Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όταν λέμε ζωντανός οργανισμός εννοούμε αυτόν στα πλαίσια ανάπτυξης πρωτογενών συναισθημάτων και αναπτηξης της συνείδησης.

dentex-%25CE%25A3%25CF%2585%25CE%25BD%25CE%25B1%25CE%25B3%25CF%2581%25CE%25AF%25CE%25B4%25CE%25B1-Zahnbrasse.jpg

Και γάμα τη συναγρίδα.

Είναι γνωστό οτι η μελισσο-παραγωγή τριπλασιάζει το ποσοστό που μπορεί φυσιολογικά να παράγει η μέλισσα

Αυτό γιατί μας νοιάζει;

χώρια την δυσμενή επίδραση της ακτινοβολίας και λοιπές τεχνοκρατικές παρεμβάσεις στην φύση

Κάνεις ΠΛΑΚΑ; Έχεις δει πως παράγεται το ρύζι; Έχεις δει πολλές μπανανιές στη Σουηδία και έχεις φάει πολλές ντομάτες το χειμώνα απ' τον προσωπικό σου κηπάκο στον Καναδά;

• Απαντ. 527
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κάπου εδώ θέλω να δηλώσω πως με τόσους μπρατσόνηδες που είδα μαζεμένους σε αυτό το thread φοβάμαι πως έγινα λίγο αδερφή.

Από εκεί και πέρα,

Σορρυ φιλε Τουφα αλλα εισαι παχυσαρκος και μου κανεις κηρυγμα για διατροφη?Αντε βελτιωσου πρωτα και μετα τα λεμε.=

Αυτό τώρα τι σόι επιχείρημα είναι;

Θες να παίξουμε;

liopyr, 1.74 - 75 κιλά.

Τρώω κρέας (ή μάλλον για να χρησιμοποιήσω την δική σας πιασάρικη ορολογία "δολοφονημένα πτώματα ζώων") κάθε μέρα. Κάθε μέρα.

Επίσης πίνω τόνους αναψυκτικά, καφέδες, μπύρες, πατατάκια, μπινελίκια, σοκολάτες, γλυκά κλπ.

Beat my diet.

Δημοσ.

Κάπου εδώ θέλω να δηλώσω πως με τόσους μπρατσόνηδες που είδα μαζεμένους σε αυτό το thread φοβάμαι πως έγινα λίγο αδερφή.

Από εκεί και πέρα,

Θες να παίξουμε;

liopyr, 1.74 - 75 κιλά.

Τρώω κρέας (ή μάλλον για να χρησιμοποιήσω την δική σας πιασάρικη ορολογία "δολοφονημένα πτώματα ζώων") κάθε μέρα. Κάθε μέρα.

Επίσης πίνω τόνους αναψυκτικά, καφέδες, μπύρες, πατατάκια, μπινελίκια, σοκολάτες, γλυκά κλπ.

Beat my diet.

Ποσες μπανανες τρως και απο που?

Δημοσ.

Εγώ ήξερα παλλικάρι 180 κιλά vegeterian που έτρωγε μόνο πατάτες τηγανητές (σοβαρά δε κάνω πλάκα) και νόμιζε ότι έκανε διατροφή γιατί ήταν veggie B)

+1000 Μπράβο.

γιατί εδώ τα παλικάρια συγκρίνουν ανόμοια πράγματα.

Δημοσ.

Νίκη χωρίς κέρδος = μπιφτέκι από σόγια.

σόγια σε μεγάλες ποσότητες = παραγωγή οιστρογόνων

οιστρογόνα στον άντρα = βυζιά :ph34r:

Από εκεί και πέρα,

Θες να παίξουμε;

liopyr, 1.74 - 75 κιλά.

Beat my diet.

3ης περιπτώσεις

1)skinny fat (αδύνατος-χοντρός που λέμε , δηλαδή εισαι χαμηλά κιλά αλλα έχεις μεγάλο ποσοστό λίπους και μικρό μυικό).

2)έχεις εκτόμορφο σωματότυπο (δύσκολα παίρνεις βάρος ακόμα και αν τρως το καταπέτασμα απο σαβούρα , σε περίπτωση που θες να γίνεις μυικά κάτι παραπάνω απο τον Στάθη ψάλτη σωματικά θα σου παρει 5 φορές το χρόνο που θα έπαιρνε σε κάποιον άλλο).

3)γυμνάζεσαι η λόγο δουλειάς κίνησε γενικά και δεν είσαι σαπίλα .

πιο απόλα ?

Δημοσ.

Δηλαδή, μέλι ας πούμε που φτιάχνουν οι μέλισσες δεν τρώτε, αλλά μαγιά που φτιάχνουν οι μύκητες τρώτε...

Επίσης κάτι έλεγε ο φιντέλιο για φόβο και συναισθήματα, αλλά τα ψάρια που δε νοιώθουν πόνο (δεν ξέρω αν ερωτεύονται) πάλι δε τα τρώτε.

Έλα ρε μλκ. Μια παρέα είμαστε, πείτε αλήθεια, τρολλάρετε.

Εγω προσωπικα δεν τρεφομαι με μελι γιατι δεν μου αρεσει η διατροφικη του αξια.Για κανενα αλλο λογο.

Ψαρια δεν τρωω γιατι δεν τρωω κρεας επειδη οπως αναλυεται διεξοδικα απο τον dr Cambell(στο video που κανεις κρεατοφαγος δεν ειδε γιατι απλα θελει να ανακακυκλωνει το comfort zone του)αναφεροντας κλινικες μελετες οτι ληψη παραπανω απο 15% της διατροφης σου σε πρωτεινη προαγει τον καρκινο.

Επισης ανεφερα τον Διεθνη Οργανισμο Υγειας που προτεινει να γυρισει ο κοσμος σε πιο φυτοφαγικη διαιτα για να μειωσουμε την ρυπανση.Αν καποιος ειναι καλοπιστος βλεπει τα δεδομενα.Το γεγονος οτι αυτα δεν γινονταν γνωστα λογω των οικονομικων συμφεροντων που ειναι πισω απο την βιομηχανια γαλακτος/κρεατος δεν σημαινει οτι δεν ισχυουν.

Προσωπικα ειμουν κρεατοφαγος ολη μου την ζωη και αφου διαβασα,ρωτησα,συζητησα με φιλους μου γιατρους,αποφασισα να δοκιμασω αυτην την διαιτα.Τρωω πολυ ,μεγαλη ποικιλια,δεν στερουμαι τιποτε και μετα απο 8 μηνες αισθανομαι πολυ δυνατοτερος και δυστυχως,γιατι εγω θελω να παρω μυικα κιλα,εχασα 7 κιλα.Γενικα ειμαι ανθρωπος που δεν με κανει η κοιλια μου οτι θελει και μου αρεσει να δοκιμαζω καινουργια πραγματα.Μεχρι στιγμης ειμαι πολυ καλα και οσο ειμαι καλα δεν σκεφτομαι να γυρισω σε κρεατοφαγια.

Κυριως τρωω,οσπρια,ρυζι,πατατα βραστη,και πολλα φρουτα και λαχανικα.Αρα στην πραξη,η φρουκτοζη δεν με παχαινει,αντιθετα το δερμα μου εχει γινει λιγοτερο λιπαρο και πιο ομορφο.Δεν εχω λαδερο προσωπο και προγουλια.

Επισης εντυπωση μου εκανε οταν ξεκινουσα οτι ο επιφανεστερος κρεατοφαγος επιστημονας στην Αμερικη ,ο καθηγητης του Harvard William Willet ενω ηταν επικριτικος του εργου επιφανων συναδελφων που εγραψαν το ''The China Study''(το οποιο υποστηριζε την φυτοφαγια) λεγοντας τοτε οτι δεν υπαρχουν επαρκεις μελετες για να το στηριξουν αυτο,δεκα χρονια μετα αλλαξε 180 μοιρες αποψη και αρχισε να προτεινει φυτοφαγες πρωτεινες.

Εδω ειναι το σχετικο wiki λινκ:

http://en.wikipedia....The_China_Study

Και εδω ειναι το quote που αναφερομαι:

Harvard professors Frank B Hu and Walter Willett wrote in 2000 in American Journal of Clinical Nutrition, in a letter to the editor, that the China-Cornell-Oxford Project did not find a clear association between animal-product consumption and heart disease or major cancers,[28] although in 2010, in an article, "Healthy eating guide", Professor Willet encouraged people to choose plant-based proteins over animal sources.[29] Willett is the principal investigator of the second Nurses' Health Study. As noted earlier, Campbell criticized the first Nurses' Health Study, calling it one of the chief sources of public misinformation about nutrition.[7]

Γιατι να μην πιστεψω λοιπον επιφανεις επιστημονες και να πιστεψω δημοσιογραφους που λενε να μην τρωμε φρουτα και αλλες τετοιες λαλακιες?

Εχω λοιπον και την επιστημη και την προσωπικη μου εμπειρια.Τα πραγματα ειναι πολυ απλα για μενα.

Δημοσ.

Γιατι το κρεας και τα γαλακτοκομικα προαγουν την παχυσαρκια,τον καρκινο του εντερου και του στομαχου και τις καρδιοπαθειες.

Ας πουμε το στηθος του κοτοπουλου στα 100 γραμμαρια εχει 20% λιπος.

Επιτελους ενας λογικος ανθρωπος.

Το μόνο που πρεπει ο ανθρωπος να τρωει ειναι λαχανικα(ωμα ή στον ατμο), φρουτα(ωμα), ξηρους καρπους(αψητους και αναλατους), οσπρια(στον ατμο), δημητριακα(μη επεξεργασμενα αν γινεται), μελι, ανθρωπινο γαλα(εαν ειναι δυνατο--εαν δεν ειναι(οπως συνηθως γινεται) οι ξηροι καρποι ειναι μια χαρα), αυγα και νερο.

Το κρεας, τα γλυκα, τα γαλακτοκομικα απο τα άλλα ζωα κλπ, κλπ, κλπ, ειναι δηλητηρια και εκει ειναι που αρχιζουν τα προβληματα και αρχιζει η καταστροφη του οργανισμου. Ελευθερες ριζες κλπ.... Επισης το σεξ και οποιαδηποτε ενεργεια σεξουαλικης δραστηριοτητας, ειναι επισης ενας μηχανισμος που δημιουργει και πυροδοτει ισως(ακομα το ψαχνουν) την εναρξη της αντιστροφης μετρησης/γηρανσης.

Εαν καποιος τρωει μόνο τα ανωτερω και σε οχι και μεγαλες ποσοτητες και δεν κανει σεξ ή αυτοικανοποιηθει ποτέ του, ισως η διαρκεια ζωης να ξεπερασει τα 160 χρονια. Ισως.

Ειναι γνωστες οι περιπτωσεις 2 ανθρωπων που εκαναν το παραπανω "πειραμα" (οχι ομως συμπεριλαμβανομενου και του μη-σεξ αλλά μόνο περι φαγητου) οπου τρωγανε τα παραπανω φαγητα αλλά σε ελαχιστες ποσοτητες και εχουν φτασει(πριν 4-5 χρονια που ειχα δει για τον εναν) σε ηλικια 50-60 ετων και μοιαζουν για 35(η επιδερμιδα τους και οι διάφορες λειτουργιες των οργανων τους συμπεριφερονται επισης σαν 20-30 ετων νεοτερα) και δεν αρρωσταινουν και ποτέ(σχεδον). Εχω χασει επαφη με το τι γινεται με αυτους αλλά καποτε θα ξανααναφερθουν και θα δουμε....

Ειναι απιστευτα ενδιαφερων ο κλαδος που μελετα την εναρξη της γηρανσης και την κροκιδωση των κολλοειδων των κυτταρων και απο τι αυτη πυροδοτειται και αν και πως αυτη μπορει να καθυστερησει και πόσο....

Δημοσ.

Επιτελους ενας λογικος ανθρωπος.

Το μόνο που πρεπει ο ανθρωπος να τρωει ειναι λαχανικα(ωμα ή στον ατμο), φρουτα(ωμα), ξηρους καρπους(αψητους και αναλατους), οσπρια(στον ατμο), δημητριακα(μη επεξεργασμενα αν γινεται), μελι, ανθρωπινο γαλα(εαν ειναι δυνατο--εαν δεν ειναι(οπως συνηθως γινεται) οι ξηροι καρποι ειναι μια χαρα), αυγα και νερο.

Το κρεας, τα γλυκα, τα γαλακτοκομικα απο τα άλλα ζωα κλπ, κλπ, κλπ, ειναι δηλητηρια και εκει ειναι που αρχιζουν τα προβληματα και αρχιζει η καταστροφη του οργανισμου. Ελευθερες ριζες κλπ.... Επισης το σεξ και οποιαδηποτε ενεργεια σεξουαλικης δραστηριοτητας, ειναι επισης ενας μηχανισμος που δημιουργει και πυροδοτει ισως(ακομα το ψαχνουν) την εναρξη της αντιστροφης μετρησης/γηρανσης.

:cry: Εαν καποιος τρωει μόνο τα ανωτερω και σε οχι και μεγαλες ποσοτητες και δεν κανει σεξ ή αυτοικανοποιηθει ποτέ του, ισως η διαρκεια ζωης να ξεπερασει τα 160 χρονια. :cry: Ισως.

Ειναι γνωστες οι περιπτωσεις 2 ανθρωπων που εκαναν το παραπανω "πειραμα" (οχι ομως συμπεριλαμβανομενου και του μη-σεξ αλλά μόνο περι φαγητου) οπου τρωγανε τα παραπανω φαγητα αλλά σε ελαχιστες ποσοτητες και εχουν φτασει(πριν 4-5 χρονια που ειχα δει για τον εναν) σε ηλικια 50-60 ετων και μοιαζουν για 35(η επιδερμιδα τους και οι διάφορες λειτουργιες των οργανων τους συμπεριφερονται επισης σαν 20-30 ετων νεοτερα) και δεν αρρωσταινουν και ποτέ(σχεδον). Εχω χασει επαφη με το τι γινεται με αυτους αλλά καποτε θα ξανααναφερθουν και θα δουμε....

Ειναι απιστευτα ενδιαφερων ο κλαδος που μελετα την εναρξη της γηρανσης και την κροκιδωση των κολλοειδων των κυτταρων και απο τι αυτη πυροδοτειται και αν και πως αυτη μπορει να καθυστερησει και πόσο....

trolllllllllllllllllllllll

αβγδεζηθ

Δημοσ.

To μονο που ΠΡΕΠΕΙ ο ανθρωπος ειναι να κανει κουμαντο στο σωμα του και στο μυαλο του. Στο σωμα και στο μυαλο των αλλων, shut the fuck up.

Δημοσ.

Εχω χασει επαφη με το τι γινεται με αυτους αλλά καποτε θα ξανααναφερθουν και θα δουμε....

τον έναν τον πάτησε το τραίνο, τον άλλον τον βρήκαν σε ξενοδοχείο του Λας Βέγκας. Πήγε από υπερβολίκή δόση. Η κόκα έσταζε απ' τα αφτιά του

Δημοσ.

Γιατι δεν διαβαζουν ολο το thread.

Ναι 1ον οκ τωρα αργησα παει. Δεν μπορω να διαβαζω 30 σελιδες για να δω τι απαντησες, αλλά 2ον: την απαντηση αυτη την εδωσες στην 1η σελιδα χωρις να το δικαιολογησεις για αυτο ρωταω.

Και δεν νομιζω να θελει να γραψεις 20 σειρες με επιχειρηματα. Απλως 1-2 σειρες για το γιατι το ειπες αυτο αφου δεν το καταλαβαινω.

Οποτε:

Btw, οσοι ειναι χορτοφαγοι/vegans επειδη θελουν να προστατεψουν τα ζωα κανουν το ιδιο μεγαλο κακο με εναν παμφαγο ανθρωπο.

Γιατι?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...