απο σενα και σε διορθωσε. Καλα εκανε κιολας.

Δημοσ.

Ενταξει Τουφα πες κι αλλα.Δηλαδη ολοι οι διακεκριμενοι επιστημονες αποψεις των οποιων παρεθεσα ποικιλοτροπα παραπληροφορουν?Και οι δικοι σου οι paleo απατεωνες λενε την αληθεια?:lol:

Και ο μονος επιστημονας που παρεθεσες για να μου την πεις εγραφε τρωτε ισορροπημενα ,μαζι και υδατανθρακες και εκτεθηκες αλλη μια φορα?Battle of wits you say? Το μονο που εχω να κανω για να κερδισω battle of the wits ειναι να γραφεις τις διατροφικες σου αποψεις Τουφας.

Δημοσ.

ότι ακριβώς λέει και η photo, δεν σε ρώτησε κανείς, τα έβαλες/είπες :P

Γιατι Thresh?Εκανα κατι που απαγορευεται με βαση τους κανονισμους του ινσομνια?

Μερικες φορες καποια παιδια ,π.χ. βαζουν μουσικη που δεν μου αρεσει.Δεν ανοιξα κανενα νημα να τους αποδειξω οτι αυτη η μουσικη ειναι χαλια.

Παρολα αυτα,αισθανομαι οτι οι vegans που διατυπωσαμε τις αποψεις μας εχουμε δειξει απλα και κατανοητα την ποιοτητα της διατροφης μας και το νημα αρχιζει να με κουραζει.

Θα προτεινα στον Luci αν συμφωνει να φτιαξει ενα vegan only νημα που να μπορουμε οι φυτοφαγοι και οσοι ενδιαφερονται για αυτην την διατροφη να λεμε τις αποψεις μας ελευθερα χωρις trolling απο φανατικλες κρεατοφαγους.Και να υπαρχει εμφαση στο only και ban στα trolls για να επανελθει ο πολιτισμος και η διαυγεια σις συζητησεις για διατροφη.

Και αν θελουν οι κρεατοφαγοι ας φτιαξουν ενα δικο τους νημα για να λενε τις αποψεις τους ελευθερα και αυτοι χωρις ενοχλησεις απο εμας.Ειναι στην κριση των mods αυτο που προτεινω.

Δημοσ.

Να και ενα σωστο post Τουφας!Εγκρινω!

Αυτες οι γκομενιτσες με καβ****σαν μεσημεριατικα.Ετσι οπως λενε το banana.Ετσι μπραβο,μου ανεβασες την τεστοστερονη!

Μπένιν, ανέβασε φώτο σου να δούμε τους κοιλιακούς σου (και να παίξουμε φώτοσοπ...)

Τι λες πονηρακια,για να κανεις με το θεικο σωμα μου on line flirt στις γκομενες?Πριτς! Φτιαξε δικο σου καλο σωμα!:devil:

Αλλα αν θελεις ελα στο επομενο insomniacs meeting να με δεις!Ελπιζω μονο να εισαι straight σαν και μενα.:P

• Super Moderators
Δημοσ.

Γιατι Thresh?Εκανα κατι που απαγορευεται με βαση τους κανονισμους του ινσομνια?

είπα πουθενά ότι απαγορεύεται? γράφει πουθενά η photo ότι απαγορεύεται, απλά περιγράφει τι συμβαίνει :P

Αλλα αν θελεις ελα στο επομενο insomniacs meeting να με δεις!

και ξέρεις Τζίμμι δεν χρειάζεται να ρωτήσεις ποιος είναι, θα στο πει :P

Δημοσ.

είπα πουθενά ότι απαγορεύεται? γράφει πουθενά η photo ότι απαγορεύεται, απλά περιγράφει τι συμβαίνει :P

Ποτε θα αποκαλυψεις αυτο που μου εγραψες στο προσωπικο μυνημα οτι εγινες vegan?:P

• Super Moderators
Δημοσ.

Ποτε θα αποκαλυψεις αυτο που μου εγραψες στο προσωπικο μυνημα οτι εγινες vegan?:P

semi-vegetarian υπάρχει μια ελάχιστη πιθανότητα, αλλά όλα τα υπόλοιπα ή vegan? ούτε με χειροβομβίδες...

Δημοσ.

Δηλαδή, μέλι ας πούμε που φτιάχνουν οι μέλισσες δεν τρώτε, αλλά μαγιά που φτιάχνουν οι μύκητες τρώτε...

Επίσης κάτι έλεγε ο φιντέλιο για φόβο και συναισθήματα, αλλά τα ψάρια που δε νοιώθουν πόνο (δεν ξέρω αν ερωτεύονται) πάλι δε τα τρώτε.

Έλα ρε μλκ. Μια παρέα είμαστε, πείτε αλήθεια, τρολλάρετε.

Δημοσ.

Toufas old chap, I don't see any fight. Εγω ειμαι υπερ της ειρηνικης επικρατησης οπως ο fellow vegan Gandhi.

Ποιος Gandhi? Ο ρατσιστης και αυτος που αφησε την γυναικα του να πεθανει, αλλα μολις αρρωστησε αυτος δεχτηκε ιατρικη βοηθεια?

Δηλαδή, μέλι ας πούμε που φτιάχνουν οι μέλισσες δεν τρώτε, αλλά μαγιά που φτιάχνουν οι μύκητες τρώτε...

Επίσης κάτι έλεγε ο φιντέλιο για φόβο και συναισθήματα, αλλά τα ψάρια που δε νοιώθουν πόνο (δεν ξέρω αν ερωτεύονται) πάλι δε τα τρώτε.

Έλα ρε μλκ. Μια παρέα είμαστε, πείτε αλήθεια, τρολλάρετε.

Ξεχνας τα φυτοφαρμακα που ξεσκιζουν τις μελισσες. Αυτα ειναι καλα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...