1lj4z1 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Ναι 1ον οκ τωρα αργησα παει. Δεν μπορω να διαβαζω 30 σελιδες για να δω τι απαντησες, αλλά 2ον: την απαντηση αυτη την εδωσες στην 1η σελιδα χωρις να το δικαιολογησεις για αυτο ρωταω. Και δεν νομιζω να θελει να γραψεις 20 σειρες με επιχειρηματα. Απλως 1-2 σειρες για το γιατι το ειπες αυτο αφου δεν το καταλαβαινω. Οποτε: Γιατι?
benign Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 To μονο που ΠΡΕΠΕΙ ο ανθρωπος ειναι να κανει κουμαντο στο σωμα του και στο μυαλο του. Στο σωμα και στο μυαλο των αλλων, shut the fuck up. Αυτο το λες στον Spyros7 που ξεκινησε το νημα αυτο η για μενα γιατι εγω απλα γραφω τις αποψεις μου δεν λεεω σε κανεναν τι να κανει.Για να καταλαβω την λογικη σου. Να προσθεσω λιπον οτι συμφωνω μαζι σου απολυτα.
Praetorianos Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Εαν καποιος τρωει μόνο τα ανωτερω και σε οχι και μεγαλες ποσοτητες και δεν κανει σεξ ή αυτοικανοποιηθει ποτέ του, ισως η διαρκεια ζωης να ξεπερασει τα 160 χρονια. Να αποκτάς τόσο γερή στύση (αν μου επιτρέπετε) με το μπρόκολο και τη μπανάνα και να μην έχεις τι να την κάνεις.
rabesatratana Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Σορρυ φιλε Τουφα αλλα εισαι παχυσαρκος και μου κανεις κηρυγμα για διατροφη?Αντε βελτιωσου πρωτα και μετα τα λεμε.Τις αγελαδες τις τσακιζουν με ενεσεις ορμονικες. Αυτό τώρα τι σόι επιχείρημα είναι; Θες να παίξουμε; liopyr, 1.74 - 75 κιλά. Τρώω κρέας (ή μάλλον για να χρησιμοποιήσω την δική σας πιασάρικη ορολογία "δολοφονημένα πτώματα ζώων") κάθε μέρα. Κάθε μέρα. Επίσης πίνω τόνους αναψυκτικά, καφέδες, μπύρες, πατατάκια, μπινελίκια, σοκολάτες, γλυκά κλπ. Beat my diet. Λαθος λογικη. Δεν ειπε(σε αυτο που παρεθεσες--δεν μιλαω για αλλου) οτι αν τρως κρεας κλπ κλπ, τοτε δεν πρεπει να του κάνεις κηρυγμα για την διατροφη. Ειπε οτι ενας παχυσαρκος δεν ειναι και το πιο λογικο να κανει κηρυγμα για την διατροφη.
Fidelio Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Επισης εντυπωση μου εκανε οταν ξεκινουσα οτι ο επιφανεστερος κρεατοφαγος επιστημονας στην Αμερικη ,ο καθηγητης του Harvard William Willet ενω ηταν επικριτικος του εργου επιφανων συναδελφων που εγραψαν το ''The China Study''(το οποιο υποστηριζε την φυτοφαγια) λεγοντας τοτε οτι δεν υπαρχουν επαρκεις μελετες για να το στηριξουν αυτο,δεκα χρονια μετα αλλαξε 180 μοιρες αποψη και αρχισε να προτεινει φυτοφαγες πρωτεινες. Εδω ειναι το σχετικο wiki λινκ: http://en.wikipedia....The_China_Study Οσοαν αφορα το china study υπάρχει και αυτό: The feature film Forks Over Knives examines the profound claim that most, if not all, of the degenerative diseases that afflict us can be controlled, or even reversed, by rejecting animal-based and processed foods. http://www.youtube.com/watch?v=O7ijukNzlUg μπορείτε να το βρείτε εύκολα ~
rabesatratana Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Διαβασε το thread λεμε, δεν με ενδιαφερει αν αργησες. Απαντας παρακατω στο thread και δικαιολογεις αυτο που ειπες περι: "Btw, οσοι ειναι χορτοφαγοι/vegans επειδη θελουν να προστατεψουν τα ζωα κανουν το ιδιο μεγαλο κακο με εναν παμφαγο ανθρωπο." ?? Για να ξερω. Γιατι εγω για αυτο και μόνο ενδιαφερομαι. Για αυτην σου την προταση δηλαδη. So? Απαντας παρακατω και δικαιολογεις για το γιατι ειπες αυτην την προταση?
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Να αποκτάς τόσο γερή στύση (αν μου επιτρέπετε) με το μπρόκολο και τη μπανάνα και να μην έχεις τι να την κάνεις. φουσκώνεις τον προστάτη σου, έτσι ώστε όταν φτάσεις τα 160 να έχεις φτιάξει ένα βολικό κάθισμα
benign Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Γιατι δεν διαβαζεις το νημα απο την αρχη http://www.time.com/time/health/article/0,8599,1839995,00.html Producing all that meat will do more than just warm the world; it will also raise pressure on land resources. The FAO estimates that about 20% of the planet's pastureland has been degraded by grazing animals, and increased demand for meat means increased demand for animal feed — much of the world's grain production is fed to animals rather than to humans. Αυτο σημαινει οτι η κρετοφαγια προαγει την παγκοσμια φτωχεια. Luci comment?
rabesatratana Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Προφανως και δεν εχεις κανενα (σοβαρο ή μη) επιχειρημα περι του παρακατω που ειπες για αυτο και δεν ξοδευεις 15-20 δευτερολεπτα για να το δικαιολογησεις εδω περα, παροτι σου το ζητησα 3 φορες και παροτι ξοδευεις ωρες στο ινσομνια σχολιαζοντας για τα παντα. Μιλαω για αυτο που ειπες: "Btw, οσοι ειναι χορτοφαγοι/vegans επειδη θελουν να προστατεψουν τα ζωα κανουν το ιδιο μεγαλο κακο με εναν παμφαγο ανθρωπο." Τραγικα πραγματα..... Ναι. Απο την αρχη αυτο δεν σου ειπα? Ναι? Δηλαδη δινεις καπου την απαντηση σου στο "Btw, οσοι ειναι χορτοφαγοι/vegans επειδη θελουν να προστατεψουν τα ζωα κανουν το ιδιο μεγαλο κακο με εναν παμφαγο ανθρωπο."?? ΟΚ, τοτε αποσυρω αυτα που ειπα παραπανω και λεω οτι εκανα λαθος σε αυτα που ειπα και sorry.
benign Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Προφανως και δεν εχεις κανενα (σοβαρο ή μη) επιχειρημα περι του παρακατω που ειπες για αυτο και δεν ξοδευεις 15-20 δευτερολεπτα για να το δικαιολογησεις εδω περα, παροτι σου το ζητησα 3 φορες και παροτι ξοδευεις ωρες στο ινσομνια σχολιαζοντας για τα παντα. Μιλαω για αυτο που ειπες: "Btw, οσοι ειναι χορτοφαγοι/vegans επειδη θελουν να προστατεψουν τα ζωα κανουν το ιδιο μεγαλο κακο με εναν παμφαγο ανθρωπο." Τραγικα πραγματα..... Ναι? Δηλαδη δινεις καπου την απαντηση σου στο "Btw, οσοι ειναι χορτοφαγοι/vegans επειδη θελουν να προστατεψουν τα ζωα κανουν το ιδιο μεγαλο κακο με εναν παμφαγο ανθρωπο."?? ΟΚ, τοτε αποσυρω αυτα που ειπα παραπανω και λεω οτι εκανα λαθος σε αυτα που ειπα και sorry. Ασε φιλε μου εδω τον εχω φλομωσει σε επιστημονικα αρθρα και διαλεξεις και αυτος αναφερεται σε εναν τυπο που εγραψε καποιο βιβλιο του κωλου,'' the 4 day diet'' η καπως ετσι που δεν ειναι καν γιατρος.Τι να λεμε τωρα?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Αυτο σημαινει οτι η κρετοφαγια προαγει την παγκοσμια φτωχεια. μήπως να το αλλάξεις σε παμφαγία? διότι δεν νομίζω ότι υπάρχουν άτομα που τρώνε ΜΟΝΟ κρέας και τπτ άλλο.... βέβαια δεν είναι αρκετά δραματικό, μλκια...
Toufas Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Γιατι δεν διαβαζεις το νημα απο την αρχη http://www.time.com/time/health/article/0,8599,1839995,00.html Αυτο σημαινει οτι η κρετοφαγια προαγει την παγκοσμια φτωχεια. Luci comment? Για τις μελισσες θα μας πεις? Για το οτι το ρυζι που τρως δεν φυτρωνει στην ελλαδα αλλα σε αλλη ηπειρο θα πεις τιποτα? Επειδη σε βρισκω πολυ περιβαλλοντολογο το λεω. Φαε την μπανανα του επιστημονα σφιχτη.
benign Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 μήπως να το αλλάξεις σε παμφαγία? διότι δεν νομίζω ότι υπάρχουν άτομα που τρώνε ΜΟΝΟ κρέας και τπτ άλλο.... βέβαια δεν είναι αρκετά δραματικό, μλκια... Οχι γιατι το προβλημα το δημιουργει η κρεατοφαγια αν διαβασεις το αρθρο.Το ξερω οτι δεν τρωνε οι κρεατοφαγοι καθε μερα κρεας ,αυτο ειναι αυτονοητο και καλα κανουν. Αλλα η διαπιστωση των επιστημονων ειναι οτι πρεπει να τρωμε λιγοτερο κρεας.Εσυ μπορει να εισαι σε σωστη,νορμαλ δοσολογια ,αλλοι μπορει να ξεσκιζονται καθε μερα.Μην το παιρνεις προσωπικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις